Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Rolničky,rolničky
Rancens
Zdravím,ako už každý vie blížia sa Vianoce a bolo by pekné od AT,urobiť takú menšiu "amnestiu". Zdôrazňujem že som NEZAUJATÝ tím že aj ja som dostal banán.Teda by sa mohli buď úplne odpustiť alebo aspoň skrátiť bany.Netrvám na tom aby sa to skrátilo všetkým ale bolo by to na posúdení AT.
Upravil/a Rancens dne 04.12.2013 20:42
pavol5231
Aj keď aj ja mám ban nesúhlasím Smile zato čo sme spravili musí byť aj trest a potom môžeš dať žiadosť
Rancens
Citace
pavol5231 napsal:

Aj keď aj ja mám ban nesúhlasím Smile zato čo sme spravili musí byť aj trest a potom môžeš dať žiadosť

Tie bany netreba zase brať moc vážne a keď sa niekomu zníži o pár dní trest zas taká velká zmena to nieje ale hráča to poteší.A myslím že po PBane sa spametá 99% hráčov.
WendiS
Amnestie? :D To je dobrý vtip.

Jak psal Pavol. Správně

To by se hodilo pBANovanejm. Dostat se na aminu zpátky a dělat další bordel.
AspireK_
Nene ti co maj pban ať si počkaj 3 měsíce.Z vězení se taky na vánoce nepouští ne?
Rancens
Och,nechcem od vás aby ste každému čo má PBan hneď odpustili celý trest nech to je ktovie aký všivák.Ide mi len o drobné skrátenie trestov.
pavol5231
Aj tak sa pri Pbane rozhosduje či sa UB udelí, a nech si to každý odsedí Smile doteraz to tak stále bolo
AspireK_
Perma = navždy AKA nekonečno. Pokud od nekonečna odecteš třeba jeden měsíc budevidět změna?
Tress
tohle zaloz 1.dubn a ne ted :D
a od tech perma si klidne odecti nakej kratsi cas :D stejne se tim nezkrati :D
wlcacek
Taky se mě to nezamlouvá ale není to v mých siláchSmile

NeXus
To by se muselo hodně promyslet. Pokud chceš ihned amnestii tak napiš Klausovi (ale pozor na propisku). Osobně se mi to nelíbí.
Rancens
Citace
IAspireK napsal:

Perma = navždy AKA nekonečno. Pokud od nekonečna odecteš třeba jeden měsíc budevidět změna?

Budeš priam šokovaný ale aj PBan sa dá skrátiť na napr. 1-2 mesiace.
AspireK_
Citace
Frei napsal:

Citace
IAspireK napsal:

To pak není perma aka nekonečno ale 1-2 měsíčný ban
To je jedno prostě nesouhlasím buď si porušoval pravidla a nebo ne a to že se údajně někdo před tisíci lety narodil na tom nic nemění.
Upravil/a AspireK_ dne 04.12.2013 21:34
Rancens
Citace
IAspireK napsal:

Citace
Frei napsal:

Citace
IAspireK napsal:

To pak není perma aka neko nekonečno ale 1-2 měsíčný ban

Dobré ráno...Facepalm
pavol5231
Porušovať pravidlá by si vedel, ale niesť si zato vinu to nie. Nech si každý počká 3 mesiace a potom nech si požiada, aj keď sie vianoce
ViktoreK
Citace
Frei napsal:

Zdravím,ako už každý vie blížia sa Vianoce a bolo by pekné od AT,urobiť takú menšiu "amnestiu". Zdôrazňujem že som NEZAUJATÝ tím že aj ja som dostal banán.Teda by sa mohli buď úplne odpustiť alebo aspoň skrátiť bany.Netrvám na tom aby sa to skrátilo všetkým ale bolo by to na posúdení AT.

Jelikož jsi tu hrál dlouho, tak bys takovou ptákovinu nenapsal, kdybys byl nezaujatý.

Takhle - permanentní ban má být navždy, už jenom to, že je možnost po 3 měsících podat žádost o UB je nadstandart, kterého by sis měl vážit, a ne tu žebrat o amnestii.
Teczka83
nesouhlasím. Zase tam bude bordel. Buď tu chceš hrát a pban si nevysloužíš, nebo tu nemáš co dělat. Hi
NeXus
Tak si najdi definici slova permanentní. Pošli to ATomasovi do SZ, ale nečekej že takovej topick něco změní na ATomasovo rozhodnutí.
RaSTa
žádná amnestie,žádná milost Špatný
Zimbabwe
Žádná amnestie každej si alespoň počká 3 měsíce, buďme rádi že AT je tak tolerantní a dává po pbanu ještě vůbec nějakou šanci..
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%