Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

PhotoShop
carbon
Nevím kam založit tento topic tak ho zakládám tady. :D

Chtěl bych se zeptat někdo kdo dělá nebo dělal avatary-podpisy v jakém photoshopu to dělal nebo popřípadě jaký photoshop je pro vás nejjednodušší/nejpřehlednější. Děkuji za info. Smile
Wellar
já dělám v CS5
carbon
Citácia
Wellar napsal:

já dělám v CS5

Jo Jo a je pro tebe jednoduchý nebo proč v něm děláš zdá se ti přehledný.? Smile děkuji.
Wellar
Citácia
ODVAR napsal:

Citácia
Wellar napsal:

já dělám v CS5

Jo Jo a je pro tebe jednoduchý nebo proč v něm děláš zdá se ti přehledný.? Smile děkuji.
Našel jsem na něj crack, tak proto :D.....ne.... :D dělám v něm od začátku a ve všem mi stačí.
carbon
Citácia
Wellar napsal:

Citácia
ODVAR napsal:

Citácia
Wellar napsal:

já dělám v CS5

Našel jsem na něj crack, tak proto :D.....ne.... :D dělám v něm od začátku a ve všem mi stačí.

Jaj tak to jo tak děkuji za tvé cenné informace. Smile
FUNREAL
Ja mam cs 2-3 Koupenej legalne ale delam ve 4 Smile o photoshop vubec nejde
Patazz
Je uplne jedno v cem delas, protoze stejne vetsinou pouzivas ty stejny funkce, pri tvorbe avataru, podpisu ti staci bohate cs3.
Ja pouzivam cs6 z duvodu prehlednosti jak tmaveho rozvrzeni tak usporadani tech funkci v jinem poradi.
Pouzivam to hlavne kvuli filtrum, jinak je to v podstate to same.
carbon
Ok děkuji vám za typ. Smile)
Dyname
Nejjednodušší a už celkem rozvinutý Psko je CS4, kde máš ty důležité funkce, opět už je trochu zastaralý, ale je jednoduchý, přehledný a lehce zapamatovatelný ve funkcích apod.(V tomto sem se učil.)
Ovšem teď používám CS 6, jak píše Patazz, především kvůli filtrům :D
Anti
Originál koupený mám cs3, ale skoro vůbec jej nepoužívám. Po patazzově doporučení jsem jednou stáhl cs6 cracknul ho a jsem nadmíru spokojený, jednoduchost zacházení, dokonalá přehlednost a možnost filtrů. :D
cdn.discordapp.com/attachments/970700125552922662/970718246305157130/WLA_-_Vizitka.png
img.tpx.cz/uploads/west_side_podpis.jpg
carbon
děkuji ta typ. Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasov
17%
Skyrace
9 Hlasov
25%