Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Program na natáčení
Greplik
Zdravím.
Potřeboval bych poradit. Jde o to, že jsem nedávno chtěl natočit stunt video, ale hned jak jsem začal natáčet tak se mi hra začala sekat a pak se mi špatně manévrovalo s autem. Natáčel jsem pomocí Frapsu. Potřeboval bych od vás věďet jestli neznáte program na natáčení, který tolik nezatěžuje pc ale neztrácí na kvalitě videa.

+neznáte někdo nějaký jednoduchý editovací program, kde jsou nějaké pěkné efekty a přechody ?

Předem díky.
Xpression
Napiš nám sem tu tvoji mašinu, na které to chceš všechno provádět...

Jestli se ti seká hra s jakýmkoliv programem, např skype, tak se ani nepokoušej a zakup si lepší stroj.

Jinak fraps je celkem v poho a pak windows movie maker ;)
Greplik
Citace
Xpression napsal:

Napiš nám sem tu tvoji mašinu, na které to chceš všechno provádět...

Jestli se ti seká hra s jakýmkoliv programem, např skype, tak se ani nepokoušej a zakup si lepší stroj.

Jinak fraps je celkem v poho a pak windows movie maker ;)

Momentálně jsem na mobilu takže parametry sem hodím později jinak seká se mis Frapsem se skypem a podobně vůbec.
pavol5231
Ja som vždy používal Bandicam. Je aj free verzia, a ten ti radím Smile Pri ňom mi to omnoho menej sekalo ako pri FRAPS, skoro vôbec nesekalo. A ako píše Xpres Windows Movie Maker Smile
RaSTa
Fraps by měl být dobrej...program na editování je nejjednodušší movie maker, ale doporučil bych ti naučit se spíš v Sony Vegas ...
SmouKy_
Z vlatní zkušenosit mohu doporučit Bandicam a na editaci stačí klasickej Windows movie maker.
ShadowCze
Já používám Bandicam ;).
Stone_Cold
Mě přijde dobrá camtasia Smile
Greplik
Mohl by mi někdo do SZ poslat odkaz kde bych mohl stáhnout ten Bandicam ? Nejlépe full verzi. Díky.
DoMiNo
Zkus DXTory. Přes to natáčí FlyGunCZ, prý to nežere tolik místa.
Osobně bych Ti doporučil bandicam
ShadowCze
Citace
Greplik napsal:

Mohl by mi někdo do SZ poslat odkaz kde bych mohl stáhnout ten Bandicam ? Nejlépe full verzi. Díky.

Link odeslán
Xpression
Citace
ShadowCze napsal:

Citace
Greplik napsal:

Link odeslán

i mně prosííím

Včera mi přišel nový stroj, tak bych konečně taky mohl něco natočit. Aspoň bude sranda :D

Nepočítejte se stunty, ty se mi povedou vždy když nechci a když nechci, tak netočí. Když chci tak končím v plamenech. Jestli se povede nábor, tak si budu točit závůdky ;) Aspoň si budete moci nastudovat cestu dopředu a já budu mít na Vás vzpomínky.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů
8%