Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Diskuzní fórum » Ostatní » Videa

[Video] MSTS Rocenka 2012
otheremilian
Zdravím jelikož sem se nuďil tak mě napadlo natočit ve vlakovém simulátoru par zaběru ČeskoSlovenských a Českých motorovejch Vlaku,parních Lokomotiv

Prosím o vyjadření neberte ohledy jak video vypadá ale naty zaběry těch vlaku děkuju

Bravura
Zdá se mi to nebo ta první lokomotiva je Ostravan?
otheremilian
1 Lokomotiva je 464 řiká se jí: Bulík protože má velké uši Smile

nevím odkud je ale myslím že je libereckej nebo Pražskej možnost je i Jaroměřskej kterej patří Klubu Jaroměř
Bravura
Jáj, já jen že ta první měla souvětskou hvězdu a Ostravan původní měl taky:D
otheremilian
Citace
Bravura napsal:

ano měla sovětskou když tu byli rusové tak v ČeskoSlovenku vozila tanky,zbraně,děla atd... myslím že měla i natěr ruskej ale poté jak rusové vypadli dalí jí ČeskoSlováci černou barvu

ten tvuj UNLIKE byl tvuj na YT ? :-(
Bravura
Citace
other emilian napsal:
Citace
Bravura napsal:

ano měla sovětskou když tu byli rusové tak v ČeskoSlovenku vozila tanky,zbraně,děla atd... myslím že měla i natěr ruskej ale poté jak rusové vypadli dalí jí ČeskoSlováci černou barvu

Konkrétně tato lokomotiva byla Ostravan:

KLIK

a nebyl to můj dislike, já sem nedával hodnocení zatím
otheremilian
Citace
Bravura napsal:
Citace
other emilian napsal:
Citace
Bravura napsal:

Konkrétně tato lokomotiva byla Ostravan:

KLIK

a nebyl to můj dislike, já sem nedával hodnocení zatím

ano tato je ostravan ale ta 1 lokomotiva byla pára a to byla 464
Bravura
Nicméně video dobré a pošli mi ty modely vlaků sou boží hlavně Brejlovec(pokud sem spravně viděl tak tam máš jednotku 750 nebo 753 že ano?)
Zimbabwe
Pěkné,velice pěkné.
otheremilian
Citace
Bravura napsal:
Nicméně video dobré a pošli mi ty modely vlaků sou boží hlavně Brejlovec(pokud sem spravně viděl tak tam máš jednotku 750 nebo 753 že ano?)

ano 753,hele ty vlačky vyjdou na 2-3 G pač textury,kabiny zaberou ale mužu ťi něco poslat

Citace
B_Rabbit_Crip napsal:
Pěkné,velice pěkné.

Děkuju velice,jen na YT je nějakej postiženej Komentátor Smile Protokol :D nevíte někdo oněm
Matthew
pekné videjko Smile
MaReK_
Pekne
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně
3.5.2025 Správně

king
Eazy-E
Ja mám kamoša ktorý je do vlakov blázon. On Vám povie všetko.
otheremilian
Citace
Teczka83 napsal:
Taky mám MSTS. Jenže na vkládání těhle věcí bych potřeboval nějakou mega průpravu. Jediný co jsem tam dal, tak MSTS bin, a potom nějaký updaty, který obsahovaly GOLDEN 50´S CLASS, UK TRAINS, a mám tam staženej TGV Pack. Nejradši mám ty 50-tý léta. Jsou to vlaky, který jezdili v padesátých letech v USA. Takže takový ty proudnicový páry a ty první dieselový...
Chci si ale koupit trať nějakou českou, ale řikam, na to vkládání lokomotiv a trainsetů jsem blbej a vždycky mi tam vyskočí nějaká chybaNO

o české traťi bych něco měl,známej stavel trať 086 Liberec-Česká Lípa všechno si dělal sám v Editoru 5 let pracoval naté traťi trochu sem mu pomáhal na kolejích,vkladaní domu atd.... takže kdyby si měl zájem do 60 kč by tě to vyšlo maximalně
otheremilian
Citace
Teczka83 napsal:
No já mám zálusk na trať Ostrava-Praha a Praha-Děčín. Jenže nemohu mít obě. Praha-Děčín je postavená na kolejivu X-Tracs a ta druhá ne. Prý by se to hádalo...

ano vtomdle hold udělal MicroSoft chybu stěma kolejeme že se to hadá taky mám DPP metro LINKA:B a když si tam dát tramvajovou trať ostrava hadá se to a musím dát prahu pryč
Zimbabwe
Lidi vy se v tom nějak vyznáte.Vy to studujete nebo ás to zajímá? :D
DeyeS
Pekne video ale možem dotaz o to video čo si točil stou škodovkou ? jak sa tam modely aut vkladaju ?
otheremilian
Citace
DeyeS napsal:
Pekne video ale možem dotaz o to video čo si točil stou škodovkou ? jak sa tam modely aut vkladaju ?

hele to ťi vysvětlím jedině soukromě ok kdyžtak mi tu zanech tvuj skype já si tě potom přidám

teďka paďim do hradce Kralové na pohřeb Sad tak zaťiam
Lolerc
Jo zajma :D
Raiden
luxusní video emiliane máš ode mě like *Dobrá práce* modré lokomotivy v 2 záběru alias papoušek a další je tam krémák :D parní ty žeru to je fakt :D

ps: jak jsi mi poslal na fb ten link, tak mi to stahuje nějaký nesmysly ale hru ne... Sad
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%