Informace o serveru
Číst diskuzi
Hoftyk - Vizitka
|
|
hoftyk |
Přidané 09.09.2024 13:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 173
Založený: 11.12.20
|
![]() Váš nick na serveru: Hoftyk Odehrané hodiny na serveru: Momentálně skoro 3,000 Váš bankovní obnos: 243,728,433$ Nasbíráno marihuany: Málo Vlastním dům číslo: 554, 556 Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: West Side - Thug Life Můj oblíbený administrátor: Nosferatu, Larex., začínám mít v oblibě i Koloba Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /wl Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Akce smrti Mé oblíbené vozidlo: Elegy Má oblíbená práce na serveru: Voják Ohodnoťte práci administračního týmu: 2 ![]() Váš nick na webu: hoftyk Vloženo komentářů: Nula Vloženo příspěvků ve fóru: 157 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: ![]() Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Moje trapný montáže samozřejmě Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Vzpomínka na ex-admina Mine – Zde ![]() Jméno: Matyáš Příjmení: Datum narození: 14.3 ***8 Věk: Když budeš šikovnej, tak dohledáš Kontakty: Discord: lost.nght Kraj: Liberecký Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Ne moc, ne málo Stav: Singl Zaměstnání: Prozatím student Vzdělání: Zatím základní Jazyky: Čeština, Angličtina, trošku ty němčiny Děti: Všechny mi ze sklepa utekly, takže 0, bohužel Kde bydlím: Dům S kým bydlím: S rodiči Sexuální orientace: Heterosexuál ![]() Typologie osobnosti: Melancholik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Introvert Moje povaha: Irl klidná, ale na SP mě vždy nějaký chuligán dokáže vytočit ![]() Výška: 187 cm Hmotnost: 77kg Postava: Sportovní, svalnatá Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Nenosím Na těle mám: Kůži Vousy: Když mám, tak sundám ![]() Kouření: V žádným případě Alkohol: Tak někdy si trošku dám, že ano Sex: Nepotřebuješ vědět Závislosti: Pc, hry, sport ![]() Zájmy: Robotika Sport: Florbal, aikido Literatura: Nečtu knížky Hudba: rap Zvíře: Pes,kočka ![]() Moje motto: Kdo zaváhá, nežere Moje oblíbená webová stránka: Životní cíl: Uspět Co nesnáším: Cikány (1% jsou fajn, ale ostatní hrůza) Co miluji: Rodinu Oblíbená muzika: Mercedes - Churaq Cyril, Tefflon 100KAR - CHURAQ CYRIL , TEFFLON Baroko - Churaq Cyril Oblíbené jídlo: Kebab Oblíbené pití: Spíš ochucený Oblíbená barva: Modrá Oblíbené oblečení Volné ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -- Jestli jsem na někoho zapomněl tak napiš ![]() Upravil/a hoftyk dne 15.03.2025 10:57 oujeee
|
|
|
restart |
Přidané 09.09.2024 17:50
|
![]() ![]() Příspěvků: 17
Založený: 10.03.16
|
Vizitka krásná redmi, líbí se mi nadpisy. Moc krásné jako. Děkuji ti za označení brácho. Blutz tě naučí sawny, tak s tím počítej. Peace, maj sa pekne. ![]() Hihi |
|
|
defester |
Přidané 11.09.2024 11:15
|
![]() ![]() Příspěvků: 18
Založený: 02.10.23
|
tos tam fakt napsal ze nemas rad cigose xD za me vizitka k nicemu vse co by nas aspon trosku zajimalo, napriklad vek ktery tak strasne skryvas a vymyslis si pokazde jiny, tam neni :/ za me gg go next ![]() |
|
|
Raske |
Přidané 11.09.2024 12:06
|
![]() ![]() Příspěvků: 76
Založený: 11.12.22
|
souhlasim se vsim uvedenym co napsal investor ![]() ![]() |
|
|
hoftyk |
Přidané 11.09.2024 12:42
|
|
Defe defe defe, Citace tos tam fakt napsal ze nemas rad cigose xD To si piš že jsem to tam napsal. Klidne se ještě jednou koukni, aby ses fakt ujistil ze to tam je. Citace napriklad vek ktery tak strasne skryvas a vymyslis si pokazde jiny, tam neni :/ Věk jsem uvedl už jinde, když budeš chtít tak ho najdeš. Ale řekl bych že ho víš, protože jsem to už X krát psal. Nejsem to já kdo šíří dezinformace o mém věku a vsude pise že je mi 12, 13 nebo kolik to vlastně píšete. Píšu tolik kolik mi je, nevím jestli máš nebo si měl nějaký problémy se svým věkem že tady musíš psát takové blbosti, ale pro příště si to nech pro sebe. Nebo si to piš s raskem na telegramu To stejný raske ![]() Mějte se kluci Upravil/a hoftyk dne 11.09.2024 12:49 oujeee
|
|
|
Eroo |
Přidané 12.09.2024 19:59
|
![]() ![]() Příspěvků: 336
Založený: 01.03.20
|
Mega borec
![]() |
|
|
Wirusak |
Přidané 14.03.2025 21:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 85
Založený: 22.11.17
|
Najvacsi postih na superparbe, ešte tonda je normalnejsi než ty. Vizitka nič moc, vek každým dnom si pridavas. Noob |
|
|
vajcak |
Přidané 14.03.2025 22:33
|
![]() ![]() Příspěvků: 402
Založený: 15.03.18
|
Čau wirusak nepoznáš nejakého dobrého právnika vieš že či je to real predaj rodinný dom v obci je kompletná občianska vybavenosť a dostupnosť všetkých funkcií telefónu cojeeeeeee |
|
|
hoftyk |
Přidané 15.03.2025 07:02
|
|
Citace Najvacsi postih na superparbe, ešte tonda je normalnejsi než ty. Vizitka nič moc, vek každým dnom si pridavas. Noob Dobré ráno furriku Wirusaku, děkuji za nejvíc zbytečný komentář který jsem kdy viděl, i picklovy zprávy v sb byly smysluplnější než to, co si vypustil z klávesnice. Podle mé diagnozy kterou jsem ti v rychlosti udělal, máš mezeru ve slušném chování. Až si tu mezeru doplníš, tak dopiš tu pohádku dík Upravil/a hoftyk dne 15.03.2025 11:05 oujeee
|
|
|
Mostecak |
Přidané 02.04.2025 20:07
|
![]() ![]() Příspěvků: 54
Založený: 20.01.24
|
Najvacsi postih na superparbe, ešte tonda je normalnejsi než ty. Vizitka nič moc, vek každým dnom si pridavas. Noob jak se bro cejtil kdyz uzemnil sedmnactiletyho kluka na internetu: ![]() Sloučené 02.04.2025 21:55: to nebyl kompliment wirusaku Upravil/a Mostecak dne 02.04.2025 21:55 |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 HlasůSkyrace
7 HlasůDeathmatche
2 HlasůParkoury
2 HlasůAkce smrti
1 HlasDerby
0 HlasůTuning sraz
2 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí