Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka-Yamatino108
Yamatino108
img.tpx.cz/uploads/YRzeyPz.png
Vítam každého jedného hráča, ktorý navštívil moju vizitku.Na SP pôsobím s prestávkami od marca 2013.Spomínam si, že ked som sa sem prvýkrát prihlásil, tak som hre úprimne nechápal ako nováčik som bol večne zabíjaný :D.Moje prvé zamestnanie bolo Hasič, ktoré ma náramne bavilo.Musím tiež povedať, že SP ma docela vychovala, kedže ako nováčik som sa každému adminovi vtieral.Nerobí mi to problém priznať, pretože v mojich začiatkoch, ked som mal 13 tomu tak naozaj bolo.Samozrejme hráči mi to časom dávali pociťovať až do kedy som to nepochopil ja sám, preto som si dal menšiu prestávku.Po čase som sa na SP vrátil s tým, že budem normálnym,slušným a nevtierajúcim sa hráčom a za svojou hráčskou minulosťou som dal hrubú čiaru.V oktobri 2014 som bol nabratý ako Moderátor do AT Hlavným Administrátorom Brutalusom(vtedy boli správcovia serveru Brutalus+Wlcacek).Bohužial som bol z AT nútený odísť vo Februári 2015 z dôvodu osobných problémov, ktoré sa zakončili tragickou udalosťou.V máji som začal zase aktívne hrať a v auguste 2015 som bol zase nabratý mimonáborovo Hlavným Administrátorom Brutalusom(vtedy boli správcovia serveru Brutalus+Tumík),po nejakom čase som bol správcom gangov,ale po 2.mesiacoch som post opustil.Bohužial vo februári 2016 som bol znovu nútený odísť a dať si prestávku.K dátumu 4.3.2018 hrám na SP znovu aktívne.
img.tpx.cz/uploads/kYLE0G7.png
Môj nick na servery:
Mal som nicky:Yamatino,[Y]a[m]a[t]i[n]o a momentálne mám nick Yamatino108

Moje odohrané hodiny na SP:
2504 a stále ma to tu baví.:D

Môj peňažný obnos:
Kolíše to okolo tích 55mg.

Nazbieraná marihuana:
To keby mám rátať, tak sme tu do rána bieleho :D.

Vlastním dom:
Momentálne vlastním dom na úpätí Vinewoodu.Je to taký malý útulný domček.

Momentálne vlastním(som ubytovaný) v hoteli: Nejsom ubytovaný ani nevlastním žiadny hotel Smile.

Som členom gangu: Gangy ma bavili, ked som začínal na SP hrať.Momentálne v nich nevidím žiadny prínos.

Moji oblúbený administrátorovia: Všetci, ktorí rozumejú slovu TEAM a ktorí vykonávajú svoju prácu čo najkvalitnejšie!

Môj oblúbený príkaz:
/piss,/wankin,/walk,/akce,/ban,/kick,/pban

Moja oblúbená akcia od administrátorov: Závody od wery, derby, kombajn smrti.

Moje oblúbené vozidlo: Cheetah, Bullet, Sultan

Ohodnoť známkou prácu administrátorského tímu: 1-

Môj ciel: Ked budem raz dospelý zabezpečiť svoju rodinu Smile.
img.tpx.cz/uploads/jct9FUQ.png
Môj nick na webe: Yamatino108.

Môj počet vložených komentárov na webe: K nahliadnutiu po kliknutí na môj nick, ak Vás to zaujíma.
img.tpx.cz/uploads/bHee68I.png
Moje meno: Radovan.

Môj dátum narodenia: 2.6.2000.

Môj vek: 19rokov.

Môj stav: ZadanýMimo

Moje vzdelanie: Základné-momentálne študent Strednej školy.

Jazyky, ktoré ovládam: Angličtina, Nemčina

S kým bývam? S mamkou, babkou.

Moja výška: 180cm.

Moja hmotnosť:60kg

Moja Postava: Momentálne mám štíhlu postavu.

Farba očí: Hnedá.

Farba vlasov: Mám čierne kučery :D.

Na tele mám:
Kožu.
img.tpx.cz/uploads/WrKQyuV.png

Moje Záujmy: Hudba-žáner konkrétne rap a stým spojené aj písanie textov.

Moja oblúbená hudba: Demi LovatoMimo a kedže som Piešťanec,tak samozrejme Kontrafakt, Aless, SIMA :D

Neznášam: Zákerných ludí, Klamárov, Falošných ludí.
img.tpx.cz/uploads/jlrZvP9.png

Milujem: Seba, svoju láskuMimo, rodinu, dobré jedlo.

Oblúbené jedlo: Pizza, BigTasty, Cheesburger.

Oblúbené pitie:
Kofola, Nestea čaj, Pivo, Vínko.

Oblúbený film: Simpsonovci vo filme, Sídliskový sen, Dolphin Tale 1 aj 2ka Smile.

Oblúbená kniha: Bud silný/á 365.dní v roku-Demi Lovato

Oblúbené oblečenie:
Slim Jeansy, Mikiny, longline tričká Smile.

Sex:
Je,bol,bude :D.

Fajčenie:
Za deň vyfajčím celú krabičku heets.

Ukaž sa nám:
Nech sa pááči Smile.
img.tpx.cz/uploads/dsdsdkfkg.jpg

Oblúbená farba: Fialová.Mimo
img.tpx.cz/uploads/m8No48D.png

Ondrah98-fajn chalan.Som rád, že som ťa spoznal.Gratulujem k admin levelu :-).

Vikush-Super hráčka.Som rád, že som mal tú česť ťa spoznať Smile.A neskutočná milovníčka koní.Toto dievča je proste srdcom smetiarka!:D.Musíš si zvyknúť mami ,že máš mierne temperamentného synáčika :D.

Kikush-Fajn hráčka raz sme volali na skype.Podstate si sa rozprávala sama so sebourofl.Bol som u teba vo firme človeku rada pomôžeš.Gratulujem k admin levelu Smile.

RedGinger-Super hráč spoznal som ťa v JailCompany.Skorej sme sa nemuseli, ale som rád, že sme sa už nejako udobrili.

Chicago_Girl(Hetka23)-Tiež vynikajúca hráčka je na teba spolahnutie.A dá sa s tebou baviť o všetkom Smile.

Xena-Dievča,ktoré ma vždy upokojilo a povzbudilo.Díky za všetkoPusinka pro tebeSom rád,že som mal česť ťa osobne spoznať aj ked tak na rýchlo :D.

KrowkySVK-Spoznali sme sa vo Kamioňáckej Firme SF-neskôr som ti tam robil zástupcu Smile.Som rád,že zrovna na mňa si sa spolahol-díky ti Smile.Díky tiež za pomoc pri prevoze dodávky Smile.

Grizzly-Síce tiež máme za sebou menšie hádky, ale som rád,že to je zase OK.Nikdy nezabudnem na tie skype konverzky :D:D:D:D:D.

Morrison321-Díky za šancu sa ukázať v tvojom gangu a niečo nové sa priučiť.Zatial som myslím nemal s tebou nejaky mimoriadný problém.Práve naopak dobre spolu vychádzame.

Celé SeasideCelebrity-Najlepší gang v ktorom som kedy bol.Díky smetyx za šancu sa k vám dostať Smile.

xenon-Fajn hráč som rád,že som ťa spoznal.My sme sa spoznali v gangu SeasideCelebrity.Je s tebou docela sranda :D.Tiež gratulujem k admin levelu Smile.

Adriana_Starme-škoda,že už niesi aktívna.Spoznali sme sa vo firme Los Santos Airlines v tej firme sme zažili vela srandy.Bohužial sa potom zrušila.

Kovaldo:Ty si mi asi jediný na SP veril v mojich asi najhorších časoch na SP.Díky Smile.

Yamamoto:Si pamätám dodnes ako sme sa vtipne spoznalirofl.Velmi dobre si s tebou rozumiem.Páčia sa mi tvoje názory a myšlienky Smile.

Simo:Som rád,že som sa ťa spoznal.Už si ani nepamätám kde sme sa spoznali.Si pohodový chalan.Drž sa s firmou uvidíme ako dopadneme na tom futbalovom turnaji :D.

Wolix:Bezproblémový a strašne super hráč Wolix s ktorým je aj kus srandy.Nikdy som s tebou problém nemal a dúfam,že ani mať nebudem.Smile.Inak nech sa ti darí jak na SP,tak v real life.Smile

smetyx:hráč ku ktorému mám rešpekt,ktorý pre SP urobil vela.Som rád,že som mohol byť s tebou aj v gangu,kde sme si všetci našli svoje miesto.Tvoje derby boli nezabudnutelné chodil som na ne pravidelne ked som začínal.:D Bohužial si urobil vela škody a teraz si nesieš zato zodpovednosť,ale tak ktovie možno sa tam uvidíme niekedy Smile.

HrBeeeCjazykresne viem kde sme sa spoznali! :D.Bolo to v Taxi Santos,kde sme si spolu užili kopec srandy.Super nám tam vtedy všetkým bolo.Momentálne som rád, že sme kolegovia.Smile.

f86:Skvelý hráč a bývalý administrátor.Občas si mal zaujímavý zmysel pre humor..:D

Matyas_17:Mišoooo :D.Skvelý hráč s ktorým som chvílu aj adminoval.

Sotasek:Fajn kolega a aj človek.Je super,že sa nebojíš povedať si svoj názor a akceptuješ aj názor druhích.Som rád, že som mohol s tebou spolupracovať aj na pár akciách ;).

Brutalus a wlcacek:Ludia,ktorí mi dali šancu sa predviesť v AT.Brutalus, profesionálny hlavný admin a nemám viac čo dodať.Wlcacek, ked som sa dozvedel o tvojom veku som bol šokovaný, že tu si s nami ešte bol.Momentálne už na servei aktívne nehráš a bohužial si nás musel opustiť z funkcie Hlavného administrátora.

Load:V pohode administrátor a aj spoluhráč.Nech sa ti u nás darí aj v reálnom živote.Smile.

žabička alias [Z]abo[S]:v pohode hráč spoznali sme sa tuším u teroristov je s tebou sranda a to je hlavné!

Kacka:Teba som spoznal v Medical Center SF. Bolo obdobie, kedy sme sa moc nemuseli, ale momentálne som rád a som hrdý, že môžem byť členom v tvojej firme, ktorá prosperuje. Som rád, že máš vo mne dôveru a že sa bavíme aj o reálnom živote. Si férová a to sa cení!Palec nahoru

Upravil/a Yamatino108 dne 26.06.2019 01:49
Thor
Dobrý hráč, člen mého gangu.

/edit: Vyzitka lépe spracovaná, teď se mi líbí..;)
Upravil/a Thor dne 18.07.2013 19:12
Yamatino108
Snazil som sa :D 30minut mi trvalo nez som ju spravil :D
McZajda
Zkus si pohrát více s tou vizitkou. Když už má být tak ať nějak vypadá :D Já sem si s ní hrál 2hod
Kovaldo
Urobiť trochu viac farebejšie atď. hráč dobrýSmile
Ezek1el
Vizitka není špatná ale mohla by být lepší Smile Pohraj si s obrázky na nadpisy atd . . .

Fajn hráč,kamarád,pilot a spolupracovník v LS Aerolines Smile
Adriana_Starme
Pěkná vizitka Smile

Super kamarád, je s ním sranda :D snaží se Smile
stinG_
Trošku sa pohral z vizitkou Smile Nepoznáme sa moc, ale budem rád ak si niekedy pokecáme ;)
Derpina
Hezká vizitka, známe se chvíli a hlavně ohledně gangu Smile Je vidět že se hodně snažíš a jsi spolehlivý *Dobrá práce*
StiggCZ
moc tě neznám ale si v pohodě a ta vizitka by mohla být i propracovanější Smile
Adriana_Starme
Moc dobrý člověk, kvůli takovým lidem ráda chodím na server. Občas si bere věci moc osobně - chce to brát s nadhledem! :D

Jinak je fajn, pracovitý, spolehlivý, podle mého názoru je škoda že neuspěl v náboru o admina určitě by do toho dal všechno Smile
Grizzly
Pekná vizitka a dobrý hráč a kamarát.
Citace
Grizzly-teba som spoznal ako 3 :D teraz neviem začal som ti len tak písat typu ahoj a tak :D po čase som si trúfol si ťa pridať na skype a fakt toho nelutujem :D

Ani ja. :D:D:D:D:D
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png
DoMiNo
Citace
DoMiNo-my sme sa spoznali o niečo neskor ked som mal asi cca 200hodin som rád že my vždy ochotne pomožeš ako dnes si ťiež dobrý kamarád začo ti vdačimPalec nahoru

Děkuju,taky jsi dobrý kamarád je s tebou sranda :D:D
Jinak v pohodě hráč,pěkná vizitka.Peckaaaa
Xena
tak konečne som si tu vizitku pozrela :D dočkal si sa! :D ďakujem za označenie Smile a tiež aj za koment Smile si zlatý :D
Yamatino108
Adriana_Starme-aj ja! vždy mi pomožeš so všetkým ak bude štastie priať a bude Pixel, wlcacek ostatny administrátorovia súhlasiť tak určite Smile
Yamatino108
Grizzly-toto asi ani nepotrebuje komentár tie naše koverzácie na skype :D ach jaj :D
Yamatino108
Domino-a čo myslíš že s tebou není sranda? :D niekedy nemáš čas si somnou písať ale to tu teraz ťahať nebudem Smile
Yamatino108
Xena-Díky :D za komentárik :D a fakt nemáš začo ale niekedy ťa lutujem :D kôli tým chlípnikom a úchylom ale čo snimi :D.Ty by sisi toho zaslúžila ovela viac :D
wlcacek
Citace
Wlcacek-poznám ťa len týždeň ale moc som si ťa oblúbil a patríš do tej skupinky rozumných hráčov .Obdivujem ťa že to zvládaš so svojimi špuntmi+zarábaš a ešte vedenie na SP za toto ti patrí velká pocta teda aspoň u mňa na dnešnú akciu nezabudnem jazda na chilliand a zoskok .Dúfam že budeme dobrý kamaráti a poviem ti pravdu s adminov si ťa vážim najviac .Dúfam že v našom kolektíve ešte dlho vydržíš

Díky za uznání. A snad tu jeste nejaky patek vydrzimSmile
Kecá se s Tebou na serveru velice dobřeSmile
Jen tak dál
Yamatino108
Aj s tebou :D niet na lepšie pokecanie než si pokecať s wlcackom! :D.Na nezaplatenie :D.
PS:Snád ma prychíliš do svojho karavanu! :D.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace
16 Hlasů
24%
Deathmatche
4 Hlasů
6%