Informace o serveru
Číst diskuzi
Zdravím, jsem tu nový
|
|
DaVis |
Přidané 10.12.2013 15:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 1
Založený: 10.12.13
|
Zdravím,
ze začátku se chci omluvit, pokud je toto zbytečné nebo je na to místo někde jinde.. Jak jsem již uvedl, jsem zde nový a rád bych se nějak uvedl do zaběhnutého kolektivu. O tomto serveru jsem se dozvěděl z hledáčku Googlu. Dříve jsem hrával SA:MPko na RolePlay serverech, většinou v zahraničí, tudíž s Reálnou zemí nemám žádné zkušenosti, tudíž zde budu vypadat jako největší vůl pod sluncem. IRL se jmenuji David a můj věk dosáhl hranice 16 let. GTA a samotné SA:MP hraji okolo 4 let, bohužel, jak jsem již psal, nemám zkušenosti s jinými styly hry než s RolePlayem. Mezi pár věcí, co umím patří dá se říci "profesionální" (v mém podání amatérské) mapování v MTA nebo editorech. Pár výtvorů bych mohl hodit na forum, ale musel by o to být zájem. Rád bych se tedy nějak začlenil, pár věcí jsem o sobě napsal a doufám, že to pomůže našemu vzájemnému hraní na tomto serveru jménem Superpařba. Tímto topicem se nechci zviditelnit, nýbrž se seznámit a nešoupat tu jen tiše nohama. Čest a hodně úspěchů ve hře |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 HlasůSkyrace
9 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
2 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí