Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Odstranění modelů aut
Nicko
Zdravím, nahrál sem si 3 modely aut a poté mi samp začal padat, první to spamuje do chatu nějaký errory a pak to spadne a je tam ta tabulka Crash... Už sem zkoušel přeinstalovat GTA SA nic, pak sem podle dalších rad zkoušel vymazat složku models a dát tam jinou , čistou od kámoše- taky nic- Nevím co s tím a tak žádám o radu.
Panzer
Když to přeinsaluješ tak se ti smažou, zkus ještě smazat ten GGMM nebo co na to používáš.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Nicko
Děkuju, konečně je to zpět Smile vymazal sem vše pod jménem GTA SA a mám zpět modely, mám ale ještě jeden dotaz , měl sem Cleo mod na singlu no a na multiplayeru mi kvůly tomu zmizeli HP u ostatních hráčů, nevíš co s tím?? mod sem už vymazal ale HP u ostatních nevidím.
TimG
Vymazal si aj v Dokumentoch?
Nicko
Kde přesně v dokumentech? Dokumenty a Gta sa user files bo tak nějak sem smazal před znovu nainstalováním
Trigen
Je to tu už staré, ale to snad nevadí snad si někdo všimne. Mám taky jeden model auta a chci ho odstranit. Ovšem když přeinstaluju GTA tak se nic neděje mám pořád model ve hře. Nedělá mi to žádný crashe errory a podobně. Jen se toho chci zbavit. Někdo nějakej nápad?
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%