Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Máte Zájem se stát Moderátorem
Ano !!! 12 Hlasů
43%
NE (budu věrný Poslouchač) 16 Hlasů
57%
Počet hlasů: 28

[Radio SA] Nabor Moderátorek
otheremilian
Ahoj Ahoj... Zdraví Otravnej DJ_Emil

Radio San Andreas hledá do týmu moderátorku ve věku 13 až 19 let.... jelikož vím že i pár holek nebo děvčat tu hraje tak by se určitě hodila do Radia nějaká Žena... takže k tématu

Duvod Témata: Náš tym neboli celkově Rádio by rádo přivitalo holčičí neboli ženský hlas v radiu neboli mikrofonu... je to duvodem že v Radiu sou samý kluci neboli Muži a to neni oto jak se řiká do radia patři i ženská..... tudiž se ptám za celé radio Smile našla by se tu nějaká odvažlivá dívka která by se nestyděla Mluvit k poslouchaču,pouštět supr hudbu a řict občas nějaké zprávy..... pokud by se tu nějaká našla prosím vyplnit Dotazníček.....

Dozazník:
Nick:
Věk:
zkušenost s moderovaním:
něco ovás:
Proč chci být Moderátorkou Radia SA:
jak často bych mohla hrát na radiu:

nábor otvirám již dnes a v pátek večer kolem 21:00 konči tudiž pak poprosím nějaké admina o zámeček

Pozor Pozor !! to neni vše

Ovšem aby to bylo fér i vuči Klukum tudiž otvirám nábor od 1.10 jelikož nějaká klučičí nová krev se hodí takže aby to nemrzelo naší mužskou Rasu nabor proně začne od 1.10 do 5.10

Info o náborech

Divčí nábor Moderátorek od 9.9 do 13.9 21:00

Klučičí Nábor Moderátoru od 1.10 do 10.10 (Duvod vice kluku hraje tu než holek)

Díky za pozornost a hodně štěsti....

Dotazník pro Moderátory (Kluky) bude dodán 20.9.2013

Moderátorky ve výběrovém Konkurzu:

Hetka23: V konkurzu
Tereza Válkova: V konkurzu (neni hráč z SP ale osobní Kamarádka)

Moderátoři ve výběrovém Konkurzu:

RudaKrál: v Konkurzu (Snad Dobře Napsáno)
Upravil/a otheremilian dne 09.09.2013 22:22
Sh1TeRkO
Toto tu je zbytočné. Mohol si napísať každej osobne, kedže ich tu je 5 a pol. :D
otheremilian
nevadí od řijna bude nabor pro Kluky.... necham to tu napsat to dalo práci :D
Chicago_Girl
Nick : Hetka23 :* :D

Věk : 14 (a půl!) :D:D:D

Zkušenost s moderováním : Noo tak s Patrikem volám každý den takže jako kecám kecám :D:D:D.Byla bych určitě zábavná a posluchači by rádi poslouchali můj hlas :33 :D. Ráda si dělám ze všeho srandu i klidně ze sebe. jazyk

Něco o mě : No tak co bych tu vykládala že... Někdo mě má rád někdo nemá .. -_- Jsem vtipná,bláznivá,blbá :D šikovná :3 jo nejde to dohromady .. :D a Miluju HUDBU :*

Proč chci být moderátorkou Rádia SA : Chci sbalit DJ_Emila a DJ_Bobříka... Mimo :D:D Né chtěla bych lidem pouštět to co mají rádi a chtěla bych přispět k rádiu protože ho mám moc ráda. Smile

Jak často bych mohla hrát na rádiu : No tak nejvíc asi o víkendu a možná sem tam přes týden.. jelikož mám tenhle rok příjmačky tak budu spíš asi sedět u učiva.. ale snažila bych se být tam každou svou volnou chvilku Smile
NeXus
Ty vole, hledáte další hráče co budou vyvolávat spam?
Ruda
Nick: [R]uda_[K]ral
Věk: 14,5
zkušenost s moderovaním: Jednou jsem moderovala ples čtvrťákům, taky hodně často chodím moderovat diskotéky kde se pohybuju v okolí tyče. Cloudfish mám.
něco ovás: Ahoj jmenuju se Radmila(odtud taky přezdívka) spousta hráčů na SP si myslí že sem chalan, ani nevím proč. momentálně jsem si koupila morčátko Rozárku a je fakt mazlivé.
Proč chci být Moderátorkou Radia SA: Protože mě baví poslouchat písničky a chtěla bych ukázat všem, že skupiny jako One Directon nebo zpěváci jako Justin Bieber nejsou tak špatný a mají budoucnost, narozdíl od takových propadáku jako Beatles nebo Rolling Stones
jak často bych mohla hrát na radiu: Vždycky když přijdu ze školy, každý den máme do 12:00
NeXus
Citace
Ruda napsal:

