Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskusné fórum » Ostatní » Videa

Superpařba před pul rokem
Geroid

Všechno je ve videu Smile
Doporučuju pustit na fullsceen v HD
kekel
Pěkne..
Lolerc
Nejlepsi zpominky ;)
Zimbabwe
Jsem tam _Zimbabwe_SVK :D
Ajo82
Myslim ze na jednej fotke som, tam to infracervene... Smile pekne video, stare casy.. spomienky
Canyon
Krásne časy.:-)
GiNny
Jsem tam jak jsem ještě s Nylezem točili video. :D
Jinak moc pěkný video, vzpoměla jsem si plno lidí, plno vzpomínek. Smile
Zrušený účet
Sice to není ta úplně stará Super Pařba, ale je to ta, kdy to bylo vše ještě jakš takš dobrý. Smile lofastek, Fria, little_rock atd. s těmahle lidma to bylo bezva. Smile Taky můj nick [BSG]Lauren_. :D Pěkné video. Smile
jatkar
jj na ten vyřazovák traktorů si pamatuju:D
Zimbabwe
Ješté,když se psali inzeráty barvou vip atd..:D
DrateK
To jsem ještě nehrál, to mě štve na tom nejvíce. :/
Bouc3K
Heh.. Smile Pametám si aj keď si tu nehrával geroid aj vtedy bola sranda spomienky su to pekné.. Super geroid Smile Len škoda čo sa deje na SP teraz. Smile Paráda. Smile
HeWhoMustNotBeNamed
vy rikate krasne casy ale trt.tohle je uz ta nova sp. Az mi konecne opravej ntb tak dam dohromady leden 2010 coz bylo 0.2 a 0.3a,jeste s rze 74 a 8,tam chodil jeste trochu atomas,bylo 74 slotu.. K videu,je to dobry jen je to uz ta nova sp.
DeyeS
Spomienka keď som začal
Raiden
jsem tam taky Raiden :D
ps: poslední nejlepší geroidův ban :D :D
Bouc3K
Citácia
Pyksel napsal:
vy rikate krasne casy ale trt.tohle je uz ta nova sp. Az mi konecne opravej ntb tak dam dohromady leden 2010 coz bylo 0.2 a 0.3a,jeste s rze 74 a 8,tam chodil jeste trochu atomas,bylo 74 slotu.. K videu,je to dobry jen je to uz ta nova sp.

áno je to tá new SP,áno ale chodily tam aspoň normálný hráči. Teraz tu len vidiš. ADMIN ON ME OKRADL O 100 MEGA... Jako.. Já tu hrávam od 0.3a a bol tam klud ale to už sa nevráti takí klud..Já už len premýšlam kedy skončím na SP.. Smile
Geroid
Tak ja tu taky zase nejsem nejak extra dlouho. Asi rok a pul,ctvrt. Ale uz v tu dobu to bylo uplne jine nez je dnes
twistedTSD
Nebyla to špatná doba no.Smile
Bouc3K
Citácia
Geroid napsal:
Tak ja tu taky zase nejsem nejak extra dlouho. Asi rok a pul,ctvrt. Ale uz v tu dobu to bylo uplne jine nez je dnes

Máš pravdu.. Smile Teraz je to úplne iné. Pekné že si si nechal tieto fotky. Smile Já som si tiež nechal fotky,no bohužial PC skrachoval a fotky boli preč. Smile Chválim ťa že si také dobré video urobil Smile
Zrušený účet
Citácia
Geroid napsal:

Hraješ tu května 2011. :D:D Já to vím. :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov