Informace o serveru
Číst diskuzi
Vizitka
|
|
Nicolas |
Přidané 19.05.2013 00:23
|
![]() ![]() Příspěvků: 146
Založený: 18.05.13
|
[bcolor=#0000ff]Osoby na které nikdy nezapomenu[/bcolor] Grizzly <3 Triple_HHH (undertaker) Majo441 [L]oading... (TheBro) Valencio MichalcraftCZE DoMiNo pavol5231 Mehhy Goldys Ameli1 S4ph1r B.tears RedGinger maras GUMPY Vasilka DjQvosty Kdybych na někoho zapomněl tak se omlouvám ★Váš nick na serveru★ Karlosek ★Odehrané hodiny na serveru★ 400+/- ★Váš bankovní obnos★ 23.000.000 $ ★Nasbíráno marihuany★ Práve 0 gramov ★Vlastním dům číslo★ Nevlastním dom ★Vlastním hotel číslo★ Hotel Visage pokoj č.1 ★Momentálně jsem členem gangu★ Momentálně nikde. ★Můj oblíbený administrátor★ Ameli1,DoMiNo ★Můj nejoblíbenější příkaz serveru★ /gangrace 0 4, /oprav ★Můj nejoblíbenější event serveru★ /dm Airport, /zavod SandKing ★Má nejoblíbenější akce od administrátorů★ Všetky závody, Hitman, Všetko smrti ★Mé oblíbené vozidlo★ Turismo, Sultan, NRG-500 ★Má oblíbená práce na serveru★ Mechanik, Taxikár, Polícia ★Ohodnoťte známkou práci administračního týmu★ 3 ★Váš nick na webu★ Nicolas ★Vloženo komentářů★ 52 ★Vloženo příspěvků ve fóru★ - ★Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry★ ★Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA-San Andreas★ ★Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat★ Slovní fotbálek ★Jméno★ Petr ★Příjmení★ - ★Datum narození★ 15.5.- ★Věk★ 15 ★Kontakty★ Skype: ash.kolc ★Kraj★ Kralovehradecký ★Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek★ Pravých asi 10 ★Stav★ Aktuálne slobodný ★Zaměstnání★ Škola ★Vzdělání★ Základní ★Jazyky★ Slovenčína, Čeština, Angličtina, Ruština ★Děti★ Budú ★Kde bydlím★ V domě ★S kým bydlím★ S rodiči ★Sexuální orientace★ Na holčičky ★Poznámka★ SuperPařba mě baví. ★Povaha★ Flegmatik ★Pohled na svět★ Optimista ★Otevřenost★ Extrovert ★Moje povaha★ Aktivní, bavící, bezstarostná, klidná, naslouchavá, nervózní, obětavá, pozitivní, přátelská, přesvědčivá, sebevědomá, spolehlivá, ulítlá, veselá, vůdčí, vypravěčská ★Výška★ 169 cm ★Hmotnost★ 50 ★Barva očí★ čierne ★Barva vlasů★ hnedá ★Brýle★ Nemám ★Na těle mám★ Kožu? ★Vousy★ Holím ★Fotografie★ ★Kouření★ Nene! ★Alkohol★ Občasne ★Sex★Prečo nie? ★Závislosti★ Fitness, Superparba ★Zájmy★ Florbal, Hokej, Downhill ★Sport★ Florbal, Hokej, Fotbal, Fitnes ★Literatura★ Stačí v škole ★Hudba★ Dubstep, Pop, Techno, House ★Zvíře★ Môj brat ★Moje motto★ Pravda vítězí ! ★Moje webová stránka★ Není ★Životní cíl★ Peníze, rodina, ZDRAVIE, autá ★Co nesnáším★ Učitelky ★Co miluji★ Maminku <3 ★Oblíbená muzika★ I love this ★Oblíbené jídlo★ Penne ★Oblíbené pití★ Coca-Cola ★Oblíbený film★ Jay a Mlčenlivý Bob vrací úder ★Oblíbená kniha★ Nic ★Oblíbené oblečení★ Rifle, pohodlné tričko, košele ★Oblíbená barva★ Zelená, fialová Upravil/a Nicolas dne 11.06.2013 14:34 |
|
|
Panzer |
Přidané 19.05.2013 00:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 1926
Založený: 27.02.12
|
Nějaký barvy ne ![]() No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
Nicolas |
Přidané 19.05.2013 00:52
|
|
Provedu ![]() |
|
|
Koldy |
Přidané 19.05.2013 15:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 1198
Založený: 18.01.13
|
Hráče moc neznám ![]() ![]() |
|
|
Nicolas |
Přidané 19.05.2013 15:51
|
|
Promiň , že je málo barev ale vizitku sem dělal poprvé .. Tak se snad časem polepším a upravím ji. Ale děkuji za nápad ![]() ![]() |
|
|
DoMiNo |
Přidané 29.05.2013 14:24
|
![]() ![]() Příspěvků: 3218
Založený: 25.04.12
|
Zkus vylepšit vizitku ![]() |
|
|
Nicolas |