zkušenost s moderovaním: Jednou jsem moderovala ples čtvrťákům, taky hodně často chodím moderovat diskotéky kde se pohybuju v okolí tyče. Cloudfish mám.
něco ovás: Ahoj jmenuju se Radmila(odtud taky přezdívka) spousta hráčů na SP si myslí že sem chalan, ani nevím proč. momentálně jsem si koupila morčátko Rozárku a je fakt mazlivé.
Proč chci být Moderátorkou Radia SA: Protože mě baví poslouchat písničky a chtěla bych ukázat všem, že skupiny jako One Directon nebo zpěváci jako Justin Bieber nejsou tak špatný a mají budoucnost, narozdíl od takových propadáku jako Beatles nebo Rolling Stones
jak často bych mohla hrát na radiu: Vždycky když přijdu ze školy, každý den máme do 12:00

To si děláš **** NemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžu
Upravil/a NeXus dne 09.09.2013 22:10
Chicago_Girl
Citace
Ruda napsal:

Neopakuj po věku ... vymysli si svůj ! -_- :DDDDDDDD
Si hrozná trapka :D to místo nikdy nedostaneš jazyk :D
otheremilian
NeXus: neboj mame nadtim už kontrolu s Pitrasem a Darkem

Hetka: dobrá si zatim přijmuta ve vyběrovém konkurzu v pátek se dozvíš odpověd a rozhodne i tým

Ruda: no jako tebe bych nečekal Smile si přijmut do vyběrového konkurzu od řijna dozvíš se odpověd 10.10 jak je psáno (Omlouvám se musíš to vydržet díky za pochopeni)
NeXus
Citace
other emilian napsal:

Ruda: no jako tebe bych nečekal Smile si přijmut do vyběrového konkurzu od řijna dozvíš se odpověd 10.10 jak je psáno (Omlouvám se musíš to vydržet díky za pochopeni)

Tady někdo nepochopil

[img]http://i99.ltalk.ru/i173.photobucket.com/albums/w70/Iron_Man_bucket/Multi-facepalm.jpg[/img]

NemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžuNemůžu
Ruda
Tak sorry kluci, já jen chtěl bejt dý džej.
ViktoreK
Radmilo, zkus se prosadit s nickem DJ.Adolf
otheremilian
Citace
Ruda napsal:

Tak sorry kluci, já jen chtěl bejt dý džej.

tys to skopčil od hetky :D to je jedno i tak si přijmut NeXus ztoho udělal zase drama :D Provrtám tě i tak si mě psal předtim tudiž to beru takle ;) seš zapsanej
sK
xďdddďdddddddddd Ruda ty si pan.. xdddddddddd
otheremilian
Citace
sK napsal:

xďdddďdddddddddd Ruda ty si pan.. xdddddddddd

to suhlasim než ma to docvaklo :D ale ruda mi psal dřive že by rád moderátorem Smile tak pokud chce tu šanci dostat muže
Ruda
Víte co je fail? :D Já to od Hetky vubec nečetl :-DDDDDDD Ten topic tam naskočil až po mojem odeslani :D
otheremilian
Citace
Ruda napsal:

Víte co je fail? :D Já to od Hetky vubec nečetl :-DDDDDDD Ten topic tam naskočil až po mojem odeslani :D

tak to jo Smile

ale prosím k tématu díky moct :-)
Luky_SVK
Skončil som Radmila Nemůžu
WendiS
Radmila Kárová na rádiu SA? :D
Asi se začnu SP víc věnovat.
otheremilian
Citace
WendiS napsal:

Radmila Kárová na rádiu SA? :D
Asi se začnu SP víc věnovat.

to bys měl/a :D pokud tedy vyberu jeho Smile tak asi to radio bude spíše COMEDY :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%