Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nové pravidlo
DuffBEER-DJKUBAK
Dejte prosím pravidlo že když někdo dělá misi a ten druhý doňho střílí tak ať mu dají BAN na 50h. Protože hodně lidí to odratí z prace.

DuffBEER
ViktoreK
1) Toto není návrh na vylepšení serveru
2) Nelze za to banovat, jelikož je to neuhlídatelné
RocketLauncherSs
Tento bod by z pohledu administrátora nebyl uhlídatelný a ještě hůře argumentovatelný u eventuální stížnosti. Máš tu tři města, ve kterých můžeš plnit jednotlivé mise. Nejklidnější je Los Santos. Každopádně během plnění misí buď ve střechu co se týče WL, jednak můžeš být napaden policistou a hlavně vojákem.
Ondrah98
Nesmysl, nekontrolovatelné, dáš misi a nemůžou tě zabít... Na hlavu

Nedělej mise na stripu lv...

A zajímalo by mě koho to odraTí od práce Na hlavu
Frenk98
A co když máš WL a voják po tobě jde ? Já jsem opačného názoru ;)

Špatný
Mixer
Souhlas někdy se to hodilo *Ok*Správně
Druck
Nedá sa to kukať na 350 ludí ako hrajú . Špatný :|
wlcacek
Citácia
RocketLauncherSs napsal:

Tento bod by z pohledu administrátora nebyl uhlídatelný a ještě hůře argumentovatelný u eventuální stížnosti. Máš tu tři města, ve kterých můžeš plnit jednotlivé mise. Nejklidnější je Los Santos. Každopádně během plnění misí buď ve střechu co se týče WL, jednak můžeš být napaden policistou a hlavně vojákem.

Víc k tomu není co dodatSmile
Luko
Nemyslíš vážne :D Nemôžeš všetko banovať ak ti niekto robí zle skús sa nejako brániť snaž sa to dokončiť využi akékolvek prostriedky čo ti dovolujú pravidlá. Bolo ti tu tiež napísané aby si robil misie bez wanted levelu čo je velká pravda kolkokrát mi ludia posielali pmky, že som darebák, že som im zničil misiu, ale všetci mali wanted level a vojaci policajti majú v popise práci takýchto ludí zabiť/zatknúť.
Farkiny
Jsou tací kterým tohle děla dobře a potom ti co to mají v práci (polda,voják) no napíše to nechte ho na pokoji hráč plní misi a nic z toho... Ale není možné tohle úhlídat
Gallaxy
Nesúhlasím Špatný
Matyas17
Nesúhlasim Tu máš
Loukas
Ne! Myslím si, že tu všichni vypsali důvody proč ne.
rikardo
[bcolor=#ff0000]Nesúhlasím[/bcolor]
KlokanRadek
to je hloupost Špatný
Zrušený účet
Každýho štve, když ti někdo zničí misi, ale neuhlídá se to, byl by prázdný server během 10 minut :D Špatný
Rosta
V žádném případě....Špatný
Bony
Totální nesmysl Špatný
Skiper
Nemožné.
tonci
Špatný dovody boli napísané
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race