Soutěž - Smajlíci příběh
|
Fellaz |
Přidané 08.03.2014 18:34
|
Založený: 27.01.14
|
Zdravím, dostal jsem nápad na takovou rychlostní soutěž o pár peněz. 
Vytvoříte příběh převážně ze smajlíků a můžete vyhrát 500,000$ na serveru.
Dám vám příklad ,,Byl jednou jeden a ten hodně ..."
Je mi jedno jak bude dlouhý, chci hlavně originalitu a zábavu. 
Jde mi to ať se zasmějeme.
Výherce vyhlásím někdy okolo zítřka, tak něco vykuťte.
|
|
|
Farkiny |
Přidané 08.03.2014 18:38
|
Založený: 22.10.13
|
Byl jednou jeden pár. Měl najmutýho ktrý měl zabít velkého .
|
|
|
Thug_Sk |
Přidané 08.03.2014 18:50
|
Založený: 27.07.13
|
Bol raz jeden ktory často . Jedneho dna ked utekal zistil ze je . Vtrhol dnu a bol od smradu *OTRAVENY* a bolo mu na .
Otravil sa tak ze ho museli ¨ds . No o par dni sa na tom v *NAPIVU* s kamaratom .
|
|
|
RYSY |
Přidané 08.03.2014 19:03
|
Založený: 25.02.13
|
Bol raz jeden ktorý stále . Raz ked išiel okolo reštiky zastavil sa na *PIZZAMNAM*. Raz ku nemu prišla dáma chcela od neho . on rýchlo skočil na *PCMANIAK* pozrieť niake to péčko ako sa čo robí. Zistil že ked s niekím musi mat so sebou ochranu aby mu neušlo jeho mlieč do jej otvoru. Po rušnej plnej pochopil že je čas odisť na -tačku. Po -čke sa pobral domov kde čakala nan ho jeho *DEVIL* a malé *MIMCO*. Žena sa o jeho noci s *udiveny* dozvedela a začala konať. Najprv šla na *DAMANAWC* kde sa kukala na *PCMANIAK* a hladala čo má robit ked ju muž s nejakou inou. Zistila že mu musí dať tiež trocha aby pochopil že je lepšia ako ona. Po vášnivej plnej napätia a vášne sa ho spýtala: tak kto bol lepší v ja či ona? Manžel odpovedal: samozrejme že ona. Žena sa nasrala a prepichla mu . Pre manžela musela dojst sanitka aby ho položila na ¨ds. Manžel si v nemocnici uvedomil že s ku*** je lepší ako s manželkou.
|
|
|
-ZTE- |
Přidané 08.03.2014 20:47
|
Založený: 21.10.13
|
Bol raz jeden ktorý so svojou frajerkou a frajerku strašne *LOVELINUX*. Každý deň až prišlo . Po 7 mesiacoch prišli komplikácie a museli ju ¨ds do nemocnice. Keď, sa :| narodil to šiel s kamarátom do krčmy. Pekne sa o :| staral a raz, keď mu *MIMCO* zdvihol mu ju a :| povedalo . sa a šiel hodiť s frajerkou. Na ďalší deň sa vybral do nemocnice skontrolovať či je naozaj otec. Ak tak čakal a dočkal sa doktorka mu že nieje otec. sa zbalil sa a bolo koniec. O 3 dni neskôr mu prišiel s tým, že sa ospravedlňujú a otcom naozaj je. to šiel okamžite a potom sa pobral za a priniesol jej aj . sa usmiala a prijala to a zasa z toho bola velká a štastne do kým nerobila poriadky.
|
|
|
Patazz |
Přidané 08.03.2014 20:50
|
Založený: 14.08.12
|
Byl jednou jeden (cigan) a ten ne (nepracoval).
|
|
|
AK47 |
Přidané 08.03.2014 21:23
|
Založený: 04.04.12
|
Jo, najednou to jde, když někdo vidí, že může dostat odměnu.. Viz tohle.
Kdysi žil jeden administrátor jménem Ruda , který dával na potkání a všude dával odkazy na .
Jednou kdysi šel do bufetu *Oběd*, ale byl tam jakýsi , který ho hned zabil, než si stačil objednat salátové menu. zareagoval okamžitě a než si stačil vzít Pickup, měl . Hráči se začali do chatu ptát a jim řekl a hned je ze serveru. Když se vrátili, začali si stěžovat na neoprávněný kick, ovšem začal rozdávat za osočocvání administrátora, až nikdo na serveru nezbyl kromě . Hned si stáhnul s0beit a jezdil AirBrkem po celém SAMP. Ovšem potom přišel hlavní jménem Pix*LOVELINUX* a byl na místě.
Ovšem náš se jen v listu potají smál "Přístě se sem vrátím jako druhý lofastek "
Zazvonil konec a byl z toho *OTRAVENY*
Pokud by se to Rudy nějak dotklo, ať mi napíše, klidně to smažu *11*.
(Mimochodem, kdo první najde v mém příběhu skrytý achievement (nemyslím to s tím designem ), nechť napíše, na serveru může dostat 50k )
|
|
|
zorys |
Přidané 09.03.2014 15:16
|
Založený: 27.03.13
|
Byl jednou jeden DJ Ikarosis , který prodával firmu za 400 000 000, ale Pavol si z něho dělal srandu, takže , , ale nepomohlo mu to Ikarosis pokračoval v , ale i přesto pavol psal hrdému královi Rudovi *JSEM FAKT NAŠTVANÝ*, ale ruda se přidal k Ikarosisovi, takže pavol nestihl říct ani , takže na scénu přichází král Zorokus *COOOOL* a vysmál se , že mu neprodal tu firmu za 400 Mega, tak vzal , ale *COOOOL* se mu vysmál a začal poslouchat Vicetone a teď přišel na scénu Wlcacek , ten přemýšlel o tom, jestli má vlhký zadek plný indulony pro aktivní anál a nebo dát , ale , mu dal , ale na něho ukázal , takže se nasral a šel do *NAPIVU*, ale utekl, takže se naštval a dal si a *JSEM FAKT NAŠTVANÝ* si šel dát *PEPSI*
|
|
|
AK47 |
Přidané 11.03.2014 17:31
|
Založený: 04.04.12
|
Tak co, kdy bude to vyhodnocení?
|
|
|
Fellaz |
Přidané 11.03.2014 17:34
|
Založený: 27.01.14
|
Výherce je AK47, ozvy se mi o $$$ na serveru.
|
|
|
Panzer |
Přidané 11.03.2014 17:37
|
Založený: 27.02.12
|
*Hraju* ¨ds *MIMCO* *udiveny* *VZDAVAMSE* <- holka jednodušší než vymejšlet to s textem
|
|
|
dpq7WImm8w |
Přidané 11.03.2014 17:44
|
Založený: 30.04.12
|
|
|