Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

CHYBA PRI PRIHLASOVANI
Sandman
Zdravím vás. Mám problém a to s přihlášením do hry.. Při zapnutí se nemohu přihlásit pod svým nickem Sandman. Zkoušel jsem jiný nick a jelo to v pohodě, akorát bez všech job lvlů a všeho co jsem nahrál za ne zrovna nejmíň hodin. Pls nějake řešení tohoto problému?
DjShOckis
Tak jsi asi hrál déle jak 1 měsíc po 1 měsici se účet promaže.
ViktoreK
Také je možné, že na svůj nick zadáváš špatné heslo.
Sandman
Heslo je určitě dobře.. To jako že po měsíci neaktivity se mi to smaže?? Kámoš se kterým to jezdím hraje míň a má to cajk ...
Deynor
Citácia
Sandman napsal:

Heslo je určitě dobře.. To jako že po měsíci neaktivity se mi to smaže?? Kámoš se kterým to jezdím hraje míň a má to cajk ...

Po měsíci neaktivity na tvém účtu se ti účet smaže.
Sandman
A to uz pak nemuzu ten nick ani pouzit nebo co? Proc mi nejde nick Sandman???? Ted neresim to, ze nemam lvly. POdle me jsem to hral driv nez pred mesicem.. Ale nemuzu se vubec loggnout!!
Deynor
Citácia
Sandman napsal:

A to uz pak nemuzu ten nick ani pouzit nebo co? Proc mi nejde nick Sandman???? Ted neresim to, ze nemam lvly. POdle me jsem to hral driv nez pred mesicem.. Ale nemuzu se vubec loggnout!!

Třeba si ten nick už zabral jiný hráč, když se ti účet smazal a proto se ti nejde na toto jméno přihlásit.
mAGiic
Zkus svůj nick trochu upravit a přihlásíš se. Když ti nejde o lvly a staty, neměl by to být problém. jinak jak psal Deynor, po měsíci neaktivity se ti vymaže účet.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%