Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Hledám skuseneho grafika
MaoS
Hladam schopného grafika, ktorý by mi vedel správiť podpis a 2x Avatar, prosím robte mi len profesionalné + nabidky píšte tu.
Tema :Nejakú ženu, alebo Auto Savannu pridáť tam a dáť nejakeho hráča z Gtačka + prosím odfote si Průkazy LV a správte mi podpis.
Odmená : Za good podpis a avatar som schopný dáť 10.000.000$

Fotka : img.tpx.cz/uploads/MeganFoxSignature.png Tu na pravo. :D

Tak, že šup do práce. jazyk :D
Upravil/a MaoS dne 19.05.2013 17:53
Wanty
Hele,poradím ti..Sice nabízíš dobrou částku,ale to neznamená že si to ostatní budou hledat..Je to odfláknutý,a každej(krom vyjímek) se ti na to vyprdne..Hoď sem přímý obrázky co tam chceš,jen ti radím.
MaoS
Jasné, ale tie průkazy lv sa nedaju sfotiť lebo já nemám CamHack a 10mg dávam za vlastnu tvorbu z hlávy, ktorú správite, tak že šup do práce. :D
dpq7WImm8w
Moc těžké vzít foťák a vyfotit Facepalmrofl
MaoS
Pre boháča je všetko ťašké. :D
Deynor
Stáhni CamHack a vyfoť. Pak ti něco zkusím udělat.
Intersionik
Dojdi k tomu zmáčkni takové to tlačítko na klávesnici "Print Screen" minimalizuj otevři malování "ctrl+V" ulož a prdni to sem ... Nebo camhack ach
Není to tak těžké ne ?
dpq7WImm8w
Nojo, ale to by tam byla postava :D Bože, ale zaměstnat se na 5min jako novinář, vyfotit jednu pitomou nemovitost a dát sem ten obrázek by tě nezabilo Facepalm
Intersionik
1, Mě by nevadilo že by tam byla postava (Není těžké ji odtama oddělat)
2,Nebo si vleze do auta a změní pohled
MaoS
Deynor problem je v tom, že já ho neviem dáť ten CamHack ... ;)

//edit fotka

Tu na pravo prosím orezať a správiť. :D

img.tpx.cz/uploads/MeganFoxSignature.png
dpq7WImm8w
Tak na to fofrem zapomeň.. Z mýho podpisu odpálkuj do tajemných končin narnie! Tu mášNasranýProč !!
MaoS
Jo, ale já nechcem to len to chcem orezať tak čo tu brečíš?
DoMiNo
1.
[img]http://dominocz.g6.cz/upload/maos2.png[/img]
2.
[img]http://dominocz.g6.cz/upload/maso3.png[/img]
[img]http://dominocz.g6.cz/upload/maos5.png[/img]
dpq7WImm8w
Já ti dám co tu brečíš ty 4ever zero..
Je mi jedno, že to chceš ořezat.. najdi si svojí fotku ne? Já vím, že je pro tebe asi vážně obtížné zadat text do googlu.. ale příště to laskavě zkus FacepalmNa hlavu ...
Wanty
Citace
Detroit napsal:

Je mi jedno, že to chceš ořezat.. najdi si svojí fotku ne? Já vím, že je pro tebe asi vážně obtížné zadat text do googlu.. ale příště to laskavě zkus FacepalmNa hlavu ...

Můžeš mu tady přestat prosím tě nadávat? To neuneseš že si Maos vzal jeden tvůj ****ní obrázek? To budeš nadávat všem, který mas v Podpisu,Avataru Megan Fox? Nepřijdeš si tak trošku padlej na hlavu? Jinak,Maos zkusím ti něco udělat a pak ti to hodím na skype Smile
Luky_SVK
img.tpx.cz/uploads/Maos5.png
MaoS

Prosím kus mi prerob to meno a bude to možno dobré. ;)
Luky_SVK
img.tpx.cz/uploads/Maos7.png
dpq7WImm8w
Citace
Wanty napsal:

Citace
Detroit napsal:

Můžeš mu tady přestat prosím tě nadávat? To neuneseš že si Maos vzal jeden tvůj ****ní obrázek? To budeš nadávat všem, který mas v Podpisu,Avataru Megan Fox? Nepřijdeš si tak trošku padlej na hlavu? Jinak,Maos zkusím ti něco udělat a pak ti to hodím na skype Smile

Hej ty si ale srandista..
Ukaž mi kde ho tu urážím?...
Upravil/a dpq7WImm8w dne 22.05.2013 15:37
MaoS
Prosím o Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace