Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Nefunkčí samp
IMarty_CRI
Ahoj,
Asi týden zpátky jsem přeinstalovával GTAčko do dokumentů, protože mi nešel single od špatně fungující modifikace auta... Ty zdatnější z vás z oboru IT ví, že modifikace se ukládá do složky a není možný návrát programu do této složky ---> je to Sisifosvská práce. Když sem si do dokumentů poté nainstaloval samp 0.3x, zbělá mi obrazovka a cca po 5 vteřinách se začně načítat single. Došli mi nápady a potřeboval bych pomoct. Myslím si, že to způsobuje právě GTA v dokumentech, namísto v program files, ale nejsem si tím jistý... Neměl někdo z vás podobný problém, nebo zná řešení mého problému?

Prosím vyvarujte se komentů na způsob špatný crack, špatný samp...
pavol5231
Mal som podobný prípad Smile zbledna obrazovka a zamrzlo Smile máš asi zlý patch Smile
kapr
Ja myslim že když to pořádně odinstaluješ, ujistíš se že se vyhodila celá složka san andreas a vyhodíš i GTA user files, že ti tam ta hra půjde nainstalovat znova a nebudeš to muset instalovat do dokumentů. Teda pokud jsem správně pochopil problém, že to instaluješ jinam protože ti tam ta modifikace zůstává i po přeinstalaci hry.
IMarty_CRI
Citace
kapr napsal:

Ja myslim že když to pořádně odinstaluješ, ujistíš se že se vyhodila celá složka san andreas a vyhodíš i GTA user files, že ti tam ta hra půjde nainstalovat znova a nebudeš to muset instalovat do dokumentů. Teda pokud jsem správně pochopil problém, že to instaluješ jinam protože ti tam ta modifikace zůstává i po přeinstalaci hry.

Je jedno, jestli vše vymažeš... modifikace se fixuje na jméno složky a po opětovné instalaci se vrátí zpět, pomůže jen reinstal OP
Citace
Mal som podobný prípad Smile zbledna obrazovka a zamrzlo Smile máš asi zlý patch Smile

Prosím, zjisti mi tvůj patch, díky...

//EDIT Myslím že správný patch je 2.0, já mám 1.01 díky za pomoc ;)...
Upravil/a IMarty_CRI dne 10.08.2013 22:10
pavol5231
Ide ti to? Smile
IMarty_CRI
Stahuju, pak to sem napíšu :D
IMarty_CRI
Thank you very mutch pavole! vše běží jak má... :D že mě to nenapadlo.... patch Facepalm
pavol5231
5 € :D som rád, že som pomohol
IMarty_CRI
Citace
pavol5231 napsal:

5 € :D

my se známe? :DFU
/máš to u mě, kdyby něco ;)/
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race