Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Diskusné fórum » Ostatní » Videa

SP- legends (kapr)
RaSTa
Nevím, jestli to video tady ještě je, ale nedávno jsem na něj narazil na YT a musím říct, že při sledování některých screenů, především screenů, kde se objevil i můj úplně 1. nick : Mustang se kterým jsem na SP začínal před cca 4 lety ... hned se mi vybavili vzpomínky na staré verze, na hráče, kteří mi vlastně začali docela chybět...sice je to jen virtualita, ale o co je ta virtualita méně významná, než realita ...? Je to vlastně už také část života lidí v těchto staletích... kapr toto video zpracoval opravdu dobře. Tento topic může sloužit, jako takový vzpomínkový záznam....

//edit: Chápu, že pro drtivou většinu z Vás toto video nemá žádnou emocionální hodnotu, protože je to točené z poměrně dávných časů ... :D

Upravil RaSTa dňa 21.01.2014 21:12
Luko
V tých časoch som nehral, ale to video som si pozrel niekolko krát rád sa pozerám na starú SP.
[color=#00ffcc]Aure[/color]
Kriss
Zlaté časy!
95% Co vyjmenoval těch lidí, jsem znal a opravdu se jim dá říkat legendy! :-)
Já v tu dobu jsem byl takový "schovaný" moc jsem nekomunikoval, nepsal a jen jsem si žil svůj vlastní "GTA" život.
Ten starý systém, krásné vzpomínky.
PaTreS_
Túto dobu si velmi dobre pamätám. Hrávalo sa mi tu asi najlepšie s najlepšími hráčmi (niektorí z kaprovho videa). Bolo to proste super. Bohužial väčšina z nich už skončila a to je velmi smutné. Sad
BlacK_
Zlaté časy! Škoda, že už se to nedá vrátit zpátky. Pláču
RaSTa
Vlastně se cítím, tak trochu jako důchodce superpařby ...hrával jsem jako mladej ve verzi, kde bylo všechno jinak, spousta chyb, miliardy v bance, nekonečno gramů trávy...nic nebylo dokonalé a přesto tam vznikla skupina lidí, která Vám fakt začne chybět až když to všechno odnese čas ... moje zásluhy Mustanga byly také zapomenuty časem... Sad

Citácia
Zlaté časy!
95% Co vyjmenoval těch lidí, jsem znal a opravdu se jim dá říkat legendy! :-)
Já v tu dobu jsem byl takový "schovaný" moc jsem nekomunikoval, nepsal a jen jsem si žil svůj vlastní "GTA" život.
Ten starý systém, krásné vzpomínky.

Pěkně napsané ...
Upravil RaSTa dňa 21.01.2014 22:12
Undertaker
krasne spracovane video aj ta hudba ktemu zaposobi na cloveka Smile

ale tiez som nehraval vtych casoch robil som ine blbosti hehe

_†_ All Cops Are Bastards _†_
! ! ! ! ! 7.300 hodin na SP ! ! ! ! !

> > https://img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-U...Under3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Zakaz-VT-Under3.jpg

↓ ↓ Vizitka More ↓ ↓
> > https://img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg < <
img.tpx.cz/uploads/Hunteri-3.jpg
CripCuzz
Nejlepší časy.. Ted sem si vzpomněl na několik lidí se kterýma sem hrával.. Chtělo by to zpět.
tomnet
A to jsem včera nebo ještě v úterý tam potkal na serveru hráče Kapr, ale byl to asi fake.
Patazz
tohle si jeste pamatuju, super..
ty vyjmenovane hrace, jsem znal skoro vsechny, skoro s vsema jsem vychazel na dobre urovni.
je to skoda, ale bohuzel tahle cesta nikdy nebude nekonecna.
Kazdeho z nas tohle potka.
Teczka83
Super video Smile. Za Wojty jsem byl poprvé v At. Ještě si pamatuju, jak mi psalSmile
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%