Informace o serveru
Číst diskuzi
Hledám parťáka nebo své bývalé hráče :)
|
|
kokossak |
Přidané 30.06.2013 17:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 7
Založený: 08.12.12
|
Zdravím všechny hráče, hráčky a veškeré blízké tomuto serveru. Můj bývalý Nick na serveru: Kokossak Aktuální Nick: Kokossak Začátek a konec? Na Superpařbě jsem zažíval své dobré chvíle, zážitky a potkal jsem zde i skvělé lidi. Na Superpařbě mám chvíle svéžo života, kde hraji a kdy zase ne. Asi před rokem (okolo března 2012) jsem opět po dlouhé době začal hrát na Superpařbě. A ZDE TO VŠECHNO ZAČALO. Hrával jsem zde snad každý den, potkával nové lidi, nové přátelé. S některými jsem se dokonce setkal i osobně a doposud jsme skvělí přátelé. Uběhlo pár měsíců a já postupně zjišťoval, že jsem na této hře na tomto serveru závislý. Nejdříve jsem to neřešil, ale časem jsem to začít řešit musel. Nejprve mírně, omezit, ovšem nakonec jsem byl donucen sám sebou hru smazat. Co jsem zažil? V době mezi mým tehdejším příchodem a odchodem, kdy uběhlo asi půl roku, jsem se na serveru stal trochu více než obvyklým hráčem. Žádal jsem o Adminství, ovšem z důvodu nedostatku nahraných hodin a nepříliš času jsem se do týmu nedostal. nejprve mě to mrzelo, ovšem nakonec jsem nelitoval. Začal jsem na serveru velmi aktivně spolupracovat s ostatními, pomáhat ostatním a snažit se být někde výš a ne jen někde dole s pár tisíci dolary. Poté co jsem takto vyžíval asi půl rok (jak jsem se již zmiňoval), jsem si dal týden posledního hraní a spolupráce. za pouhých 7 dní jsem udělal velmi hodně eventů na vlastní triko, rozdal velmi mnoho peněz a rozdal spoustu věcí svým kamarádům, ale i vám ostatním hráčům, kteří jste přišli například na soukromé Auto Smrti. Proč vlastně píši? Nyní je předemnou zase chvíle volna po práci, chvíle odpočinku na sebe a chvíle, kdy si konečně můžu zase užít tento skvělý server. Problém je, že se zde vystřídala velká spousta lidí a tudíž, už mě velmi málo lidí poznává. Nyní chci opět začít aktivně hrát a nejlépe by se mi hrálo s pomocí a spolupracovníkem, s kterým bych mohl po nocích hrát ![]() Proto jsem zvolil tuto cestu, je dosti možné, že se mezi námi najde někdo, kdo tu býval už dříve a poznává mě (tudíž určitě bude zájem) a nebo někdo takový, kdo mě sice nezná, ale bude mít zájem a bude mi věřit. Tímto chci poprosit všechny, kteří mají zájem ať proto, nebo proto, aby mne kontaktovali prostřednictvím soukromé zprávy. PŘEDEM DĚKUJI A PŘEJI HODNĚ ÚSPĚCHU VE VÝVOJI SERVERU V JEHO DOKONALOST A NÁM HRÁČŮM PŘÁJEMNÉ "PLAYERSKÉ" CHVÁLE. Upravil/a kokossak dne 30.06.2013 17:30 |
|
|
Tr1xmy |
Přidané 30.06.2013 17:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 3031
Založený: 03.09.12
|
?????? |
|
|
Yamatino108 |
Přidané 30.06.2013 17:12
|
![]() ![]() Příspěvků: 1166
Založený: 29.03.13
|
![]() //Tr1xmy - pozastaven. |
|
|
Sh1TeRkO |
Přidané 30.06.2013 17:37
|
![]() ![]() Příspěvků: 3253
Založený: 10.03.12
|
Zbytočný topic. |
|
|
WaffleCz |
Přidané 30.06.2013 17:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 17
Založený: 30.06.13
|
Tebe jsem hledal !!! ![]() |
|
|
asthenic |
Přidané 30.06.2013 17:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 1518
Založený: 29.06.12
|
Nechápem tomuto, som sám? ![]() |
|
|
WaffleCz |
Přidané 30.06.2013 17:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 17
Založený: 30.06.13
|
Kokossaku. ty jsi člověk kterého jsem hledal.. prosím napiš mi na skype: cajnmw31 ![]() |
|
|
Tr1xmy |
Přidané 30.06.2013 17:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 3031
Založený: 03.09.12
|
To si napíš do vizitky. LOCK. |
|
Přejít na fórum:
Anketa