Informácie o serveri
Čítať tému
FACEBOOK & VOLNÝ ČAS
|
|
DangerRMV |
Pridané 07.12.2013 02:11
|
![]() ![]() Príspevkov: 1617
Založený: 01.04.11
|
Zdravím všechny. Mám tady jedno video, které je sice přes 2 roky staré, ale i tak vystihuje současnost. Toto video je na veliké zamyšlení... a od koho jiného něž od mého vzora NejFejka a to Facebook & volný čas. Chci jenom vědět, co si o tomto myslíte, jak dlouho trávíte čas na facebooku, co tam děláte a naco ho vlastně nejvíce používáte ? Je jasné, že hrajeme i zde na SuperPařbě, ale Facebook řídí naše životy a bude nás řídit dál. Ne, neříkejte že mi NejFake vymetl mozek, spíše naopak. Ten mě právě v životě změnil ke VELMI lepšímu, bez něj bych ten svůj život nejspíš ani nezvládl, protože bych byl dál takový špatný člověk jaký jsem kdysi býval, protože mě nikdo z Vás osobně nezná, ale to zase odbočujeme. Pojďme si o tom dění na Facebooku nějak povykládat a poklábosit... CO MY TAM VLASTNĚ DĚLÁME ???... Chci po Vás jenom jedno, zamyslete se nad tímto videem a pečlivě poslouchejte každá slova, pak se prosím slušně vyjádřete do komentáře, myslete si co chcete... ale prosím...MYSLETE... ![]() Děkuji ![]() |
|
|
Cthulhu |
Pridané 07.12.2013 06:09
|
![]() ![]() Príspevkov: 257
Založený: 01.07.13
|
Myslím si o tom že je to pravda... lidi jsou na facebooku opravdu závislí,myslím že by se měli spíše věnovat svým skutečným přátelům ať je nestratí a neutíka jim život mezi prsty. |
|
|
Blow |
Pridané 07.12.2013 09:02
|
![]() ![]() Príspevkov: 78
Založený: 02.07.13
|
Facebook nemám velmi v láske ale je to jediná možnosť ako sa spojiť z blízkymi ale denne tam stravím možno tak 1 hodinu čo požujem za normu... ale poznám aj totálnych závislákov a myslím si že to nie je velmi vhodné na túto dobu, zaslepia vám oči facebookom a oni si robia čo chcú |
|
|
danixek |
Pridané 07.12.2013 09:26
|
![]() ![]() Príspevkov: 19
Založený: 04.09.13
|
myslím si že lidi na facebooku jsou hodně často ale by se zas měl brát celý počítač z důvodu protože existují takoví maniaci že na něm jsou až 20h. |
|
|
Polaco |
Pridané 07.12.2013 12:09
|
![]() ![]() Príspevkov: 417
Založený: 03.03.13
|
Je to bohužel pravda, dříve jsem tam seděl 4-5hod nyní tam sem tak 15minut. A to tak že to oopravdu s hráčema háže. |
|
|
Patazz |
Pridané 07.12.2013 12:19
|
![]() ![]() Príspevkov: 983
Založený: 14.08.12
|
ja mam facebook zaplej nonstop ale nejsem na něm, řešim tam důležitý věci |
|
|
Skiper |
Pridané 07.12.2013 13:20
|
![]() ![]() Príspevkov: 1768
Založený: 27.10.12
|
Na facebook chodím 2krát za týžden. V škole keď máme prestávku obdivujem tých ludí ktorý sedia za telefónom a čumia na FB. FB je podla mna najhoršia www stránka ktorú som zatial našiel. http://google.sk/imgres?imgurl=http:/...CDEQ9QEwAA |
|
|
twistedTSD |
Pridané 07.12.2013 14:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 1316
Založený: 24.02.11
|
Je to celé hlavně o lidech. Nikdo není nucen si hned na FB vytvářet falešná přátelství a trávit 5 hodin denně kecáním o hovadinách, psaním statusů o svém obědě či prohlížením fotek jiných...Já osobně tam prostě jednou za čas skočím, když nemám co na práci, mrknu co nového na lajknutých stránkách/skupinách a zase mizím. Občas se hodně hodí ke komunikaci se třídou, třeba o nějakých projektech a podobně. Naopak mě až trochu štvou lidé, kteří ten "zlý" facebook prostě jen z principu, jakožto "rebelové" nemají, a člověk nemá šanci s nimi z domova nic vyřešit nebo se na něčem domluvit. |
|
|
DangerRMV |
Pridané 07.12.2013 18:48
|
![]() ![]() Príspevkov: 1617
Založený: 01.04.11
|
Díky všem za názory, pište dál ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa