Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vylepšení za vylepšením
Frenk98
Ahojte,

Pořád se server vylepšuje až to není zdravé ... Měli bychom i MY, tvůrci těchto nápadů znát hranice kdy je to opravdu skvělý nápad a kdy to jen zabere ,,místo na další nápady'' Smile Většina lidí se v nových příkazech ztrácí a /novinky mnohdy nestačí ;)

Je to diskuze jen tak pro zamyšlenou ;)
AK47
Cože?
ViktoreK
Můžeš mi říct, o co ti tímto topicem jde?
Mia_
Táto téma nemá čo robiť vo vylepšeniach Facepalm
A celá téma je od veci.
Xpression
Očividně to nikdo nechápe, udělej video a vysvětli nám to tam, to ti jde lépe.
Wanty
Já jsem to pochopil tak, že když si někdo dá návrh. A oni to třeba zamítnou. A ani tam nenapíšou důvod tak by jsme měly znát, jaký je v tom problém že to nechtěj uskutečnit. Nevím jestli jsem to pochopil správně.
Frenk98
Pokusil jsem se Vám otevřít oči ( neuúspěšně ) :D Jsou v diskuzích vylepšení za vylepšením ;) Stále nové vylepšení serveru .... Každého něco napdne a hned to hází na vylepšení aniž by si to promyslel ;)
Xpression
Citácia
Frenk98 napsal:

Pokusil jsem se Vám otevřít oči ( neuúspěšně ) :D Jsou v diskuzích vylepšení za vylepšením ;) Stále nové vylepšení serveru .... Každého něco napdne a hned to hází na vylepšení aniž by si to promyslel ;)

Od toho je tu ATomas, on to promyslí za nás a zamítne to :D
Frenk98
Ano, ale já to psal proto aby si to lidé přece jen PROMYSLELI a ATomas bude mít méně práce Smile
Luko
Nesúhlasím vždy je čo vylepšiť a nepatrí to sem.
asthenic
Tento človek vyprodukoval žiadosť o práva?
Frenk98
Nechápu smysl tvé otázky Smile
asthenic
Ani sa nečudujem.
Patazz
blbost, když někoho něco napadne a on sám si myslí že to může bejt prospěšný tak to tam prdne, buďto se to schválí nebo neschválí, podle tý osoby to promyšlený je, a když to někomu nevyhovuje, tak můžen apsat i jeho myšlenku, tohle téma totálně mimo kastli a jen si tim nahrabáváš příspěvky
Xpression
Mě by celkem zajímalo, jestli jsi se ty zamyslel, než jsi toto napsal :D:D asi moc ne :D vážně nic proti, ale to téma je tu od toho, aby se to zkusilo. Stejně vše záleží na ATomovi, co na serveru chce a co ne.
Frenk98
Patazz - opravdu si nenahrabávám příspěvky Smile To jsi netrefil ;)
Matyas17
To čo za topic.... :D :D ach jáááj od toho je ATomas.
Tress
ty ze se ztracis v novch prikazech ? ... xD Nemůžu

jinak lidi muzou do navrhu hodit jakejkoliv napad, ale jestli sis nevsiml mozna tak 1-2 za tejden projdou.
Frenk98
Citácia
Tress napsal:

ty ze se ztracis v novch prikazech ? ... xD Nemůžu

jinak lidi muzou do navrhu hodit jakejkoliv napad, ale jestli sis nevsiml mozna tak 1-2 za tejden projdou.

Já se v nových příkazech neztrácím, ale ověřil jsem si že někteří jedinci ano ... Smile Myslel jsem to dobře, šlápl jsem vedle Smile Vidím :D
Fellaz
Takže SP, má zůstat jako před 3roky? Jak to tu vypadalo dřív a jak teď? Doba jde dál a ty se s tím musíš smířit.
Pořád se dá co vylepšovat, aby to tu hráče bavilo a aby dále hráli.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%