Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Navrácení účtu; "tehdejší SP"
SteaK
Zdravím,
už je to nějaký pátek, co jsem začal hrát na SP, bylo to někdy okolo března roku 2011. Hrál jsem pod nickem _Steak_, později Stea[K]. Za svého působení na serveru jsem zažil spoustu updatů, úprav a novinek, které mnozí z vás berete jako samozřejmost. Například jsem byl u zrodu "gang systému" anebo u prvních podniků. Dům číslo jedna byl ve Vinewoodu. Tehdy jsem hrával s kamarády ještě ze ZŠ, kteří hrály pod nicky, které "starší" hráči jistě znají - Qiperek a Nigel ( tehdy admin ). Hlavní admin tu zde byl lofastek, později se této pozice ujal Nylez (dříve RocketLaunchersS ). Spoustu se toho zde změnilo a jelikož jsem tu velice dlouho nebyl, můj účet jak na webu, tak i na serveru byl již smazán. Na účtu _Steak_ jsem mělo něco pod 300 hodin a tehdy jsem měl pauzu s SP a účet byl po měsíci neaktivity smazán. Začal jsem znovu a na účtu Stea[K] jsem měl asi 250 hodin. V té době jsem i se svými kamarády na SP skončil, protože nás to přestalo bavit a nelíbily se nám přicházející změny. Teď jsme se rozhodli, že bychom to zde znovu zkusili a také bych tímto tedy chtěl poprosit hlavního admina, jestli by bylo možno na základě screenů, které popřípadě dodám, vrácení nahraných hodin. Celkový můj nahraný čas čítá něco pod 600 hodin a já bych prosil o navrácení alespoň části z tohoto počtu hodin. Jestli by to bylo možné, prosím adminy o zkontaktování ve zprávě či komentu. Budu rád i za komenty od hráčů, kteří si na mne vzpomínají a hráli v téže době. Děkuji za přečtení.

Také zde odkazuji na článek Qiperka, který popisuje stejnou dobu z jeho pohledu.
Panzer
Já si tě pamatuji, vítej zpět.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Spooky
Pamätám si na teba, vymienali sme domy. :D

A ak máš screen z infa, tak by problém nemal byť (S navrátením.)
Sh1TeRkO
Aj ja si pamätám.
Teczka83
Taky si Tě pamatuju. A věř tomu že se tu toho dost změnilo :D. Btw Nylez byl zase Rocket, než tu skončil :D
SteaK
Tak screen infa nemám, nemůžu ho najít, ale mám spoustu ostatních screenů, např.: Screen, kde vlastním dům č.8, poté č. 37 a také č.17, což dokazuje to, že jsem měl alespoň 50 hodin. A s přimluvením dalších hráčů by snad nemusel být problém s navrácením alespoň 100 hodin. Smile Také např. screen, kde stojím vedle ATomase, ale to s hodinami nesouvisí :D
NYPD_ONDAJEE
taktiež si pametám aj ja Smile
Panzer
Já se klidně přimluvím, pamatuji si tě moc dobře a vím že by jsi nelhal, no ale je to na hl. vedení.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
MaReK_
Rezeň vitaj s5 :D Samozrejme že pametam
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně
3.5.2022 Správně
3.5.2023 Správně
3.5.2024 Správně

king
HeWhoMustNotBeNamed
Tebe si pamatuju i já :D Vím že když jsem byl amdin před rokem tak jsem Ti s něčím pomáhal a týkalo se to domů :D Ted sakra nevím co to bylo. Vím že jsi měl na rohu VW jak je ten vjezd do VW takovej dům a mám dojem že jsme měnili auta :D Ale jo na Tebe si pamatuju.
denyl98
Někoho mě připomínáš :D Ale jinak Vítej zpět ! :D
Bouc3K
Tiež pamätám. Welcome back to ZOO.
wlcacek
Ano steaka si pamatuji. Ale bohužel bez screenu s tím nepohnu.
Zrušený účet
Citace
wlcacek napsal:

Ano steaka si pamatuji. Ale bohužel bez screenu s tím nepohnu.

Asi se budeš muset vrátit o 7 měsíců zpět Smile.
HeWhoMustNotBeNamed
Bohužel, bez screenu Ti s wlcackem účet nemůžeme vrátit.. Ikdyž i já si Tě pamatuji..
Ale kdyby jsme Ti to vrátili bez screenu, tak by přišli další a Ty by účet chtěli také obnovit bez screenu, když jsme ho obnovili Tobě..
TheMajo
Ja som si ťa zapamätal z jednej akcie Smile
twistedTSD
Vždy mě fascinoval stejkův avatar.:D
wlcacek
Citace
twistedTSD napsal:

Vždy mě fascinoval stejkův avatar.:D

To mi povídej:D Vždy jsem z něj dostal hlad:D
SmouKy_
Citace
wlcacek napsal: