Informace o serveru
Číst diskuzi
Zavést?
Ano 2 Hlasů
Ne 1 Hlas
Počet hlasů: 3
smazaný účet
|
|
juras |
Přidané 29.08.2019 18:00
|
![]() ![]() Příspěvků: 8
Založený: 17.02.16
|
zdravím, po delší době jsem zapnul hru s tím že začnu zase aktivně hrát, po spuštění klienta mě překvapilo že se musím registrovat ve hře mi bylo napsáno že mám napsat sem jelikož mi někdo pravděpodobně smazal herní účet, screen o tom že jsem učet v minulé době vlastnil bohužel nemám, dá se to nějak vrátit zpátky ? zustal mi účet akorát tady na webu, byl bych strašně nerad kdybych všechny nahrané hodiny bonusy v zaměstnání atd.. musel dělat znovu tohle je jediný server kde mě to opravdu bavilo. děkuji a s pozdravem juras ![]() |
|
|
Rich |
Přidané 29.08.2019 18:09
|
![]() ![]() Příspěvků: 2860
Založený: 21.12.16
|
Ahoj, ak nemáš obrázky z /info - hlavní, tak sa to bohužiaľ vrátiť nedá.
S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
juras |
Přidané 29.08.2019 18:18
|
|
to nemám no, obrázky jsem si nedělal přišlo mi to zbytečné netušil jsem že se něco takového může stát, jediný co mám jsou tady na webu soukromé zprávy a ztrátě premium atd.. s hodně starým datumem ale to mi asi nepomůže že ? |
|
|
Fifa |
Přidané 29.08.2019 18:25
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5288
Založený: 07.04.16
|
Zdravím, ještě mi napiš tvůj přesný nick, který jsi dříve měl. Napíšu ATomasovi, zda nemá tvého účtu zálohu, ale mít jí nemusí. Účty se bohužel za delší neaktivitu mažou.
![]() |
|
|
juras |
Přidané 29.08.2019 18:27
|
|
zdravím, dobře díky, přesný nick je - juras |
|
|
Fifa |
Přidané 29.08.2019 18:31
|
|
Přeposlal jsem to ATomasovi, tak vyčkej prosím, až mi odepíše, jak to dopadlo ![]() ![]() |
|
|
juras |
Přidané 29.08.2019 19:32
|
|
jasně počkám. zatím díky za snahu ![]() |
|
|
Fifa |
Přidané 05.09.2019 19:45
|
|
Zdravím. Tak tvůj účet by měl být od včerejšího dne obnoven. Napiš, jak to dopadlo, jestli máš vše ![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí