Informace o serveru
Číst diskuzi
[OSNOVA] Hráčská vizitka
|
|
RocketLauncherSs |
Přidané 20.02.2011 10:09
|
![]() ![]() Příspěvků: 1212
Založený: 19.02.11
|
![]() - Rozložení bodů, barevnost a úprava je zcela na Vás! - Svou vizitku si vždy můžete po zveřejnění upravit pomocí editovacího tlačítka, které naleznete v pravém dolním rohu Vaší sepsané vizitky. Pravidla 1) - Vícero založených vizitek je trestáno suspendací na webu! 2) - Dodržujte zásady slušného chování, dobrých mravů a pravidel webu! 3) - Osnova vizitky nemusí být přesná, ovšem pokud bude obsahovat nedostatek informací, budete potrestáni! 4) - Na úpravu vizitky máte 7 dní na úpravu do adekvátní podoby, jinak bude smazána! Vaše serverové informace Váš nick na serveru: Odehrané hodiny na serveru: Váš bankovní obnos: Nasbíráno marihuany: Vlastním dům číslo: Vlastním hotel číslo: Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Můj oblíbený administrátor: zde výběr Můj nejoblíbenější příkaz serveru: Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Mé oblíbené vozidlo: Má oblíbená práce na serveru: Nezaměstnaný. Policista, Dozorce, Yakuza, Ruská Mafia, Terorista, Hasič, Taxikář, Pilot, Doktor, Voják, Novinář, Dealer, Rozvažeč pizzy, Řidič autobusu, Mechanik, Popelář, Kamioňák, Prostitutka, Rybář, Bezpečnostní služba, Právník. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): Vaše webové informace Váš nick na webu: Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Vaše osobní stránka Jméno: Příjmení: Datum narození: Věk: Kontakty: Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): Praha, Jihočeský kraj, Jihomoravský kraj, Karlovarský kraj, Královehradecký kraj, Liberecký kraj, Moravskoslezský kraj, Olomoucký kraj, Pardubický kraj, Plzeňský kraj, Středočeský kraj, Ústecký kraj, Vysočina, Zlínský kraj, jiný. Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný/á, rozvedený/á, vdaná/ženatý, vdova/vdovec, zadaný/á, zasnoubený/á, partner/ka. Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student, zaměstnanec, na volné noze, nezaměstnaný, rentiér, podnikatel, v domácnosti. Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní, vyučen/a, s maturitou, střední odborné, bakalářské, magisterské, vysokoškolské, jiné. Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština, ruština, jiný. Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Nechci mít, mám, nemám, chci mít. Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V domě, v bytě, v pronájmu, ve squatu, na ulici, pod mostem, na koleji, jinde. S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči, sám, s přáteli, v komuně, s přítelkyní/em, s manželkou/em, s dětmi, jiný. Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál, homosexuál, bisexuál, beru všechno, jiný. Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Informace Vaší povahy Typologie osobnosti: Melancholik, sangvinik, cholerik, flegmatik, jiná. Pohled na svět: Optimista, pesimista, jiný. Otevřenost: Extrovert, introvert, jiná. Moje povaha: Aktivní, bavící, bezstarostná, ctižádostivá, diplomatická, charakterní, klidná, naslouchavá, nervózní, neústupná, obětavá, pečlivá, plánující, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, přirozená, romantická, rozverná, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, stydlivá, taktní, ulítlá, upřímná, urovnávací, věrná, veselá, vůdčí, vypravěčská, jiná. Informace o Vaší postavě Výška: Hmotnost: Postava: Hubená, štíhlá, sportovní, vypracovaná, svalnatá, plnoštíhlá, baculatá, jiná. Barva očí: Barva vlasů: Brýle: Nepotřebuji, nosím občas (na čtení třeba), nosím stále (neobejdu se bez nich), kontaktní čočky. Na těle mám: Tetování, tattoo, piercing, díru, jiné. Vousy: Vousy oholené, strniště, prales, když mám tak sundám, jiný. Fotografie (ukažte se nám): Závislosti Kouření: Přestávám, ne, občas, hodně, v jiném slova smyslu než je myšlen výběr. Alkohol: Přestávám, ne, abstinent, s Mírou, i bez Míry, denně. Sex: Jak kdy, ano, ne. Závislosti: Auta, chatování, dobré jídlo, ICQ/Skype, internet. kamarádi, superparba.eu, móda, muzika, pc, hry, sex, škola, sport, televize, jiné. Vaše zájmy a co máte doma Zájmy: Sport: Literatura (zde uvedete žánr): Hudba (zde uvedete žánr): Zvíře: Můj styl Moje motto: Moje webová stránka: Životní cíl: Co nesnáším: Co miluji: Oblíbená muzika: Oblíbené jídlo: Oblíbené pití: Oblíbený film: Oblíbená kniha: Oblíbené oblečení: Oblíbená barva: |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 HlasůSkyrace
7 HlasůDeathmatche
2 HlasůParkoury
2 HlasůAkce smrti
1 HlasDerby
0 HlasůTuning sraz
2 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí