Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Rada mobil-Naléhavé
KeepSmilling
Ahoj,
Kamarádce sebrali telefon a snažili se ho odemknout (Zámek byl na gesto) Jenže se snažili mobil odemknout mockrát a on se celý zablokoval,nevíte co s tím ?
Model telefonu je LG Optimus P970
Zde je fotka (Telefon nejde připojit na WiFi a ani internet, nejde sesunout ta spodní lišta. -Omlouvám se za špatnou kvalitu obrázku.
Děkuji za každou radu, chvátá to kamarádka je z toho na prášky :DD
Ruda
Měla by mít snad nějaký návody od výrobce jak postupovat v podobnejch případech ne?
Většinou stačí zadat nějaký heslo, který je napsaný někde u papírů, které dostala k SIMce, někdy je potřeba zavolat poskytovateli a zažádat si o odbloknutí, ale pokud je tak s prominutím blbá, že se nedokáže podívat do manuálu, tak jsou tu asi všechny rady marné.
Teczka83
Nejspíš bude muset přehrát software. Bratr to dělá u každého takhle zamrznutého telefonu. Pokud s tím nehne, tak to prostě přehraje Smile
KeepSmilling
Citace
Ruda napsal:

Měla by mít snad nějaký návody od výrobce jak postupovat v podobnejch případech ne?
Většinou stačí zadat nějaký heslo, který je napsaný někde u papírů, které dostala k SIMce, někdy je potřeba zavolat poskytovateli a zažádat si o odbloknutí, ale pokud je tak s prominutím blbá, že se nedokáže podívat do manuálu, tak jsou tu asi všechny rady marné.

Všichni se nevyznaj v mobilech, já mám zkušenosti jen s Applem,ale nevim proč by se měla dívat na sim když je bloklý mobil, ne Sim..
ViNceNzoSvK
Tak si flasni nanovo OS.
KeepSmilling
Citace
ViNceNzoSvK napsal:

Tak si flasni nanovo OS.

How ? :D Na mě musíš trochu česky bro.. Smile
S mobilem nejde nic dělat je tam pouze tato obrazovka i přes Restarty se nic neděje.
ViNceNzoSvK
Flashnut ako preinstalovat OS. Co tam je android?
KeepSmilling
Jop Android.
ViNceNzoSvK
A ked bola na Google play tak sa tam musela prihlasovat ces google ucet a ten by mal sluzit na odomknutie a tam ho treba zadat ani to nejde?
Greplik
Kamarádovi se to stalo taky a vyřešil to tak, že si zavolal z jiného telefonu, během hovoru prý zmáčkl talačítko ,,back" a to ho prý hodilo na homepage a pak dal v nastavení obnovit tovární nastavení a bylo to. Zní to jako blbost ale mu to prý pomohlo.
ViNceNzoSvK
Citace
Greplik napsal:

Kamarádovi se to stalo taky a vyřešil to tak, že si zavolal z jiného telefonu, během hovoru prý zmáčkl talačítko ,,back" a to ho prý hodilo na homepage a pak dal v nastavení obnovit tovární nastavení a bylo to. Zní to jako blbost ale mu to prý pomohlo.

Zaujimave .... sam tomu neverim.
Greplik
Citace
ViNceNzoSvK napsal:

Citace
Greplik napsal:

Zaujimave .... sam tomu neverim.

Já taky ne, mě se to nikdy nestalo takže nevím jestli to funguje ale za pokus člověk nic nedá.
Patazz
Musí si pamatovat učet od Google Play.
To tam napíše a mělo by jí to odemknout.
ViNceNzoSvK
Skusit to moze ale najistejsie bude ak skusi zadat udaje z google play alebo preinstalovat android na novo.
LuKi_
Mě se to také stalo.Zeptej se jí jakej nick má na Google Play a potom ať tam zadá heslo, jaké si dávala na ten Google Play. Potom ji vyjede ať zadá nové heslo
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
KeepSmilling
Ona má Google play acc,ale když se chce přihlásit nejde jí to, nemuže zapnout WiFi a i když jsem tam dal svojí SIM s internetem v mobilu, přihlásit se jí nejde.
Teorie s tlačítkem back nejde.. :D
Greplik
Citace
KeepSmilling napsal:

Ona má Google play acc,ale když se chce přihlásit nejde jí to, nemuže zapnout WiFi a i když jsem tam dal svojí SIM s internetem v mobilu, přihlásit se jí nejde.

Zkus i to co jsem psal já. Je to sice blbost ale třeba se stane zázrak :D
KeepSmilling
Ten telefon na to nereaguje .. :D
ViNceNzoSvK
Nech sa prihlasi na google cez web na PC a skusi ci sa vobec tam prihlasi lebo to overenie internet nepotrebuje len musi zadat spravne udaje.
KeepSmilling
Přes web se normálně přihlásí,ale přes mobil ne i když jsme tam zkoušeli dávat mojí Sim s internetem v mobilu.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%