Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka - oc.benny [NEW - 10.1.2024]
|
|
Benny |
Pridané 16.11.2020 22:39
|
![]() ![]() Príspevkov: 15
Založený: 26.07.17
|
PŘÍBĚH SAMP hraju od roku 2015. V roce 2017 jsem objevil server SP, začal jsem hrát a poznávat spoustu fajn lidí. I přes to že jsem hrál od roku 2017, mám poměrně málo hodin. V roce 2019 (cca) jsem si dal na rok pauzu. Je mi líto, že nám SP pomalu ale jistě umírá, zvlášť když jsem si teď přetrhal vazy a mám čas na hraní ![]() INFO - SERVER Nick: oc.benny Bankovní obnos: Mění se Odehrané hodiny: 650+ Nasbíraná marihuana: Mění se Vlastním dům: Nevlastním Firma: Nejsem firmičkář ![]() Gang: obnoxious.club Oblíbený člen AT: Poslední rok se tam změnilo hodně lidí, tak netuším. Nejoblíbenější akce od administrátorů: Akce smrti Nejoblíbenější příkaz na Serveru: /kill /lv /sf /ls /mise /q /dlog /dloc /mark Oblíbené vozidlo: Infernus, Cheetah Oblíbený Job: Právník, Lékař Ohodnoť známkou práci AT: 3 INFO - WEB Váš nick: BennYS Vloženo komentářů: Podívej se Vloženo příspěvků: Podívej se INFO - ŽIVOT Jméno: Matěj Příjmení: Beneš (podle přezdívky se dá odvodit) Věk: 20 Kraj: Ústecký kraj Kolik mám kamarádu: Kamarádů mám spoustu ale pravých přátel pár. Stav: Jak kdy, podle situace ![]() Vzdělaní: Střední s výučním listem Jazyky: Čeština, Slovenština, Angličtina, Němčina Děti: Časem něco vytvořím ![]() Kde bydlím: Činžák S kým bydlím: Se psem ![]() Pohled na svět: 🤷🏽♂️ Moje Povaha: Hodný ale i nervní, Přátelský se složitým hledáním kamarádů, Upřímný jestli jseš **** tak ti to prostě řeknu ![]() ![]() Výška: 175 cm vklidu Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nenosím ale měl bych nosit Kouření: Ne Alkohol: Pivo na chuť, JÄGERMEISTER, CPT. MORGAN Sex: Až po svatbě Zájmy: Fotbal, grafický design Literatura: Knížek mám hodně, chce někdo nějakou? ![]() Hudba: Jsem cigan, tak asi Katapulty poslouchat nebudu Zvíře: Münsterlandský ohař Co Nesnáším: Lhaní, studený jídlo a líný ženský ![]() Co Miluju: Teplý jídlo, postel a PlayStation ![]() Oblíbené jídlo: Mekáček Oblíbený Nápoj: Pivo ![]() Oblíbený Film: Rychle a Zběsile, Pán prstenů a Hobbit, Cigani jdou do nebe Oblíbené oblečení: Podle nálady si něco na sebe hodím ![]() Oblíbené Barvy: Červenobílá Upravil Benny dňa 10.01.2024 14:13 |
|
|
destiny- |
Pridané 12.01.2021 11:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 1471
Založený: 10.05.16
|
Mam ta v gangu a celkom som si ta oblubil ![]() ![]() ![]() ![]() life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain |
|
|
Benny |
Pridané 12.01.2021 11:53
|
|
Jako chybí mi 1 zalití trávy takže se na tebe zlobím😂 Taky ti přeju gl, gratuluju k prvnímu komentáři, odměnu si za to mužeš vybrat u Shiftyho třeba xd |
|
|
Ben_ |
Pridané 12.01.2021 12:29
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 2529
Založený: 12.08.15
|
Čau vizitka jednoduchá ale je v pohode, si v pohode týpek nič ťa len tak nerozhodí a som rád že si u mňa vo firme ![]() ![]() |
|
|
Benny |
Pridané 12.01.2021 12:38
|
|
Víš jak se to říká, v jednoduchosti je krása ![]() ![]() |
|
|
vajcak |
Pridané 21.03.2022 15:46
|
![]() ![]() Príspevkov: 402
Založený: 15.03.18
|
brácho top vizitka ty si ten čo má včera zdravili ťa ja že čau tiež ja nvm proste veľa je toho na mňa dneska kamo napíš mi na sp a dohodneme sa čo a jako tri evra posilam |
|
|
Mostecak |
Pridané 02.04.2025 20:24
|
![]() ![]() Príspevkov: 54
Založený: 20.01.24
|
zabijak kluk co sel do ciziny krast tulipany ale urcite se vrati i s kilem tamnich tulipanu v kufru takovej forest blunt obnoxious clubu a muj spoluobcan usteckeho kraje takze automaticky chranenec BSB ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 HlasovSkyrace
7 HlasovDeathmatche
2 HlasovParkoury
2 HlasovAkce smrti
1 HlasDerby
0 HlasovTuning sraz
2 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí