Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

[!!!] Vyzvi ho! CS 1.6
Kriss
Ahoj, napadlo mně udělat teto téma, o čem je?
Je to jednuduché, již z názvu je pochopitelné že budete moct hráče vyzvat v CS 1.6!
Prostě do tohoto tématu napíšete například ->
Vyzívám: 1v1
Mapy/Druh: Aim map's, mapa dle dohody.
O kolik se bude hrát: 1,000,000$
------------------------------------------------
Další příklad ->
Vyzívám: 2v2 [Spooky, Kriss]
Mapy/Druh: Klasické De map's, mapa dle dohody.
O kolik se bude hrát: 2,000,000$

Hráčovi se nabídka bude líbit tak ti napíše buď do témy, že dobře přijámám, datum a podrobnosti dořešíme skrz PM či Skype.
Teď se ptáte, co když mi ten hráč nedá ty vyhrané peníze, no tak tu jde o důvěru.
Radši si zahrajte s hráčem kterého znáte, či vidíte že už je na SP náký ten pátek a nechce si kazit pověst.
A co když má cheaty? To samé, radši hrajte s hráči kterým věříte.
A teď pro Ty kdo mají bohaté tatínky, tak říkám že "O kolik se bude hrát" je na SP, nikoliv realně.heheheeeNemůžu

Jak hrát ->
---------------------------------
Začíná to že dáte knife o stranu (T/CT) při aim mapách se to samozřejmě neřeší, ten kdo vyhraje si vybere stranu.
A potom se už hraje na život a nasmrt, jak říkám vše je o domluvě, jestli se domluvíte že se bude hrát na jeden plant, tak tak hrajte.
Hraje se do 15 bodů, například 8:7 = 15 bodů a je výměna stran, potom už se dohrává kdo první bude mít 16 kol za sebou, takže to končí třeba 16:13!
Ale můžete si říct, kašlem na to zahrajem na tři vítězní kola a toť vše.

Snad jste vše pochopily!
Můžete si to odehrát na SP CS 1.6 serveru, nebo nejlépe na CW serverech [Servery pro hraní takovýchto věcí] IP těch CW serverů, tak mi napište SZ na webu a já Vám par pošlu.
[Snad to není, obchodování mimo SP, jestli ano vymazatheheheee]
asthenic
Síce to je obnovovanie starej témy, ale aj tak. Nápad je to dobrý, podla mňa by sa tiež mohol organizovať turnaj. Bolo by to samozrejme o peniaze na servery, ako inak a pod dohladom adminov, žiadne cheaty. Tí, ktorý napríklad už na SP nehrajú a prípadne by turnaj vyhrali, peniaze by mohli darovať, predsa len, ide o zábavu.

ďalej by sa mohol turnaj organizovať, ako tímový, prihlásený hráči by sa rozdelili do pár tímov a turnaj sa môže začať.
Sh1TeRkO
Toto sa mi nepáči. 1v1 je prostá nuda. Prepáč ale je to tak. Proste radšej si zahrám X v X ako 1v1.
asthenic
Preto som sekol aj o tom tímovom turnaji, že by sa to mohlo zorganizovať.
RYSY
Tímový turnaj by sa mi viac páčil Smile ale asi ma nikto nebude chcieť To jsem nechtěl
Mia_
Vyzívám: 1v1
Mapy/Druh: Aim,awp map's, volí príjemca.
O kolik se bude hrát: 10,000,000$
NISSAN_350_Z
Proti babe hrať? :D To radšej nie :D Skôr by to chcelo nejaky turnaj Smile
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%