Informace o serveru
Číst diskuzi
Halloween na Superpařbe 2024
|
|
Kacka |
Přidané 26.10.2024 12:14
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1175
Založený: 15.06.17
|
![]() Zdravím, všechny hráče a hráčky na SuperPařbě Společně se Správce akcí & Organizátori akcií jsme si pro Vás připravili krásné akce. ×Halloween bude probíhat od pondělka 28.10.2024 do 3.11.2024 - /halloweenpoints (za každou účast na akcí) ×Taky je pro vás připraveno 8 Halloween Specialitek Tyto akce nemají přesný čas, takže může být kdykoliv, až na mapu s dýněmi ten čas má. Můžete se těšit na krásné akce jako napři. Halloween DM Sawn off hallowen Dropper Downhill Bludiště Parkour Sandking vyrazovak Tuning sraz Mapa s dýněmi Dne 30.10.2024 ve 20:00 se můžete těšit na Hledání Tekvíc/Dýni Stream Killator & ATomas - 30.10.2024 od 18:00 - 21:00 Halloween party 18:00 - 20:00 Pokud akce bude těžká napři. nějaký Skyrace/Parkour či jiné akce, tak se vám přidají Halloween body. 1. místo = 5 Bodů A vždy o bod dolů. Když se umístíte do top 5. Těšíme se na vaší účast. Za celý Admin tým Kacka
|
|
|
Ben_ |
Přidané 26.10.2024 20:55
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2529
Založený: 12.08.15
|
![]() |
|
|
Vojta369 |
Přidané 27.10.2024 09:58
|
![]() ![]() Příspěvků: 403
Založený: 29.10.14
|
bude se konat i helowinska amnestie?
Ahoj Kacko, musím ti říct, že mám pár věcí, které mi leží v žaludku ohledně tvého působení jako adminky na superpařbě. Mýslím si, že se trochu ztrácíš a nedáváš najevo své vlastní názory (viz veškeré tvoje vyjádření u pub žádostech). Jako admin bys měla být schopná vyjádřit svůj pohled na věc a ne jenom být ve stínu a odkoukávat co dělaj tvoji kolegové. To může vést k nedostatečnému řešení problémů a k celkové nejistotě. Další věc, co mě trochu štve, je tvoje absence v oblasti cheaterů. Jako admin bys měla být v obraze, co se týče těch, co se snaží podvádět. Ale zdá se, že v tomto směru máš trochu mezeru. A tim pádem trochu postrádám důvod proč jsi adminka. A tvoje ježdění misí každý den celý den? Je fajn, že to děláš, ale zdá se, že se na to trochu příliš soustředíš a to můžeš rovnou být jenom hráč. Práce admina není jenom o misích. Je to o udržení pořádku na serveru, a ne jen o tom jezdit mise. Tak co teda? Proč nejsi teda organizator akcí? Přece jenom akce ti jdou a sám si myslím že jsi v tom dobrá. Věřím, že bys to dokázala stejně dobře jako Vetasovic který je taky admin a vlastně dělá stejný věci jako ty, tak proč to nevyzkoušet? Doufám, že tohle vezmeš jako konstruktivní kritiku. Nejde mi o to, abys se cítila špatně, jen chci abys mi řekla tvůj pohled na věc. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 HlasůSkyrace
7 HlasůDeathmatche
2 HlasůParkoury
2 HlasůAkce smrti
1 HlasDerby
0 HlasůTuning sraz
2 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí