Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Poznáte Travian?
Áno 19 Hlasů
90%
Nie 2 Hlasů
10%
Počet hlasů: 21

TRAVIANKARS
RSpire
img.tpx.cz/uploads/TRAVIANKARS.png

S Haverom hráme Travian, ktorý určite niektorý poznáte, ale cez súkromny server (vlastný server), no a napadlo nás pozvať Vás tiež, neskôr sa môže hrať aj o peniaze na servery atď.

Do Súkromnej správy mi napíšte svoj Nick ktorý budete používať a ja Vám potom spätne pošlem URL a môžte sa pripojiť.

Do hry sa zapojíte iba cezo mňa alebo Havera, kto sa zapojí inak proste dostane BAN, nech sa tam nepripája kade kto.

Rýchlosť 10x

Kto si chce zahrať posielajte mi do SZ tieto údaje:

Nick, ktorý použijem v traviane: RSpire
Nick na servery SP: RSpire

Upravil/a RSpire dne 08.08.2013 01:14
LuKe
Ak pošlete nejakému hráčovy ten odkaz tak vy dostanete za to nejaké zlaté či jak to bolo, že? :D Kedysi som to hrával ale to bolo ešte veeeelmi dávno.
Respy
Nikdy ma to osobne nebavilo takže nedojdem :D Jedine ak by ste hrali Bitefight to som ako 9 ročný drtil celé dni :D
Sh1TeRkO
Citace
Respy napsal:

Nikdy ma to osobne nebavilo takže nedojdem :D Jedine ak by ste hrali Bitefight to som ako 9 ročný drtil celé dni :D

Bitefight klesol, už to moc prekombinovali..môj názor.
RSpire
Citace
LuKe napsal:

Ak pošlete nejakému hráčovy ten odkaz tak vy dostanete za to nejaké zlaté či jak to bolo, že? :D Kedysi som to hrával ale to bolo ešte veeeelmi dávno.

nie, nie, vytvoril som si vlastný server, ale máš pravdu na oficialnom traviane to tak nejak je
viemja
Určite sa zúčastním, Travák hrám dlhé roky. Hralo by sa na starej verzii či na novej? Inak som _Noob, som tú cez kamarátov účet.
RSpire
Citace
viemja napsal:

Určite sa zúčastním, Travák hrám dlhé roky. Hralo by sa na starej verzii či na novej? Inak som _Noob, som tú cez kamarátov účet.

Stará verzia, teraz budem inštalovať odznova takže keď to bude hotové pošlem ti do SZ URL, budeš spokojný s rýchlosťou 20x ?
zorys
Tu hru znám, ale s mého pohledu je to strašná kravina.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
RSpire
Ospravedlňujem sa ale nič s toho nebude, málo záujemcov, neoplatí sa objednávať hosting

Moment, ešte je tu šanca, tak počkám či nebude mať ešte niekto záujem
SinyBoy
No, podle mne jestli to je to co myslím (Webová hra) tak bych rád viděl, tu vaši sokroumou (Vlastní) webovou hru travian. Protože by mne zajímalo, jak by sis ji chtěl udělat, když ji má jen offik.
SinyBoy
Jinak není problém, mam vlastní Hosting. Vlastním serverovnu v praze a tak mam 3Wow Servery, 3Lineage2 servery, vlastní Hru kterou vyvíjím (brzo bude spuštěná) a pak pár MC + TS3, Vnt atp.
RSpire
Nijako ju nebudem robiť, budem mať proste len web na ktorý si dám Traviana, keby to nešlo, načo by som vytváral topic?

Zatial písaly 4 ludia že by šli, spolu so mnou a Haverom to je 6 takže ešte by to chcelo pár hráčov.
Upravil/a RSpire dne 07.08.2013 12:04
pavol5231
Skúsil by som to Smile
neophaN
Tiež by som sa pridal, nikdy som to nehral ale vyskúšať to môžem Smile
RSpire
Takže to by sme boly už 8
SinyBoy
OK přidám se
asthenic
A nie je 20x moc? Hrával som síce aj na rýchlejších ale normal je najlepší.
RSpire
Server spojazdnený, takže, do súkromnej správy mi posielajte nick ktorý budete používať v hre a nick na servery (možno časom budú odmeny, ešte nepoviem za čo)

Takže do súkromnej správy mi to posielajte takto:

Nick, ktorý použijem v traviane: RSpire
Nick na servery SP: RSpire

rýchlosť 10x

Upravil/a RSpire dne 08.08.2013 01:14
Fantasy
Hru sem hrál,určitě bych si jí zahrál znova
RSpire
Ok zajtra(dnes, ráno) Vám poposielam URL
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?