Informace o serveru
Číst diskuzi
vizitka smail
|
|
smail |
Přidané 13.03.2013 17:06
|
![]() ![]() Příspěvků: 40
Založený: 30.01.13
|
Váš nick na serveru: smail Odehrané hodiny na serveru: 300+ Váš bankovní obnos: 50,000,000 Nasbíráno marihuany: 1 Vlastním dům číslo: 764 Vlastním hotel číslo: -- Momentálně jsem šéfem/členem gangu: -- Můj oblíbený administrátor: zde výběr ATomas Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /kill Můj nejoblíbenější event serveru (vyberte pouze jedno z kategorie - jeden závod, jeden dm,...): /zavod hotringB Má nejoblíbenější akce od administrátorů: kopec smrti Mé oblíbené vozidlo: infernus,tow truck,comet,turismo Má oblíbená práce na serveru: Mechanik Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 Vaše webové informace --- Váš nick na webu: smail Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): -- Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): -- Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: -- Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: -- Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): -- Vaše osobní stránka -- Jméno: Andrej Příjmení: -- Datum narození: -- Věk: 13 Kontakty: skype alogen123456 Kraj (pro neuvedeno napište neuvedeno): -- Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: nespocetne Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): zadni Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Student, Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základní, Jazyky: Slovencina Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): -- Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): V domě S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči, Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Heterosexuál Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): jak sa mate ludia ked si chcete pokecat skype : alogen123456 zavolaj te mi ![]() Upravil/a smail dne 29.03.2013 13:43 |
|
|
Anti |
Přidané 13.03.2013 17:13
|
![]() ![]() Příspěvků: 1089
Založený: 09.04.12
|
Ze serveru tě neznám, a vizitka je hnusně odflaknutá.
|
|
|
smail |
Přidané 13.03.2013 20:14
|
![]() ![]() Příspěvků: 40
Založený: 30.01.13
|
ani ja teba |
|
Přejít na fórum: