Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

SamerLP
zdravím neni tu niedko šikovný kto vie robiť pekné logá? myslím nejake norlmálne potreboval by som sem na forum ak by niekdo bol ochotny tak predom dakujem napíšte mi do komentov alebo do SZ Smile
vyzerat nejak takto tento obrazok na pozadie:
img.tpx.cz/uploads/autodkdkd.jpg
a text nejaky aby sa hodil k obrazku ze SamerLP a ramcek taky nejaky pekny cerveny ramcek okolo
a rozmery ak by šlo take ako maju vyt na forku tu predom diki naozaj Smile
a ešte font nejaký pekný ktorý sa k tomu hodí nechám to na vás vyberte vy Smile
Upravil SamerLP dňa 25.08.2013 22:03
DoMiNo
Tady máš Smile
img.tpx.cz/uploads/samerlpavatar.png
SamerLP
ujde to

ešte niekdo prosím? Smile
Upravil SamerLP dňa 26.08.2013 14:34
Mia_
Páči sa
img.tpx.cz/uploads/miuska2.jpg
img.tpx.cz/uploads/B8CD6ECB-9FCC-4F07-9342-55D4120C4048.png
SamerLP
dakujem pekne len ešte by sa zičšlo velkost 150x150 a plus nie Samer LP ale ja sa volam SamerLP :D
Greplik
Takže čau, taky jsem se o něco pokusil jsem jen amatér takže doufám, že se bude aspoň trochu líbit Smile
img.tpx.cz/uploads/Avatar%20for%20SamerLP.png

PS:Moc neumím ty rámečky, tak jsem je tam radši nedělal, kdyby se našel někdo kdo by mi vysvětlil, jak se ty rámečky dělají tak bych mu byl moc vděčný Smile
SamerLP
wpw tp greplikove bude asi najlepšie no uvidim a ešte spravil by si mi ho aby bolo prosím 150x150 Smile aby som ho dal na forum keby osm ho zobral vies Smile
Greplik
Předem díky za pochvalu, celý se červenám :D ale zkus si ten avatar nastavit na web v této velikosti myslím, že web ti ho zmenší do správné velikosti Smile
SamerLP
a ano naozaj ide to super takže ak by ešte neidko mal nejaký navrh alebo niečo napíšte to sa budem ale dlho rozuhodovat necham si zatedy toto a potom sa rozhodnem Smile
Luky_SVK
img.tpx.cz/uploads/SamerAv.png
SamerLP
To tiež nevyzerá zle... ešte osm neni rozhodnuty takže ak ešte niedko pošlite predom dakujem Smile
Didmy23
[IMG]http://images.dogforum.sk/files/prrl7cmpepi6kmqfjx61.jpg[/IMG]
jazyk
SamerLP
Dobre tažke najlepší avatar je od Greplik ďakuejm ti velmi sa mi páči... Administrátor/Moderátor prosím Lock!
Upravil SamerLP dňa 27.08.2013 20:50
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasov
21%
Skyrace
16 Hlasov
24%
Deathmatche
4 Hlasov