Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Je tento film naprostá pitomost ?
Naopak je výborný! 18 Hlasů
56%
Je dobrý. 10 Hlasů
31%
Ano nebude mě bavit. 4 Hlasů
13%
Počet hlasů: 32

Točení filmu [NÁBOR]
BraiziK
Scénář ,,Přepadení tak trochu jinak´´

Jednoho dne si skupina tří podnikatelů uvědomí že jejich firma bude brzy v krachu a proto začínají přemýšlet jak by uživily svoje rodiny aniž by se nemuseli přizpůsobovat novému životnímu stylu. Napadne je vykrást benzínku v pozdních nočních hodinách, kdy je za pultem jen jeden prodávající a pár kamer které se dají snadno zníčit, ale tuto akci si musejí důkladně naplánovat aby neudělali sebemenší chybu. Kontaktují známého a velmi bohatého zloděje který jim opatří zbraně,kukly,náboje a prostě vše co budou na tuto loupežnou akci potřebovat. Už se blíží ten osudný den který může poznamenat jejich život. Odbyla půlnoc a tři společníci se vydávají čelit vstříc svému osudu. Dojíždí na osudné místo rozklepaní jako osyka, vystupují z loupežné Audi ozbrojeni a odhodlaní zemřít pro svoje blízké. Před vchodem střílí do první kamery, která okamžitě snímá zloděje. Vcházejí dovnitř a Frank jeden z lupiču střílí vystražně do stropu, kde bohužel trefuje světlo které mu způsobí bezvědomí. Prodavač benzínu ucítí šanci a rozbíhá se pro zbraň Frenka která padá před něj. Ale pohotoví Rick druhý z lupičů hned zavelí, aby si prodavač hned stoupl zpět ke kase a vidal všechny peníze uvnitř. Naneštěstí je tolik nervózní, že švihem mu zbraň vyletí z rukou a padá před vystrašeného, ale i nebojácného prodavače který se hned ujímá zbraně a míří na Ricka. Třetí z lupičů John střílí pohotově prodavače a protože čas běží a policisté už sou jistě nacestě, uchýlý se všichni tři k úniku a rychle prchají ve svém Audi. V tom však uvidí policisty a jejich únik se mění na zběsilou honičku, která je v jasné přesile policistů. Uniknou jim ? Vyloupí další podnik nebo už se poučí ? Sledujte další díl ,,Přepadení tak trochu jinak 2´´ Copyright by Braizik!

Ahoj, hledám lidi kteří by mi pomohli natočit tento film a chtěli by si v něm zahrát. Nemůžu poskytnout žádnou peněžní částku, pouze slib mé vděčnosti a zveřejnění nicku ve videu. Stačí napsat chci hrát ve filmu do komentáře popřípadě dát i skype. Nahoře je krátký popis (scénář) podle čeho se bude hrát. Natáčet,upravovat a režírovat budu já.V případě dotazu pište a pokud by jste chtěli jen pokračování písemně, ale hned není problém napsat, ale mě jde spíše o to udělat a upravit video které by reprezentovalo můj kanál.
LeGacy
Určite by som pomohol, môj Skype máš, napíš mi.
BlueDevill
Tiež by som pomohol,aspon by som sa zabavil ;) , moj skype ti napišem do SZ,
BraiziK
O.K napíšu až se najde víc dobrovolníků cca 2-3dny takže se nebojte že bych svámi nepočítal ;)
AspireK
Klidne bych do toho sel ale muselo by to byt pristi vikend...
Diamonddog_379
Ja bych Pomohl jen Prosím KDy to budeme dělat?
Diamonddog_379
jo a ješte sou nejaky podmínky?
Franta95
Rád bych si zahrál, miluju Vinewood :D skype: d*ement925(bez * samozřejmě).
BraiziK
Citace
AspirE1 napsal:

Klidne bych do toho sel ale muselo by to byt pristi vikend...

No tak s tím by mohl být problém nevím jestli se bude točit jen o víkendech.
Citace
Diamonddog_379 napsal:

Ja bych Pomohl jen Prosím KDy to budeme dělat?

Kdy se to přesně bude točit ty nepovím, ale odhaduji za 3-4 dny. Dále podmínky nejsou skoro žádné jen normální chování a poslouchat pokyny.
Citace
Franta95 napsal:

Rád bych si zahrál, miluju Vinewood :D skype: d*ement925(bez * samozřejmě).

O.K počítám stebou Smile A neboj bydlet ve VW budou 100% :D

A jak už jsem psal můžu napsat až za 2-3 dni až se shromáždí dostatek lidí. Ale na skype si vás samozdřejmě dám hned (pokud mi ho dáte).
EKG
Rád by som ti pri natáčaní pomohol, ak chceš vyber si ma, je to na tebe Smile
Anti
Rád pomůžu Smile Skype tomiczek747, kdyžtak si mě přidej.
herkulles
ja by som si zahral Smile ak mozem, ale momentalne som prec, a pridem az 26.7.2013(piatok).
grovegang
napíšem ťi do SZ
BraiziK
Citace
EKG napsal:

Rád by som ti pri natáčaní pomohol, ak chceš vyber si ma, je to na tebe Smile

Jasně že tě beru hodí se každý !
Citace
Anti napsal:

Rád pomůžu Smile Skype tomiczek747, kdyžtak si mě přidej.

Počítám stebou ! Smile
Citace
herkulles napsal:

ja by som si zahral Smile ak mozem, ale momentalne som prec, a pridem az 26.7.2013(piatok).

Boužel to je docela pozdě. Pokud by se točení přesunulo až na pátek a dál určitě ti dám vědět, ale jinak se můžeš podílet na točení druhého dílů, který ještě nemám napsaný :D
Citace
grove gang napsal:

napíšem ťi do SZ

Stačí příjmout žádost na skype a domluvíme se.
DoMiNo
Rád pomůžu,pokud jsou volná místa tak můj skype dominocz.sp Smile
BraiziK
Citace
DoMiNo napsal:

Rád pomůžu,pokud jsou volná místa tak můj skype dominocz.sp Smile

To si piš že sou! :D

Ještě sou náké místečka určitě volná takže pište ! A kdybyste chtěli být kameraman taky napište, ale tam už jsou náké podmínky.
Upravil/a BraiziK dne 21.07.2013 10:38
Yamatino108
Tiez by so si rad zahral skype ti napisem do SZ :D su niake podmienky ako vekovo a tak?
Upravil/a Yamatino108 dne 21.07.2013 11:08
Load
Hrál bych klidně nějakou roli,ale natáčet nemůžu,mám lagy..:D Kdyžtak můj skype --> sh4quy7
BraiziK
Citace
Yamatino napsal:

Tiez by so si rad zahral skype ti napisem do SZ :D su niake podmienky ako vekovo a tak?

Dobré chování a poslouchání pokynů u filmu stačí.
Xkol
Ak sa bude dať tak rád pomôžem.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
17%
Skyrace
9 Hlasů
25%
Deathmatche