Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Příjdeš na sraz?
Ano 38 Hlasů
69%
Ne 7 Hlasů
13%
Nevím 10 Hlasů
18%
Počet hlasů: 55

|Sraz staré SuperPařby|
__SimaSuk__
Ahoj mí drazí přátelé.Hi
V nedávné době takhle projíždím staré fotky SA-MP-U,tu a tam něco najdu,ale najednou když sem narazil na pár posledních,zmocnila se mě nehorázná nostalgie.Smile Staré fotky ze SuperPařby.Tak nějak sem se rozhodl že zase opět po 2 letech zajdu podívat na server.A co nevidím,jen pár starých hráčů,stará dobrá komunita fuč.A v tu ránu mě napadlo ,co udělat sraz starých hráčů na serveru?Dostal jsem nápadZnáte to,pohodička,uděláme pár fotek,video..Žádné podmínky nejsou.Proto budu rád když dorazíte.

Termín:

Datum: 18.Července/Čtvrtek

Čas: 17:00

Místo: Spawn pro SF

Budu rád když to rozešlete dál mezi postarší hráče.A hlavně doraž i ty.heheheee
Upravil/a __SimaSuk__ dne 17.07.2013 10:55
gjhkgfkjfh
Nojo , ale jak lidi poznaj zda se dají považovat za ty "staré hráče SP" ? :D
ViktoreK
Hehe, tam bohužel moc lidí z tý starý gardy nebude.
Snad neprohloupím, když se pokusím dostavit.
__SimaSuk__
Citace
Hehe, tam bohužel moc lidí z tý starý gardy nebude.

No,pokusím se toho co nejvíce obvolat:D

Citace
Nojo , ale jak lidi poznaj zda se dají považovat za ty "staré hráče SP" ? :D

Podle mě člověk pozná jestli je "starej hráč".:D Jestli se mu například vybavěj nicky jako KillerQo,GinNy,a spousta dalších.Tak by se to už dalo považovat za "starší hráče".Smile
Blondak
Ja si myslím, že patrím medzi starú partu, ale či by som sa dostavil to neviem.
__SimaSuk__
No,podle mě,kdyby se udělal normální sraz,tak na něj příjde 1/4 lidí co příjde na server.Smile
__SimaSuk__
Citace
Blondak napsal:

Ja si myslím, že patrím medzi starú partu, ale či by som sa dostavil to neviem.

Ještě o tom skus polemizovat.:D Jednoznačně patříš!YES
Blondak
Ale starú partu by si nedal do kopy ani keby sa chceš po... Proste 3/4 hráčov ani nevie, že hral niekedy SP. Alebo chodí do práce a nemá čas na hry a rači bude s frajerkou. A tak to je a tak to aj bude. To si myslím ja.
__SimaSuk__
Citace
Blondak napsal:

Ale starú partu by si nedal do kopy ani keby sa chceš po... Proste 3/4 hráčov ani nevie, že hral niekedy SP. Alebo chodí do práce a nemá čas na hry a rači bude s frajerkou. A tak to je a tak to aj bude. To si myslím ja.

Ale to jsi blbě pochopil.Smile Má to být jen obyčejný sraz.Udělá se pár fotek,natočí se vzpomínkoví video a toť vše.
Blondak
Tak, ale si pozri čo si napísal za názov topicu. Keď hovoríš, že som to zle pochopil Smile
__SimaSuk__
Citace
Blondak napsal:

Tak, ale si pozri čo si napísal za názov topicu. Keď hovoríš, že som to zle pochopil Smile

Ano,vždyť jo. "|Sraz staré SuperPařby|"
ViktoreK
Citace
__SimaSuk__ napsal:

Citace
Blondak napsal:

Ano,vždyť jo. "|Sraz staré SuperPařby|"

Tím asi Blonďák naráží na to, že tu starou SP už tu neseženeš, je tu z ní fakt zlomek.

Jinak Brute, hrával jsem tu dřív a dost starejch dobrejch lidí jsem tam poznal, ale jenom tak dva roky zpět...
Load
Já jsem tu hrával taky,když sem začínal asi 2 roky dozadu.Moc sem to neuměl,takže sem to hrál jen měsíc.Poznal sem supr lidi jako Shakiho,apod.Ale víc už si nepamatuju,ani to jak jsem se jmenoval.
Prisoner
Skúsim prísť. Začal som pred 3 rokmi ale nejaký ten pol rok tu už moc nehrajem tak snáď to nevadí.
Ashok
Určitě se přijdu podívat a skusím ještě sehnat pár lidí. Na serveru se např. před cca. týdnem objevil T1NO tak mu skusím napsat, jestli nepřijde.
Majo441
ehm prepáč ale asi jako jediný som si všimol že 19.7 je Piatok a nie Štvrtok.Ale prídem Smile
MaReK_
Taky starý hráč jak ja tam musí byt :D
Teczka83
Hehe, mile rád dorazím Smile. Ginny a Killerka si pamatuju. Hraju tu skoro tři roky, tak myslím že mezi ty "starší hráče" patřím Smile
Bratek
Joo, možná bych se taky mohl ukázat. Ještě možná dohnat tam RadikaLa s Wolfim pokud si je někdo pamatujete Smile
Raiden
Hraji tu 2 a půl roku takže se tam snad ukážu. [img]http://en.kolobok.us/smiles/artists/fool/gy.gif[/img]
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
17%
Skyrace
9 Hlasů
25%
Deathmatche
2 Hlasů
6%