Informace o serveru
Číst diskuzi
Rychlý Prachy [9]
|
|
wolfik |
Přidané 16.07.2022 22:25
|
![]() ![]() Příspěvků: 126
Založený: 11.03.21
|
![]() Citace Vítej u vizitky legendární firmy Rychlý Prachy! ![]() Citace Firma byla odkoupena v dražbě 9.4.2022. Koupili jsme ji společně s Jertnem, který již není moc aktivní, a tak jsem vybral jako spolumajitele petryse, který je i bodově nejlepší šlapka na serveru. Firma je zaměřena na job Prostitutky. Je to pohodový, ale taky slušně výdělečný job. Nachází se ve vesničce Bone County, kousek od vězení a také od benzínky. Firma je hnedka u klubu ve kterém se nachází job. ![]() Citace V naší firmě jsou pravidla jasná. Pokud je někdo nedodržuje, tak rovnou letí. ![]() Citace Ve firmě je základní hodnost "Šlapka", všichni mají stejný plat a to Plat 90. ![]() Citace Vedení firmy je wolfik a petrys ![]() Citace Mrzzzlinka Citace Jertn Citace petrys ![]() 1x Sultan ![]() 1x Cheetah ![]() 1x Comet ![]() 1x NRG-500 ![]() Citace Snad se vám vizitka líbí, budu rád za ohodnocení a doufám, že se u nás ve firmě zastavíte ![]() ![]() |
|
|
petrys |
Přidané 17.07.2022 10:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 392
Založený: 26.02.16
|
Tahle firma me provazela cely zivot, tak jsem moc rad, ze v teto dobe mohu pusobit jako spolumajitel a tak byt ve sve rodne firme, kde jsem se skoro narodil. wolfika obcas sice musim krotit aby mi nedaval tak velky premie, ale jinak je to hustej prostitut </3 |
|
|
Yoistik |
Přidané 04.01.2023 23:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 1133
Založený: 21.12.15
|
Na žádost majitele... ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa