Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Pro adminy
soach
Zdravím

Chtěl jsem váš tímto topickem poprosit o zamyslení se o tom jaké dáváte tresty.

Občas mě zaráží za co dávate mute.To když někdo napíš něco co má být v inzerátu a mute na 15 minut ? to se mi zdá velmi přehnané.
Třeba dnes se mi to stalo a vlastně jsem si vůbec neuvědomil že sem to měl napsat do inzerat.... třeba akový /var by mi to připomněl že vlastně dělám chybu že ...Ale hned dostat mute a 15 minut nic nemoci napsat ? to se mi zdá přehnané

Dobře za inzerat dejme tomu 2-3 minuty a myslím si že hráč je vytrestán dostatečně uvědomí si že vlastně tohle by psát neměl.

ale opravdu mi na serveru chybí ten /Var (pokud ho teda vůbec máte ) už jakou dobu jsem ho tam neviděl ...

Dit on slouží k tomu aby jste hráče napomenuli/připomněli mu že něco dělá špatně a at to přístě nedělá pokud to udělá znova tak klidně to mute na 15 minut ..

Dobrý neznalost pravidel neomlouvá ale přeci jen jsme lidi jak vy říkáte nejsme stroje občas se spleteme.

Takže vás tímto prosim vložte do vaši práce i trochu pochopení a uživejte mírnější tresty.

Tímto topickem nechci nikoho urazit doufám že se tak ani nestalo Smile
Patas26
Přesně tak je to blbost máš pravdu Smile) zdá se mi aj divný když hráč napíše např: :DDDDDDDDDDDD a za toto davat též mute?? ano dejte ale jak napsal soach prvně var a pak až mute a né na 20 minut Smile.
Sh1TeRkO
Admini nevedia čo je /var už od 0.3a. Smile
Panzer
Rocket je stará garda a dáva tresty mírný, ale ti nový a nejsou to jen ti nový tak ty dávají hodně vysoký tresty, nevím co to má za následek ale trest na 5 minut má stejnej účinek jako 20 minut.
Měl jsem v sledovaných diskuzi o trestání co se týče tohodle, no ale jaksi to někdo odstranil. Škoda, tam to bylo napsaný celkem pěkně.
Patas26
Je to moc přísný(celkové) :/
soach
Eddo mas bohuzel pravdu ... a patas jak tu pises to je dalsi priklad prisneho trestani postacil by var
Patas26
áno,přesně tak Smile
Xena
Za mute dávam minimálny trest a to je 10 minut. Žial sú tu ludia, ktorých var nenapomenie a budú do chatu písať inzerátové záležitosti naďalej. Jeden preklep sa prekusne, ale nie keď sa niekto mýli vkuse.
Patas26
Viktorej dává za mute 20 minut!!!!
PaTreS_
Za /inzerat ja osobne dávam /mute na 10 minút. Po 3mute, dávam ihneď ban. Keď vidím, že je nováčik, tak dám aj ten /var. Ale každý trestá tak, ako uzná za vhodné. Smile
Majky_
Citace
Dobře za inzerat dejme tomu 2-3 minuty a myslím si že hráč je vytrestán dostatečně uvědomí si že vlastně tohle by psát neměl.

ale opravdu mi na serveru chybí ten /Var (pokud ho teda vůbec máte ) už jakou dobu jsem ho tam neviděl ...

Dit on slouží k tomu aby jste hráče napomenuli/připomněli mu že něco dělá špatně a at to přístě nedělá pokud to udělá znova tak klidně to mute na 15 minut ..

Joke :D

To jsi borče trochu zaspal dobu Smile

(zřejmě jsi nováček nebo jsi se probral z kómatu)

Protože doba "/var" a trasty 2-10 minut je dávno za námi, protože ty kidi sou nepoučitelný, tak se zavedl přísnější režim a to 10-20 (I já sám si někdy spletu chat a pošlu to do globalu) Ale příště si dám větší pozor, a rozhodně mě poučí víc 20 minut, než 2 minuty...

Špatný
Jiry
Panzer napsal:

Rocket je stará garda a dáva tresty mírný, ale ti nový a nejsou to jen ti nový tak ty dávají hodně vysoký tresty, nevím co to má za následek ale trest na 5 minut má stejnej účinek jako 20 minut.

Za /inzerat dávám 10 minut, stejně se ti lidé nepoučí a po 10 minutách to tam lupnou hned znova.
Upravil/a Jiry dne 21.02.2014 00:58
Morrison321
Keď som adminoval, tak som dával aj /var no potom som zistil, že je to zbytočné a to preto, že vačšina hráčov aj keď im dáš /var tak v tom pokračuje a to zrejme z toho dôvdu, že si ani nevšímnú že /var dostali, pri 300+ hráčoch kde ide chat pomerne rýchlo. Preto v dnešnej dobe už nemá /var také uplatnenie ako kedysi podla mňa.
Je jasné, že tebe by to /var pripomenul, ale Jožkovi Mrkvičkovi by nemusel. Keďže admin by nemal trestať podla nicku hráča, tak si myslím že trest je adekvátny Promiň
čo sa týka dlžky /mute, zrejme to malo tiež svoj dôvod prečo sa zdvihli časy, problém je hlavne v tom, že každý admin trestá inak, ale to nie je nič strašné a myslím si, že do budúcna sa zavedie aj jednotné trestanie napr. za inzerát 10 min. alebo /var a za nadávky tých 15 alebo 20. Dovtedy sa ale s touto prkotinou musíme zmieriť.
soach
Proto je to var jako varovani pokud nezabaere pak je tam pojistky 3xvar a kick ... a nebovpo jednom varovani mute takhle je to prisne chapubze nekdo pise dal ivpo var ale na serveru je bice lidi inteligentnich na ktery i ten var pusobiba to rikam z vlastni zkusenosti
ViktoreK
Za nepoužití /inzerat dávám 10-15 minut, za SPAM 10-20 dle závažnosti a za slovník striktně 20 minut, případně 5h ban. Vím, že nižší tresty nezabírají, o /var nemluvě, ten používám pouze v pozdějších hodinách, a ani tehdy nezabírá.
spt
Nezbývá Mě než stebou soach souhlasit.

Když jsem po roce přišel na server, tak jsem se zhrozil jaký tu padají tresty. Je totiž rozdíl někoho potrestat a nebo někomu tu hru znechutit.

Snad pořád existuje suspect, tak se snad podivám jestli jde o notorického porušovatele pravidel a nebo o slušného hráče kterému to uklouzlo takzvaně. A podle toho snad přistoupímk tretu. Když na to občas koukám tak spoustu administrátorů tu má jenom jeden univerzání 20minutový trest.

Nikomu nic nevyčitám, nikoho nejmenuju. Samy by měli dotyčný se zamyslet, jak by se jim to libilo kdyby byly na místě hráče.

Myslím si (je to pouze můj předpoklad, třeba se k realitě ani neblíží) že jde spíš o závod mezi adminy, tedy kdo první udělí trest. A pak logicky na nějaký suspect nemají čas.

Velkýmy tresty si nevybudujete autoritu, pouze Vás pak bude nenávidět půlka serveru. Musíte přistupovat ke každému hráči individuálně a ne hazet všechny do jednoho koše z 20 minutama.
Fugi.
Ten /var je celkem k ničemu,dříve sem dával první var a pak až mute ale je to zbytečný.Stejně i po varování to tam dají znova,buď si toho nevšimnou nebo to ignorují.Var dávám většinou při hádkách mezi hráči aby se uklidnili,jinak skoro vůbec nedávám.Za další,nehodlám kontrolovat každého koho jsem upozornil přes suspect.Jinak já trestám dle závažnosti,nedávám za všechno stejný počet minut.Někteří dávají přehnané tresty nebo za všechno stejný trest,nebudu tu jmenovat.Zkusím znova využívat var jako dříve ale jestli to nebude mít účinek budu trestat jako teď. Hauk,domluvil jsem
ViktoreK
Jo, a já se asi při každym mute budu dívat do suspectu, ne? Neznalost pravidel neomlouvá, pravidla platí pro všechny stejně a trest je to jediné, díky čemu si to pravidlo zapamatuješ. Varování nehodlám udělovat, jelikož v 95% případů to nic neřeší. Používám ho jen při vyvolávání hádek.
Xena
Za posledný rok sa sprísnilo trestanie hráčov. Je to vec pohladu, takže mám pocit, že sa tu nedohodneme. Uvidíme, čo povedia na to wlk s Pixelom.
soach
Citace
Xena napsal:

Za posledný rok sa sprísnilo trestanie hráčov. Je to vec pohladu, takže mám pocit, že sa tu nedohodneme. Uvidíme, čo povedia na to wlk s Pixelom.

Tady nejde o nazor pixela nebo wlka tady jde o vas admony jak se k tomu postavite Smile
Citace
Scar Akai napsal:

Jo, a já se asi při každym mute budu dívat do suspectu, ne? Neznalost pravidel neomlouvá, pravidla platí pro všechny stejně a trest je to jediné, díky čemu si to pravidlo zapamatuješ. Varování nehodlám udělovat, jelikož v 95% případů to nic neřeší. Používám ho jen při vyvolávání hádek.

Nerikaji admini ze nejsou stroje ale lidi ? Protoze ted jedna vetsina adminu jako stroj nastavy 20 minut a jen meni duvody nerikam ze je to jen tvuj problem nebo vubec tvuj .

Preci admin by mel pridat trochu lidskosti vy rikate ze se nebudete furt divat do suspecru ale prece ten kdo porusuje furt pravidla tak toho zbate ne uz ? Tak proc nedat var u nekoho u koho nevidite ze porusuje porad pravidla ... vyslat do mozkua zjistit jestli hrace znate trva opravdu chvilku napr spt a ja suspect uplne prazdnej nebojim se rict rok a ted prvni zaznam 20 minut inzerat nevim pride mi to divny 20 minminut nic nepsat za to ze si clovek neco neuvedomi
Upravil/a soach dne 21.02.2014 10:59
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche
3 Hlasů