Informace o serveru
Číst diskuzi
Danya$ vizitka
|
|
DanyaS |
Přidané 04.08.2019 12:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 430
Založený: 28.02.17
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Danya$ Odehrané hodiny na serveru: 3,500h Váš bankovní obnos: fakt malo kamo Nasbíráno marihuany: na sp 0g Vlastním dům číslo: 1001 Vlastním hotel číslo: Davam si ten motel v PC Momentálně jsem šéfem/členem gangu: nic Můj oblíbený administrátor: Momentalne ani jeden Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /q Mé oblíbené vozidlo: Cheetah, infernus, bullet, sandking Má oblíbená práce na serveru: Pravnik, Terorista, Dealer Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): co ja vim treba za 5 Vaše webové informace Váš nick na webu: DanyaS Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: od err0rka, a ty moje co jsem kdysi tocil xd Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): tahle vizitka Vaše osobní stránka Jméno: Daniel Příjmení: Škrášek Datum narození: 15.8.2002 Věk: bude mi 17 Kontakty: FB - Daniel Škrášek, IG - daniel_skrasek Město: Hradec Králové a Praha Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: co to je do prdele za otazku ![]() ![]() Stav: Nezadany Zaměstnání: Student Vzdělání: Delam stredni skolu aplikovane kybernetiky v HK, od zari jdu na gympl Jazyky: Anglictina, cestina a i slovensky Kde bydlím: doma u rodicu v HK Sexuální orientace: straight Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): z tyhle cely vizitky si delam prdel Informace o Vaší postavě Výška: 175cm cca Hmotnost: asi 67kg Postava: jsem hubenej Barva očí: hneda Barva vlasů: hneda - svetlehneda Brýle: musim si objednat dioptricky, trosku to potrebuju Na těle mám: tetovani bude az v zari Vousy: pokud me mate na snapchatu nebo na ig, tak vite, ze jsem se vcera oholil Fotografie ![]() ![]() ![]() ![]() Závislosti Kouření: ano, ale nejak tak jako "zdrave" xd Alkohol: jo, piju no, ale ne nejak extra Sex: jo Závislosti: hudba Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: hudba Sport: fitko Hudba (zde uvedete žánr): ted delam pop-rock Zvíře: muj tata, pes, pes, morce Sorry, pokud jsem touhle "vizitkou" nekoho pohorsil, ale fakt nemam cas na to si tu delat nejakou krasnou vizitku jakou mate vy. Tim jsem vam jen chtel ukazat, ze i po nevim kolika letech co hraju na SP, tak mit i zivot kdo chcete, tak me sledujte na tom instagramu - daniel_skrasek samozrejme, ze tohle co jsem tam psal tak nebylo vsechno tak seriozni jak by asi melo, ale tak co, jsem danyas zejo irl jsem naprosto normalni typek, ne takovej, jakej si myslite (arogantni a takovy ty blbosti) irl me zna jen jeden clovek co tu hraje na sp, a ten vi. (zvu te na neco toho 6. ![]() diky, ze jste si to precetli az do konce mozna nekdy udelam nejakou hezkou vizitku.. minimalne tu firemni bych asi chtel casem udelat.. nebo nekdo za me ![]() |
|
|
Mordis |
Přidané 04.08.2019 14:53
|
![]() ![]() Příspěvků: 2009
Založený: 07.10.13
|
Zdravím, Ouuuu, první komentář sleduješ jo? ![]() Vizitka jako taková, je suchá jak africká studna. Ale na druhou stranu, v jednoduchosti je síla a někdy si snad tu vizitku doděláš ![]() Informace ve vizitce všechny vím... ale pro někoho kdo tě za ty roky nezná to třeba zajímavé bude ![]() Citace Kouření: ano, ale nejak tak jako "zdrave" ![]() ![]() ![]() Ať se ti daří, v kontaktu jsme a zatím, čáves *gp* ![]() ![]() ![]() |
|
|
iloveyou |
Přidané 04.08.2019 15:09
|
![]() ![]() Příspěvků: 199
Založený: 11.03.17
|
sport : fitko - vidim podla fotky![]() |
|
|
RuliiKkO |
Přidané 04.08.2019 16:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 2530
Založený: 18.07.12
|
Chybí mi tu barvy, nějak to oživ jinak pohodě hráč, jeden z mála na které si ze staré sp pamatuju ![]() Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo.
![]() Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man. |
|
|
Octavia |
Přidané 04.08.2019 17:25
|
![]() ![]() Příspěvků: 621
Založený: 10.02.14
|
zahulime uvidime, zdravě zdravě, pohode týpek. snad nám někdy výjde ten meet up v praze. octavia.
![]() |
|
|
Ben_ |
Přidané 04.08.2019 18:13
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2531
Založený: 12.08.15
|
čauu dany ![]() ![]() |
|
|
DanyaS |
Přidané 04.08.2019 19:53
|
|
diky vsem weedman - jsem hubenej, ale tricko jsem na ig nesundal ![]() ![]() ![]() ![]() rulikgay - jj ja tebe taky prave ![]() bengay - okej uz se loguju na sp, penize budou? |
|
|
vajcak |
Přidané 05.08.2019 21:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 402
Založený: 15.03.18
|
cau teba poznam dost dlho si pohode chalan dost som sa dozvedel nech sa dari na sp a hlavne rl cau |
|
|
DanyaS |
Přidané 08.08.2019 22:46
|
|
na sp se mi darit nemusi ale irl jo diky frajo |
|
|
DanyaS |
Přidané 21.08.2019 20:49
|
|
![]() Rns mixer Danyas Cau |
|
|
Twixo38 |
Přidané 21.08.2019 22:31
|
![]() ![]() Příspěvků: 785
Založený: 01.12.13
|
Citace 'Vždy, keď zakladám gang, tak si predstavujem, že to bude ako OD. No, vždy to je len hovno s 300 rešpektem.' One of the first gang homies <3
|
|
|
sokeres |
Přidané 23.08.2019 15:31
|
![]() ![]() Příspěvků: 92
Založený: 04.07.18
|
Je to chudý s těma barvama, Ale jinak super hráč. Přeji hezký zbytek dne ![]() |
|
|
DanyaS |
Přidané 25.08.2019 10:54
|
|
twixo ![]() diky sokeres |
|
|
Legend |
Přidané 26.08.2019 17:17
|
![]() ![]() Příspěvků: 74
Založený: 24.07.18
|
Na sp si ťa pamätám už veľmi dávno, si v pohode týpek.. Vizitka super len odpovede jak v škôlke ![]() ![]() ![]() Upravil/a Legend dne 27.08.2019 09:24 |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 HlasůSkyrace
16 HlasůDeathmatche
4 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
6 HlasůDerby
1 HlasTuning sraz
6 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí