Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

GTA V
KillerBean
Zdravim vsechny hrace, 16,09,2013 23:59 ma byt poprve dostupna GTA V v obchodech JRC a chtel bych se zeptat, jestli bude dostupna v ten den i na PC. Vim ze bude na PS3 a X360, ale to mi je na nic, protoze Xbox ani PS3 nemam a ani nechci :D.
Kdyby byla dostupna ten den na PC, bylo by to super. (sel bych si pro ni jeste v noci Smile)
A jestli to bude jen na windows 7 nebo i na XP?

Jestli poradite budu velmi rad;)
ViktoreK
Dostupná na PC toho dne rozhodně nebude.
NYPD_ONDAJEE
GTA V bude v den vydania dostupná len na konzoly XBOX 360 a PS 3 Rockstar Games zatial nepotvrdilo PC port hry avšak očakáva sa že by mal port nastať, nevie sa ale kedy.

s tím súvisí aj druhá otázka pokial nebude oficiálne oznámená PC verzia tak sa nevie ani o HW nárokoch, to znamená že sa nevie ani o operačných systémoch ktoré hra bude podporovať
kapr
Zatím není ani oficiálně oznámená, takže ne. Já doufám že ji oznámí společně s verzí na PS4 a Xbox one.
RYSY
GTA V na PC ma vyst po polroku od vydania na konzoly PS3 a Xbox360 ale neni to ešte potvrdene :D no a propo u nás 16.9 sa už bude predavat od rana jazyk
img.tpx.cz/uploads/superparbas.png
UpLoad
Citácia
RYSY napsal:

GTA V na PC ma vyst po polroku od vydania na konzoly PS3 a Xbox360 ale neni to ešte potvrdene :D no a propo u nás 16.9 sa už bude predavat od rana jazyk

jazyk Ja budem mať v Piatok jazyk Na PC bude až tak o pol roka (možno aj viac) ale 16 určite nie
pavol5231
Len mudrujete :D čo vy viete? čo ak Rockstar Games vydá hneď v ten deň aj na PC? :D možné to je, ale nepravdepodobné :D keby takto prekvapili
RYSY
Citácia
Blaz_E napsal:

Citácia
RYSY napsal:

jazyk Ja budem mať v Piatok jazyk Na PC bude až tak o pol roka (možno aj viac) ale 16 určite nie

Zaujimave že predavač mi povedal aby som 16 po škole dorazil jazyk si pre GTA V
UpLoad
Citácia
RYSY napsal:

Citácia
Blaz_E napsal:

Citácia
RYSY napsal:

Ja ho nebudem mať z obchodu preto ho budem mať skôr
RYSY
Citácia
Blaz_E napsal:

Citácia
RYSY napsal:

Citácia
Blaz_E napsal:

Citácia
RYSY napsal:

Ja ho nebudem mať z obchodu preto ho budem mať skôr

Aha xD a na ps3 ci x-box360? :D
LuKe
Pôjde to na všetky verzie PS-3 ???
KillerBean
Ja myslim ze ano. Skoda ze to neni na PCNasraný
RYSY
Citácia
LuKe napsal:

Pôjde to na všetky verzie PS-3 ???

Da. Na všetky verzie to pojde ;)
Bouc3K
Na PC aby to nedali? Podla mňa by riadnu prkotinu urobili. Samozrejme bolo by pár ludí(dosť) čo by si kúpilo PS 3 poprípade 4 len kvôli tejto hre :D. Veď všetky GTA sú na PC nie ? Tak prečo by toto nemohlo byť?
LuKe
Samozrejme, že aj toto GTA bude na PC len otázka je, že kedy...
Franta95
já jsem se koukal do eshopů a skoro ve všech je u PC verze napsán jako datum vydání jaro 2014
RYSY
Citácia
Franta95 napsal:

já jsem se koukal do eshopů a skoro ve všech je u PC verze napsán jako datum vydání jaro 2014

Mno! POZOR! POZOR! Aj na ps3 a xbox 360 bolo plánované vydanie už na tuto jar a boli ajmplagaty po obchodoch Smile ale nakoniec to presunuli na tento september Smile takze Neni to iste ci to opravdu vyjde na jar 2014 jazyk
Greplik
No já doufám, že na Vánoce dostanu PS3, protože múj notebook by na GTA 5 stejně nestačil. *11*
NYPD_ONDAJEE
vy sa tu dohadujete kedy to vyjde na PC pričom žiadny potvrdení dátum neexistuje može to výjst aj o rok ako vyšlo GTA San Andreas a može (dúfajme že nie) to nevyjsť vobec. :D
Franta95
Citácia
NYPD_ONDAJEE napsal:

vy sa tu dohadujete kedy to vyjde na PC pričom žiadny potvrdení dátum neexistuje može to výjst aj o rok ako vyšlo GTA San Andreas a može (dúfajme že nie) to nevyjsť vobec. :D

ale vyjít na PC to musí, když už si to můžeš předplatit !!! :D ted jsem našel datum 13.12.2013 :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%