Informace o serveru
Číst diskuzi
[S]nowMan_[CZ]
|
|
airsoftMAN |
Přidané 22.06.2012 18:20
|
![]() ![]() Příspěvků: 532
Založený: 01.05.12
|
. . . . . . . . . nabourávám se do systému*REKONSTRUKCE* ____SnowCZ____ Vaše server info Váš nick na serveru: [S]nowMan_[CZ] Váš nick na webu: airsoftMan Věk: 14 Odehrané hodiny na serveru: 430 h Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: dost... Můj oblíbený Administrátor: Soach, [FIGHT A KILLER], Wlacacek, RocketLauncherSs, KeepSmilling. ostatní admini jsou taky super ![]() ![]() Mé oblíbené vozidlo: Elegy, cheetach, sultan, buffalo, jester Má oblíbená práce na serveru: Pilot [mám 430 bodu ] Vaše osobní stránka Stav: svobodný Zaměstnání: škola Vzdělání: zatím SŽ Jazyky: Česky, Anglicky, Slovensky, Polsky[ malinko] Vztah: teď nic Děti: nemám Kde bydlím: rodinný dům---> Jižní Čechy---> ČR ![]() S kým bydlím: s rodiči Sexuální orientace: heterák !! ![]() Vaše info o postavě Výška: 160 cm Hmotnost: cca 55 kg Postava: celkem štíhlá Barva očí: hnědá Barva vlasů: hnědá Brýle: Zatím (naštěstí) ne Vousy: trošíčku .. ![]() Závislosti PC, hokej, PC, PC, Hokej, airosft Kouření: ne Alkohol: skoro nic ... Sex: zatím čas na ![]() Info Vaší povahy Pohled na svět: realista Otevřenost: introvert Moje povaha: náladová Koníčky: Hokej, PC, airsoft Zájmy: auta,PC, hokej, airsoft Sport: kolo, hokej, lyže Literatura: hmm...nic konkrétního Hudba: ROCK, A TY KLASIKY Z EV2 Zvíře: nemám [MOŽNÁ MŮJ BRÁCHA ] ![]() ![]() Obliby Moje motto: cesta je cíl Životní cíl: řidičák...dále klidný, pohodový a hlavně zdravý život Co nesnáším: školu, školu, školu, hacker na SP, aroganci!! Co miluji: (rychlá) jízda autem, dobré jídlo,... Oblíbená muzika: tak různě Oblíbené jídlo: řízek, pizza, atd... Oblíbené pití: Fanta Oblíbený film: Zachrante vojína Rajena Oblíbená kniha: nemám Oblíbené oblečení: normal, mikina kalhoty, v čem se dobře cítím... Oblíbená barva: všechny kromě holčičích Upravil/a airsoftMAN dne 07.01.2013 10:23 |
|
|
Xkol |
Přidané 07.01.2013 10:10
|
![]() ![]() Příspěvků: 1242
Založený: 19.07.12
|
Pekná vizitka, super hráč takých ako si ty superparba potrebuje![]() |
|
|
airsoftMAN |