Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

[Návrh]SP liga
Mia_
SP liga by zahrňala rôzne závody ktoré už vytvorené sú,ale brali by sa len cp nefungovalo by to cez /zavod ale cez event. Najčastejšie závody bridge,rally,route apod... Spustila by sa liga 1v1, 2v2 ale to je už jedno, proste by to bolo podobné ako pri Gang systéme lenže tu by sa hralo o vecné ceny,
čo ja viem pri nejakom počte vyhratých závodov pre jednotlivca alebo team, kde by sa určite aj zapojil sponzor ktorý sa týmto zaobera ako je Sponzorujú už viacere ligy, ale myslím že v Gta:samp žiaden... Oni sa zaoberajú tým že pri väčšom počte registrovaných hráčov/teamov na lige by dávali rôzne ceny, myslím že oni len chcu vedieť akú ma tento web návštevnosť a tak isto aj server, v ktorom ja nevidím žiaden problem kedže je to najhranejší server na Cz/SK scéne. určite by chceli aj header na webe ale to už je po dohode, no späť k tej lige. Spočívalo by to len v tom že rôzne závody by navrahoval admin, nie cez už vytvorené /závody ale normálne ako by akcie... Niečo ako mal Nexus myslím sp ligu ale hralo by sa to častejšie...
K viac detajlom by sme sa dostali po čase, nemuselo by to byť hneď ale po určitom čase.... Takto by sa Superparba viac zviditelnila .

(Bola by možnosť aj žeby sa to prispôsobili pre gangy a ich rešpekt.)
ďakujem za pozornosť.

Upravil/a Mia_ dne 13.08.2013 19:50
img.tpx.cz/uploads/B8CD6ECB-9FCC-4F07-9342-55D4120C4048.png
Julian
1 liga 1vs1 a 2 liga 2vs.2 tak by som spravil ale už niečo podobné bolo a páčilo sa mi to :D takže Správně
NeXus
Už ligu, sice trochu jinou dělám, race.nextest.cz
Mia_
Citace
NeXus napsal:

Myslím že hráčom by to bolo prehladnejšie na SP webe keby sa to tu dalo vložiť... A toho sponzora splašiť. Lebo dá sa splašiť. A nie taký to tak aspoň nejaký $$$ sponzor.
Koldy
Správně
NeXus
Citace
Mia_ napsal:

Citace
NeXus napsal:

Myslím že hráčom by to bolo prehladnejšie na SP webe keby sa to tu dalo vložiť... A toho sponzora splašiť. Lebo dá sa splašiť. A nie taký to tak aspoň nejaký $$$ sponzor.

Máš Skype? Budu jedině rád když to pořádně promyslíme.
KingofKilling
Souhlasím Správně
Ruda
Žádnej sponzor ti nepůjde sponzorovat akce v uzavřené komunitě bez jakýchkoliv livestreamů a ještě pro těch pár set lidí co tu hraje. Ale jinak je ten nápad pěkný.
Mia_
Citace
Ruda napsal:

Žádnej sponzor ti nepůjde sponzorovat akce v uzavřené komunitě bez jakýchkoliv livestreamů a ještě pro těch pár set lidí co tu hraje. Ale jinak je ten nápad pěkný.

LiveStream vôbec netreba pri sponzorovi, poznám toho sponzora a oni chcú len header alebo niečo v tom zmysle... Tak nehovor niečo do čoho sa nerozumieš. ďakujem.
Sponzorujú X portály a ligy.
A ten $$ Sponzor sa určite nájde ak nie ten cielový.

Nexus napíšem ti do SZ skype.
Ruda
Aha, tak já tomu nerozumím, já se v tomhle pohybuju už delší dobu, takže o tom mám docela přehled si myslím. Neříkám, že pokud seženeš sponzora tak je něco špatně, jen nechápu jeho obchodní myšlení + banner bych na web necpal ani za zlatý prase.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
6 Hlasů
17%
Skyrace
9 Hlasů
25%
Deathmatche
2 Hlasů
6%