Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Pokus druhý...
Teczka83
...aneb sraz, nikoliv "staré superpařby", ale hráčů, kteří pro SP něco udělali. Sraz dlouho hrajících hráčů a legend.

První pokus nevyšel a tak jsem se rozhodl, že to zkusím já. Srázek by byl komornější. Žádné šílenosti a výstřednosti. Pouze srázek...třeba u nějaké vily s bazénem...

Základní informace: Datum: 20.7.2013 - to znamená zítra
Čas: 22:00
Místo: Vila ve VW
Délka akce: Čím déle, tím lépe

Co se bude dít: No představuji si sraz lidí, kteří doprovází SP alespoň 2 roky a k tomu hráči, kteří jsou tu kratší dobu, ale stihli za tu dobu pro SP něco udělat (CzSK, Mamba, Domino a další...
Místo srazu bych chtěl použít nějakou vilu ve Vinewoodu. Ideálně s bazénem. Na akci bych zakázal auta. Zároveň bych poprosil AT, kteý bude přítomen, aby některým hráčům půjčil foťáky, pokud jsou ještě k dispozici. Jak zlatý hřeb akce bych uspořádal procházku k nějaké dominantě SP. Třeba k majáku. POZOR: Nikoliv běh, nebo jízda, ale chůze. U majáku by se udělala hromadná fotka Smile

Prosba k AT: Uvítám jakoukoliv pomoc SCHOPNÝCH administrátorů. Zároveň bych poprosil o vyjímečné zpřísnění trestů po dobu konání akce. Například: Bordel na akci 50 minut /jail. Pokus o zničení akce 300 hodin ban. Zničení akce 600-700 hodin ban. Akce bude pod mou hlavičkou a já bych chtěl aby proběhla absolutně v pořádku a bez problémů.

Teczka83
Anti
Určitě se stavím, za ty už skoro 3 roky co tu hraji něco málo pamatuju :D Jinak v trestech ti nemůžeme vyhovět, za prvé jail jde max na 10 minut a za druhé máme harmonogramy.
Tr1xmy
Síce niesom legenda SP a ani som pre SP nič neurobil ale rád by som sa došiel na Vás pozrieť Smile Za tie 2 roky som spoznal vela fantastických ludí. Smile
Teczka83
Citace
Anti napsal:

Určitě se stavím, za ty už skoro 3 roky co tu hraji něco málo pamatuju :D Jinak v trestech ti nemůžeme vyhovět, za prvé jail jde max na 10 minut a za druhé máme harmonogramy.

"Vyjímečné zpřísněí trestů"... Ten jail tedy nechte...

Trixmy, ty určitě přijď Smile
Upravil/a Teczka83 dne 19.07.2013 17:11
Mamba
Jaj Tečko, hroozně rád bych přišel, ale zítra odjíždím pryč. Sad.Doufám však, že to vyjde a bude to super sraz Smile
Respy
Tečka počítam sa aj já ? Dnes sú 2 roky čo som na webe :3 :D
Teczka83
Citace
Respy napsal:

Tečka počítam sa aj já ? Dnes sú 2 roky čo som na webe :3 :D

Ale tak já myslím že ty tam hraješ už dlouho...minimálně tak jako já, ne?
Czipisek
Jestli jsem zde označován za legendu, určitě dorazím. :D
Respy
Neviem kolko hráš ale ja od začiatku prázdnin 2011 takže 2 roky a dáky mesiac 2. ;)
Teczka83
Citace
Czipisek napsal:

super, přesně takový lidi tam chci.

Respy: Já tu jsem od září 2010. Určitě přijďPalec nahoru
Ashok
Tak snad sem zván :D Pokuď jo, dostavím se.
Anti
Září 2010? To jsem začínali přibližně stejně :D Jinak na ty tresty se ti poptám, jestli budeme moc udělovat vyšší.
Respy
Citace
Czipisek napsal:

Ty a legenda pf :D.
Tečka oukej dojdem ;).
Teczka83
Citace
Ashok28 napsal:

Tak snad sem zván :D Pokuď jo, dostavím se.

Ašok jednoznačně. Já když jsem tu začínal, tak vy jste adminovaly. Ty, papi, Zao...a já Vás měl tak trošku za virtuální vzor YES
El_GaTo_CoN_BoTaSs
Ja prídem zničiť akciu :D
HeWhoMustNotBeNamed
Pokud jsem vítaný, příjdu.:D PS: helpnu taky.:D
Teczka83
Citace
CzSK napsal:

Večer se sem vyjádřím, bohužel jsem zase v práci ale byl bych rád, kdyby se to odložilo třeba na pondělí, přeci je ten topic založený dnes.

Já tu akci chci uspořádat zítra z toho důvodu, že jsem si jistý že mi do toho na 100 procent nic nevleze, v pondělí už si nejsem tak jistý.
Sh1TeRkO
No pekne, tak nech Vám to výjde. ;)
Ashok
Citace
CzSK napsal:

Večer se sem vyjádřím, bohužel jsem zase v práci ale byl bych rád, kdyby se to odložilo třeba na pondělí, přeci je ten topic založený dnes.

V pondělí tady na 100% nejsem, takže bych byl radši za to původní datum. Těmi pár dny navíc se nic nezmění.
Teczka83
Bude to zítra, nechci už měnit datum. Ještě mi sem kdyžtak dopiště, jestli se schválilo to vyjímečné zvýšení trestů Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
17%
Skyrace
9 Hlasů
25%
Deathmatche
2 Hlasů
6%