Informácie o serveri
Čítať tému
objednávky v domoch
|
|
price |
Pridané 04.12.2013 18:35
|
![]() ![]() Príspevkov: 37
Založený: 18.06.13
|
Čaute! 1. Skúšal som ako díler /mise domy. Vybral som si dom a trepal som sa cez celú mapu, aby som si nakoniec v cielovom CP prečítal hlášku, že dom nemá peniaze na zaplatenie. Pravdepodobne je to tak aj u zbraní či jedla. Tomuto by sa dalo lahko zabrániť tak, že takáto nevykrytá objednávka by sa automaticky zrušila. 2. Dosť ma iritujú nezmyselné objednávky v domoch (10000RPG za 5 dolárov, 2kg trávvy za 0 dolárov alebo ako bonbónik minigun). Je ich bohužial drvivá väčšina a dobre myslená vec sa zmenila na frašku. Nenapadá ma ale nič inteligentné a efektívne aby sa tomuto zabránilo a aby objednávanie do domov malo pôvodne mienený zmysel. Preto to dávam sem, aby sme skúsili niečo vymyslieť. Určite sa niečo podobné stalo všetkým, čo robia, alebo by chceli robiť rozvoz. |
|
|
ViNceNzoSvK |
Pridané 04.12.2013 18:41
|
![]() ![]() Príspevkov: 419
Založený: 29.10.12
|
Ano ,je to dost odveci ako to tam funguje a bude dobre ak sa vymysli niaky novy system. |
|
|
NorB |
Pridané 04.12.2013 18:44
|
![]() ![]() Príspevkov: 1035
Založený: 14.07.13
|
No niečo by sa stým malo urobiť, ja som robil lvl u pizzara, skusal som rozvoz a nasiel som ze niekto chce pizzu za 200k, tak som sa potešil, už aj som tam trielil ako raketa a zistil som, ze dom nema v kase peniaze.. ![]() ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí