Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Zamrzanie hry
supekadam
Zdravim mám taký problem neviem či je to chyba ale čo som sa pital niesom jediny komu sa to deje, ide o:

Ked sa prihlasim zadam heslo spawne ma pri dom a bugne/zamrzne mi hra ked da ctrl + alt + delete a chcem cez zpravca uloch vypnut SAMP nejde musim sa odhlasit a zas prihlasit. Toto sa niekedy zopakuje aj 2 krat po sebe a to iste aj ked sa odwarpujem na hocijaky warp warpne ma a jak ma warpne bugne/zamrzne mi hra a to iste aj ked dam /kill niekedy vsetko OK a niekedy mi to proste zamrzne. A pred par dnami sa mi stalo ze som sa ani warpnut alebo killnut nemusel a z nico nic mi zamrzla hra. Neviem cim to je. Internet mám dost rychli a PC mam nove a silne (8 GB ram,pamät 1 tera,graficka nVidia Ge-force 2 GB vlastne pamäť, procesor Inten Core 7) ciže pochybujem že by to bolo mojim PC ked mi utiahne na plne požiadavky GTA 4. A naviše niesom jediny komu to zamrza/bugne.

Keby mi mohol niekdo vysvetlit cim to je budem rad.

PS: Gta a aj samp som už preinštalovat skušal :-)
MakaPig
Od kedy ti to robí ?
Tress
tohle se mi taky stava tak kdyz najdete nejaky reseni budu stastnej :D ...
ViNceNzoSvK
Preinstalovaval si to iste gta alebo si stahoval nove?
supekadam
To isté, ale toto mi nikdy nerobilo, robí mi to asi tak 2-3 tyzdne ale cim dalej tym sa to zhorsuje co som si pisal z [M]arti[N] aj jemu to robi a on drzi dajake tie rekordy na zavodoch a aj ja na jednom cize PC mame dobre a cez to nam to toto robi.
MakaPig
Citace
supekadam napsal:

To isté, ale toto mi nikdy nerobilo, robí mi to asi tak 2-3 tyzdne ale cim dalej tym sa to zhorsuje co som si pisal z [M]arti[N] aj jemu to robi a on drzi dajake tie rekordy na zavodoch a aj ja na jednom cize PC mame dobre a cez to nam to toto robi.

1. Všetko čo sa týka GTA povymazuj. Nájdi iné na nete.
2. Poskúšaj rôzne cracky z netu (mohlo by to byť aj tým)
3. Skús pred zapnutím hry povypínať nejaké procesy cez správcu úloh, ale iba tie o ktorých vieš že ti to môžu spomalovať!!. Dúfam že ti to pomôže
supekadam
Skusim
ViNceNzoSvK
Potom ti zostava jedine vymazat registre gta alebo preinstalovat Win. Ak ti nepojde aj ked skusis to co napisal MakaPig.
FleX_
aj mne to vie niekedy robiť Sad
MatesSP
Taky se mi to někdy stane Sad
Ajo82
aj mne sa to raz za den stane.. dam /kill a pri dome mi to sekne a musim niekedy az vypnut PC a zapnut znova
joe77
Aj mne sa to už pár krát stalo, a to mám GTAčko originál verziu z CD-čka (áno, nájdu sa aj takí podstivci čo si ju kúpia :D) Teda chybou hry to podla mna nebude, čiže preinštaluvávať asi nič nemusíš...možno sa to nijak odstrániť nedá, podobne ako chyba s myškou, ked musiš dať ESC aby ti opať naskočila....ale tiež by som chcel vedieť, čo je príčinou toho bugu :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%