Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

BiA: RtH30 - POMOC
Wanty
Zdravím, stáhl jsem si hru Brothers in Arms: Road to Hill 30 , cracknul jsem ji ale když jí zapnu. Načtou se mi loga, a potom začne hrát nějaká hudba. Když ale mačkám šipky nahoru a dolu tak se ozívá zvuk jako že něco vybírám ale obraz nejde vidět. Potom když tam něco odklikám objeví se mi obrázek a pod tím se načítá červená čárka když dojde tak bliká a jde slyšet jen dialog v té hře, ale stejně nejde vidět obraz.

Požadavky hry:

CPU: Pentium III - 1 GHz a vyšší
Paměť: 512 MB RAM a vyšší
Grafika: 32 MB a vyšší
Systém: Windows 2000 a vyšší
Mechanika: DVD-ROM

Můj PC:

img.tpx.cz/uploads/sdsdsdsd.jpg

Nemám výkonný PC tak spíše vyhledávám hry které jedou na menší požadavky, ale tohle si myslím že by mi mělo jet.
Semtex
skus jiný crack
Wanty
Citácia
Semtex napsal:

skus jiný crack

Zkoušel jsem.
denyl98
Zkoušel si jich víc těch cracků ? Já když sem hrával Vice city , tak až třeba desátý crack byl v pohodě :D
lustro
no nie je moc múdre mať win 7 na tvojom PC
Wanty
Citácia
lustro napsal:

Tenkrát jsem si to dával na Přeinstalování winu do Opravny ale když jsem si potom pro PC došel a doma zapojil atp. tak jsem zjistil že mi tam dal win 7. Dříve jsem tam měl Visty. Ale tohle teďka neřešim rád bych vyřešil tu chybu.
Sh1TeRkO
Citácia
lustro napsal:

Máš pravdu, tiež som mal a to bol horor. Smile
Wanty
Citácia
Eddo napsal:

[quote]lustro napsal:

Máš pravdu, tiež som mal a to bol horor. Smile[/quote

Nenahrabávej ;)
Sh1TeRkO
1. Nemám to za potrebné, kedže sú príspevky na nič, ale buď v tom. ;)
2. Kompatibilitu si skúšal? Pustiť ako správca?
Wanty
Citácia
Eddo napsal:

1. Nemám to za potrebné, kedže sú príspevky na nič, ale buď v tom. ;)
2. Kompatibilitu si skúšal? Pustiť ako správca?

jj, zkoušel. Nejde. :/
Sh1TeRkO
Skús tú hru zapnúť a potom si pozri procesy, či nemáš náhodou procesor na 100% ako býva zvykom, keď máš 1 GB RAM a na ňom Win7. Tiež som to tak mával.
Wanty
Citácia
Eddo napsal:

Skús tú hru zapnúť a potom si pozri procesy, či nemáš náhodou procesor na 100% ako býva zvykom, keď máš 1 GB RAM a na ňom Win7. Tiež som to tak mával.

jesli myslíš využití procesoru tak to se míhá kolem 50%..
Upravil Wanty dňa 10.08.2013 18:33
Sh1TeRkO
A inú verziu hry si neskúšal?
Wanty
Citácia
Eddo napsal:

A inú verziu hry si neskúšal?

Oni jsem i jiný verze? :D Vyzkouším a napíšu kdyžtak.
lustro
zrejme bude chyba v málo RAM Obsazeno na tvojom mieste by som to nedával do opravy ale radšej našetril na nový PC Palec nahoru
joe77
Pamätám si, že som mal s touto hrou rovnaký problém na starom PC s Vistou. Skúšal som všeličo možné, ale nepomohlo to. A crackom to určite nieje, mne to robilo pri originálke. Velmi ti pomôcť neviem, ale na tvojom mieste by som skúsil preinštalovať ovládače, grafiku, directx a tak, aj ked myslím, že to nepomože, nič iné mi nenapadá.
IMarty_CRI
Crackem to určitě není, tím si můžeš být jistý... Zkus reinstal hry, a dodej mi prosím screen systému z ovládacích panelů (Ovládací panely ->Systém a zabezpečení -> Systém) a ne z CCleaneru...
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasov
17%
Skyrace
9 Hlasov
25%
Deathmatche
2 Hlasov
6%