Informace o serveru
Číst diskuzi
Nongpradu - Vizitka
|
|
Kemrman |
Přidané 06.10.2023 16:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 27
Založený: 28.12.18
|
Vaše serverové informace Váš nick na serveru:Nongpradu Odehrané hodiny na serveru:1666h+ Váš bankovní obnos:většinou nic nemam protoze vsechno prohraju nebo utratim za Turisma Nasbíráno marihuany:moc ne vsechnu travu vykourim nebo daruju kackovi Vlastním dům číslo:někde v El Quebrados ale mam radši lokalitu Castilo El Diablo Vlastním hotel číslo:většinou si koupim pokoj cislo 7,pak si koupim dalších 10pokoju s cislem 7 Momentálně jsem šéfem/členem gangu:nehraju gangy nebavi mě to jsem freekill freeRS Můj oblíbený administrátor: Ben,Salazar,Smetyx,tmx. Můj nejoblíbenější příkaz serveru:/challenge,/car /kill /prihodit 0 500,/quest/skipquest/vskipquest zkusim vsechno najednou co kdyby Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...) ![]() Má nejoblíbenější akce od administrátorů:Tuning ten jsem zachytil snad jeden za svuj herni cas Mé oblíbené vozidlo:Turismo Má oblíbená práce na serveru: Taxikář,Právník,Šlapka,mafian Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole):2 Vaše webové informace Váš nick na webu:Kemrman mam dlouho ucet na webu ale ne ve hře Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry:nekoukam na screny takze moje Turismo s rohama,doufam ze bude spec turismo Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas:nekoukam asi destiny kral sawnu nebo mozna aure nevim kdo je lepsi Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz):vylepšení serveru Vaše osobní stránka Jméno:Tomáš Příjmení ![]() Datum narození:9.2.1998 Věk:25 a pul Kontakty:KlasickyDyclofanc tak se jmenuje kamarad Kraj Středočeský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek:sotva jednoho ani na toho se nemuzu spolehnout Stav :většinou sjety cimkoliv Zaměstnání:ted nepracuju 3roky chci duchod na hlavu a penize za to ze jsem uzasny Vzdělání :základní protože jsem zacal fetovat a vykašlal se na školu Jazyky: Čeština, angličtina Děti :adoptovat maleho cinanka asi uz jsem neplodny Kde bydlím :v domě s kockou měli jsme kocku ale ted mame kocoura S kým bydlím s rodinou Sexuální orientace :všechno Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne):radsi nic nebo mě napada zrovna nemam rad lidi Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: Hypochondr,Flegmatik Pohled na svět: Optimista,realista nebo flegmatik taky casto pesimista podle nalady stridavy proud Otevřenost: Introvert lvl99 ale kdyz se sjedu mluvim víc než všichni ostatní Moje povaha: plánující,podporující,sebevědomá,ulítlá,vypravěčská,neústupnádiplomatická,nervózní,aktivní krom toho mam spoustu spatnych vlastnosti ale vybral jsem jen z nabídky Informace o Vaší postavě Výška:182cm Hmotnost:93kg Postava: asi plnoštíhlá,mam velke svaly geneticky ale nicmoc vyrysovane vypadam jak lednicka s cinkou Barva očí:hnědé Barva vlasů:hnědé,pote spinave blond přírodně Brýle: pred par roky jsem dostal bryle 0,75d na dalku,ted nerozeznam duchodkyni od teenky to dela ten CRT monitor Na těle mám: nemam max gyno ze spatneho hubnuti Vousy: mě nebaví se holit takze se holim jednou za tejden kdyz je to dlouhe Fotografie (ukažte se nám):neukazu Závislosti Kouření: kouřím od 12let pravidelně,nyní praktikuji chain-smoking vic cigaret po sobě dam treba 7 pred spanim a 20během dne Alkohol: nemám rád,dělal jsem bordel ktery si vycitam po alkoholu Sex: popravdě nejake pokusy o sex ale holku jsem měl před 7lety 99x pak mi rekla ze jsem nudny Závislosti: chatování asi musim furt odpovidat jsem tak nejak ukecany kdyz mam naladu,co je tam dalsiho za zavislosti nevim ale mam jich dost na všem Vaše zájmy a co máte doma:bordel rad neuklizim,max uklidim jednou za rok vedle postele vajgly a pod posteli plny bažant,mam tady i 3 postele ze stareho domu ale nechce se mi je vyhodit Zájmy ![]() Sport:nemam rad míčove sporty,vzrušují mě bojove sporty Literatura (zde uvedete žánr):nikdy jsem nepřečetl jedinou půlku knížky za život,max kacera donalda Hudba (zde uvedete žánr):začlo to Rock,Rap,Trance,Dubstep,Dnb,Neurofunk,Rap,ROck,Dnb,Phonk mam rad epickou hudbu kdyz je tam takova ta andelska hudba na klavir ale stejne jediny Rap co jsem poslouchal byl Eminem nebo Cypress Hill jinak nemam rad cz/sk tvorbu Zvíře:Kočky miluju,zelvy sou taky fajn Můj styl:vlastní treba oblek Moje motto:někteří lidé přidávají hodně vody do instantní polévky,já přidávám málo vody Moje webová stránka:nemam Životní cíl:nevim vubec nikdy jsem to nevěděl,chci si užívat život hlavně Co nesnáším:zradu,podraz,manipulaci Co miluji:věrnost,tupost,nadhled,ignoraci Oblíbená muzika:ted Phonk Oblíbené jídlo:řízky,instantni nudle nebo blok sýru samotneho Oblíbené pití:EnergyDrink,Cola,Kafe Oblíbený film:Constantine,Wanted,Zastav a nepřežiješ Oblíbená kniha:beowulf tu knihu jsem chtel cist ale otec se mi posmíval ze jsem trouba co čte knizky tak jsem prestal Oblíbené oblečení:černé Oblíbená barva:černá,modrá,bílá Upravil/a Kemrman dne 07.10.2023 00:12 |
|
|
Raske |
Přidané 06.10.2023 16:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 76
Založený: 11.12.22
|
Čauko, hele nevím co napsat na tuhle vizitku. Moc sis s tím práci nedal není ani moc přehledná, ale cením že sis jí vůbec založil. Jakožto hráč seš takovej neutrální a seš takovej ten firmičkář a eventář ![]() ![]() |
|
|
Eroo |
Přidané 06.10.2023 18:33
|
![]() ![]() Příspěvků: 336
Založený: 01.03.20
|
Cisty turboboss hrac a mega sef
![]() |
|
Přejít na fórum: