Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Tvorba obrázkov, cenníky, ukážky
Skyline_
Zdravím , Chtěl bych 1x AVATAR,něco na styl jako má Pro_Kill , vše nechám na tobě! díky..
ZoomiceQ
Zdravím kdyby šlo tak bych chtěl 1 avatar + podpis Smile nemam problém ti za to na serveru něco dát.Kdyžtak prosím napiš do SZ a dohodnem se.Díky moc
Tr1xmy
Ahoj,tiež by som poprosil jeden avatar,takej šedozelenej farby a fantáziu nechám na teba Smile aj ti zaplatím
Sh1TeRkO
Je možnosť zadarmo?
Spooky
Ahoj, čo takto si upraviť ten web? Hneď tam načapíš- vYtajte na PREHLIDKE ....
Len toto som chcel :D
Deynor
Taky bych měl zájem o jeden avatar. Pokud by to bylo možné tak PM nebo rovnou tady se domluvíme. ;)
RSpire
[img]http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/004/077/Raisins_Face.jpg[/img]

No tak ja vám to budem pomaličky robiť lebo moc času nemám a keď mám zasa chcem trochu si oddýchnuť a len tak sa pohrať na PC... :D

Ale tak spravím vám.
Pixis_
Zdar, písal som ty na serveru píšem aj tu :D chcem avatara na spôsob "Homer Simpson" nech tam je :D a nech tam píše "Pixis" thx ;)
GramoRokkaz
Vazny pánko na stary ucet Stewko robil aj mne logo Smile
DJmaster1999
Zdravím chtěl bych avatar 150x150 na kterém by byl sultan a nick Greplik barvy necham na tobě předem diky.
Klaun
Zdravím, chcel by som avatar s nickom FZ a malo by tam byť logo od apple niejaké pekné + niejaké tie burhse a pekný font farby nechám na tebe len aby to ladilo Smile
ďakujem
_Rutim_
Serus chcel by som nového avatara S menom: Rutim nechám sa prekvapiť díky
Deynor
Doufám, že si na mě nezapomněl. heheheee Ale podle toho, kolik lidí čeká na avatar, tak asi ne. Smile
Patazz
Jste jak malý kuřátka na slepici tvl :D
Matthew
zdravím, páčia sa mi tvoje obrázky, poprosil by som jeden pekný avatar s nickom Matthew, ostatné už nechám na teba Smile
Fuska
Rspire - SZ odemě más předem děkuji.
KeepSmilling
Děkuju za super avatar ! Smile
Xkol
Chcel by som ťa poprosiť o podpis niečo na štýl Nexfa. Viac v sz. ;)
MaReK_
Ten podpis Chleba Zdarma :D Nemůžu
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
Wanty
Čus chtěl bych tě poprosit o něco na styl KeepSmillinga,taky nějakou kočku čumím a do fialové barvy,jméno Wanty , díky
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace
16 Hlasů
24%
Deathmatche
4 Hlasů
6%