Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Nemáme špatné WIFI!
Ruda
Čau,
takže naposledy. Už dlouhou dobu server laguje, ale fakt že hustě. Ano server, ne moje wifina kterou ani nemám, ne nic jiného ale SERVER. Když hraju na jiných serverech s 500 hráči, když hraju jinou hru, všude mám 30 ping. Pak přijdu na SP a mam klidně i 100 ping, má to tak daleko více hráčů, ne pouze já.
viz.
http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=50771

Tady máš moje pingy na testech a pak na SP:

img.tpx.cz/uploads/piiiing3.png

img.tpx.cz/uploads/piiiiing4.png

img.tpx.cz/uploads/piiiiing2.png

Prosimtě až to budeš lockovat, tak alespoň napiš nějakej důvod, proč mají hráči lagy a proč je mám já, když bych je podle měření vůbec mít neměl. Rozhodně to není chyba u mě. Na serveru vidíš, že je to chyba u více hráčů.

Je jenom na tobě, jestli si to uvědomíš a řekneš si, že asi nebude všechno okey, nebo ti začne klesat hratelnost. Protože mě upřímně to už vůbec nebaví.
Upravil Ruda dňa 22.02.2014 18:54
Baseball
No..já nemám lagy ale tak cca 1 za hodinu mi to spadne. Nevím jestli je to chyba u mě v launchru nebo někde jinde.
Sh1TeRkO
Príde ATomas a napíše, že jemu ide všetko ako má. Ako to je tu už pár rokov.
Ruda
Ono si můžeš myslet, že nemáš lagy, ale zajdi si GR a uvidíš to. Mě to taky jednou za hodinu spadne, možná to bude taky nějaký problém na serveru.
Každopádně i z toho screenu je patrné, že nikdo nemá menší ping jak 50.
EnTeR
Mne to laguje tiež a na iných serveroch/hrách mám ping 10-30. Takže chyba je na strane serveru. Zišiel by sa zvýšiť výkon serveru Smile
Sh1TeRkO
Citácia
EnTeR napsal:

Mne to laguje tiež a na iných serveroch/hrách mám ping 10-30. Takže chyba je na strane serveru. Zišiel by sa zvýšiť výkon serveru Smile

To by sa majitel musel plasknúť po vrecku.
Farkiny
Mě hra taky občas spadne.. Nějaký warning začne se něco spamovat a spadne mi to
yaroush
Kár má pravdu...dneska mi taky server lagoval...
Když jsem dělal akci tak příkazy se zpožděním 2 sekundy.
Internet mám po kabelu.
EnTeR
Citácia
Eddo napsal:

Citácia
EnTeR napsal:

To by sa majitel musel plasknúť po vrecku.

Tak zaplatí o pár € viac,myslím si,že to ho nezabije.
BlacK_
Opravdu je tomu tak, už delší dobu si toho všímám, když se skusím připojit na jiný server s 500 hráči online mám ping kolem 50, ale když přijdu na SP nemám ping ani pod 70. Nevím no, ale myslím si, že není něco v pořádku, chápu, že je to velmi zatížený server, ale opravdu by nebylo na škodu s tím něco udělat. Smile
Bony
OOO To je diskuze na správné téma. Já už ATomasovi několikrát psal že to není mím NETEM jelikož měl jsem pevný kabel a on mi nevěřil. Ted mu aspon už možná dojde že je to chyba strany serveru.Jinak taky mi občas padne hra ale jednou cca za 3H
El_GaTo_CoN_BoTaSs
Mne sa ping vždy pohybuje okolo 20-30. Naozaj málokedy stúpne vyššie, no napriek tomu lagy cítim, pričom to mojou chybou nie je, ale serverom.

Najlepšie to vidno na GR, ktoré sa v poslednej dobe jazdiť ani nedajú.

A taktiež mi hra sem-tam padne a nie je to rozhodné tým, že mám zlé pripojenie, to mám velmi dobré. Bolo by na mieste niečo s tým už konečne robiť a prestať mávať rukou so slovami, "mne jde vsechno vporadku"....
Delux
To ze vam pada hra s tym nema nic, yarush tie lagys prikazmi su ak sa naportuje vela ludi naraz.
Lagy tu su uz dlhsie a ma to dopad aj na GR, same SH bugy, porty do vozidiel proste je to nehratelne o com hovori aj aktivita gangov na GR. Niekedy sa hraci bili o 4v4 teraz sme radi ak zohname 2v2.
Patazz
Celej server uz dlouho laguje, je to kvuli tem nesmyslum co furt do hry pridavate, kdyby ste hru nechali hrou a nesnazili to delat vetsi realitou.....
RYSY
Citácia
Patazz napsal:

Celej server uz dlouho laguje, je to kvuli tem nesmyslum co furt do hry pridavate, kdyby ste hru nechali hrou a nesnazili to delat vetsi realitou.....

Čistá pravda Smile
MaReK_
Pred mesiacom som mal 30-40 a inde nemám lagy...

img.tpx.cz/uploads/lgajgnwa.png
TimG
K tomu niet čo dodať.. Všetko čo tu odznelo je pravda..
ATomas
Nelaguje server ale je problem v tvem pripojeni.
A ne neprojevu je se to na pingu, stejny problem jsem resil ja. Problemy byly dva:
1. spatny modem (i kdyz byl novy byla to stitka ktera se dala pouzit akorat na prohlizeni internetovych stranek) Koupil jsem si d-link a v pohode
2. Spatna vifi. pripojil jsem se kabelem a sviti to krasne

PS: Kdyby byl problem v serveru pociti ho vsichni a ne jenom nekteri
Sh1TeRkO
Všetci čo máte nad 50 ping, tak máte **** pripojenie. Len ATomas má vesmírne pripojenie a ide mu to v poriadku.
Koonig
Dejte sem test , abych mohl poměřit můj internet.. můj výsledek : [img]http://speedtest.net/result/3324900691.png[/img]
Protože to chci fakt vědět jestli musím mět lepší net než 100 % lidí z CZ.. Teď mám lepší net než 98 % a stejně mě to někdy laguje a mám ping 100 +
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasov
18%
Skyrace
9 Hlasov
23%
Deathmatche
3 Hlasov
8%