Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Paul Walker
RaSTa
Zdravím. včera dne 30.11.2013 nás opustil známý herec Paul Walker , který zemřel při autonehodě , kdy jako spolujezdec se svým kamarádem narazili v porscheti do osvětleného sloupu, auto poté začalo hořet. Paula určitě každý zná ze série Rychle a zběsile. Tento topic poslouží jako poslední rozlučka hráčů SP s tímto člověkem .

R.I.P
Bratek
R.I.P. Paul Walker
[img]http://mygif.eu/wp-content/gallery/index/tumblr_mx49fqxukl1s8pclzo1_500.gif[/img]
imkovrabel
Chudák bol to môj druhý najoblúbenejší herec Odpočívaj v pokojiPláču
Ruda
A Facebookový stránky s 16 letejma SWAG majitelama už tu informaci doslova vyžíraj.
RaSTa
Citácia
Ruda napsal:

A Facebookový stránky s 16 letejma SWAG majitelama už tu informaci doslova vyžíraj.

Tak všichni už známe zákeřnosti facebooku ...
kapr
R.I.P Sad málem jsem tomu nevěřil když jsem to dneska uviděl. Sice jsem posledí 2 díly Rychle a zběsile neviděl, ale je mi jasný, že to bez něj už nebude ono. Sad A to byl ještě k tomu všemu na cestě na charitativní akci...Pláču bude mi chybět, byl dobrý herec.
Upravil kapr dňa 01.12.2013 21:43
Gloodys
R.I.P Paule Sad(( umřel jsi na můj svátek Sad
Xena
Čo sa stalo je smutné, či už sa táto vec stane hercovi, alebo komukolvek inému. V jednom článku som videla fotky z tej nehody, vyzeralo to fakt hrozne. Nech odpočíva v pokoji.
Teraz už je na lepšom mieste.
FleX_
je to smutné Sad(
Polaco
R.I.P Paul Walker

O jednoho dobrého herce méně.
BlacK_
R.I.P, odpočívej v pokoji. Sad
Greplik
Odpočívej v pokoji, byl to můj oblíbený herec Pláču
NISSAN_350_Z
R.I.P Paul Walker Pláču
f86
taku hroznu smrt si nezasluzi nikto, byt zmasakrovany ostrymi hranami karbonu, plastu a kovu zo sportoveho auta. Ludia co nevedia ovladat vykonne auta si ich kupuju a zabijaju svojich praitelov a rodiny. Paul nieje jediny pripad ktory sa takto stal. Zverujeme svoje zivoty ludom ktori nimi takto pohrdaju.

Clovek co bavil svet a konal pre dobro ludi a zvierat v dobrocinnych akciach si nezasluzil takuto hroznu smrt. (videl som snimku jeho tvare po nehode) Jeho odchod ma zasiahol, ako herca som ho mal rad.

Urcite RIP. Zivot je nespravodlivy.
airsoftMAN
Citácia
imkovrabel napsal:

Chudák bol to môj druhý najoblúbenejší herec Odpočívaj v pokojiPláču

přesně !!! když jsem byl malej tak sem se na rychle a zběsile koukal pořád a tenhle herec byl fakt nejlepší !!! Sad(((
R.I.P Pláču :|
LuKi_
Jeden z nejlepších horců co kdy existovali.. Uhořet v autě to je strašná smrt..Odpočívej v pokoji Sad
R.I.P Paul Walker
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Teczka83
Život mu byl ukončen Rychle a zběsile. Budiž mu země lehká Smile
Nexfo
ride or die ! R.I.P Paul Walker (Brain O'conner)
DjShOckis
Odpočívej v pokoji Sad Sad Sad
Yamatino108
Herca poznám nech mu je zem lahká.
Upravil Yamatino108 dňa 01.12.2013 19:43
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace