Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

NOVÝ TOPIC - RESTART RS!
obrik151
Správně resetnite si to hoši kludne je pravda že ten RS čo gangy získali v starom systéme už v tomto novom nedobehneš reset systému mal prísť automaticky s novým g. systémom ale je úplne obdivuhodné ako niektoré indivídua píšu že so starým systémom sa vrátia aj starý hráči a ukáže sa ktorý gang na to má,fakt smiešne ale už by vám konečne mohlo dôjsť že hráči odchádzajú kvôli tomu že na gr už nejde o to kto ako u vie jazdiť keďže celé gr je posypane SH bugmi a niektorých hráčov bloknúť aspoň raz za závod je umenie navyše je smiešne aj to ako sa navážate do hráčov ktorý nesúhlasia a nadávate im do chamtivých a že im ide len o rs pritom to vy tu bojujete hlava nehlava o to aby ste mohli mať nejakú možnosť mat zase viac rs ako ostané gangy čož to práve vy ste tí chamtivý za tým RS ale áno každý gang chce mať najviac rs a chce byť lepši ako tie ostatné a kto tu píše že nie klame sám seba.
Spamer
Správně Suhlasím ako už aj obrik napísal znovym g.systemom mal prisť aj reset RS
a ako obrik napísal starý hrači neodišli koli novemu g.systemu ale kôli tomu že tam sa už nedalo normalne blokovať niekoho si sa dotkol a letel si do košic ...
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
MaReK_
yy pome nato Správně
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
Druck
Na co sa teda vlastne robila ta gang akcia ? Co tak sa vysrat na cely reset ked to bufe max mesacna zalezitost a bude vsetko zas take iste. RS sa da stale rychlo najazdit hlavne v novom gangu .Co tak urobit viac gang akcii aj pre zacinajuce gangy ktore by sa tam prihlasili.

+ 3/4 ludi co tu hlasuje ani v gangu neni..
Upravil Druck dňa 08.02.2016 07:45
MartiN
Myslím že 9 000 rs za akicu dostať je dost na prd potom sa tu čudujeme že jaké zavratne čista tu dosahujeme
Druck
Vsak ale taketo nieco by sa mohlo robit castejsie s mensim rs , a robilo by sa to na skupiny ze napr od 20 granku do 50 , od 50-70 atd . A nemusel by byt ziaden restart..

A ked sa atomasovi nepacia take velke cisla nech si tie Rs vydeli este 10..
Krowky
Citácia
WSTLMartiN napsal:

Myslím že 9 000 rs za akicu dostať je dost na prd potom sa tu čudujeme že jaké zavratne čista tu dosahujeme

Lenže tá gang akcia bola vyhlásená ešte predtým keď bol rešpekt v niektorých gangoch 100 000+. Tam mi tých 1 000 rešpektu za jedno územie prišlo normálne. A takisto som nepočítal že gangy zase odignorujú šancu získať rešpekt a do akcie sa zapoja 4 gangy... Nepočítal som s tým že nejaký gang udrží viac ako 2-3 územia.
A každopádne sa za toto sťažujte ATomasovi že robí zásahy do gang systému počas toho ako prebieha gang akcia o rešpekt, potom tie výhry vypadajú ako nadhodnotené.
Zaujímavé však je že nikomu tých 1 000 za jedno územie neprišlo privela až pokial súťaž neskončila a teraz zrazu niekto kto nič nevyhral sa proti tomu ohradí... Premýšlal som nad variantou zníížiť výhry ale to by nebolo fér, vzhladom na to že tie podmienky už raz boli vvyhlásené a takisto sa nikto neozval že by sa tie odmeny mali zmeniť, len teraz porazená strana, ale to je vlastne normálne na SP.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%