Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Soutěž - Smajlíci příběh
Fellaz
Zdravím, dostal jsem nápad na takovou rychlostní soutěž o pár peněz. :D
Vytvoříte příběh převážně ze smajlíků a můžete vyhrát 500,000$ na serveru.
Dám vám příklad ,,Byl jednou jedenking a ten hodně Na wécku..."
Je mi jedno jak bude dlouhý, chci hlavně originalitu a zábavu. :D
Jde mi to ať se zasmějeme.
Výherce vyhlásím někdy okolo zítřka, tak něco vykuťte.
Farkiny
Byl jednou jeden Mám tě rádpár. Měl najmutýhoBossktrý měl zabít velkéhoRatatata.
Thug_Sk
Bol raz jeden king ktory často Na wécku. Jedneho dna ked utekal Na wécku zistil ze je Obsazeno. Vtrhol dnu a bol od smradu *OTRAVENY* a bolo mu na Zle.
Otravil sa tak ze ho museli ¨ds . No o par dni sa na tom v *NAPIVU* s kamaratom :D :D.
RYSY
Bol raz jedenking ktorý stále Dobrou. Raz ked išiel okolo reštiky zastavil sa na *PIZZAMNAM*. Raz ku nemu prišla dáma chcela od neho Ooooh. on rýchlo skočil na *PCMANIAK* pozrieť niake to péčko ako sa čo robí. Zistil že ked s niekím Sex musi mat so sebou ochranu aby mu neušlo jeho mlieč do jej otvoru. Po rušnej Mám tě rád plnej Ooooh pochopil že je čas odisť na Pivo-tačku. Po Pivo-čke sa pobral domov kde čakala nan ho jeho *DEVIL* a malé *MIMCO*. Žena sa o jeho Mám tě rád noci s *udiveny* dozvedela a začala konať. Najprv šla na *DAMANAWC* kde sa kukala na *PCMANIAK* a hladala Help čo má robit ked ju muž Sex s nejakou inou. Zistila že mu musí dať tiež trocha Sex aby pochopil že je lepšia ako ona. Po vášnivej Mám tě rád plnej napätia a vášne sa ho spýtala: tak Pusinka pro tebe kto bol lepší v Ooooh ja či ona? Manžel odpovedal: samozrejme že ona. Žena sa nasrala a prepichla mu Provrtám tě. Pre manžela musela dojst sanitka aby ho položila na ¨ds. Manžel si v nemocnici uvedomil že Sex s ku*** je lepší ako Sex s manželkou.
-ZTE-
Bol raz jeden Bezdomovec ktorý Sex so svojou frajerkou a frajerku strašne *LOVELINUX*. Každý deň Sex až prišlo Ooooh. Po 7 mesiacoch prišli komplikácie a museli ju ¨ds do nemocnice. Keď, sa :| narodil Bezdomovec to šiel Pivo s kamarátom do krčmy. Pekne sa o :| staral a raz, keď mu *MIMCO* zdvihol mu ju a :| povedalo Bezdomovec. Bezdomovec sa Smile a šiel hodiť Sex s frajerkou. Na ďalší deň sa Bezdomovec vybral do nemocnice skontrolovať či je naozaj otec. Ak tak čakal a dočkal sa doktorka mu Proč !! že nieje otec. Bezdomovec sa Nasraný zbalil sa a Mám tě rád bolo koniec. O 3 dni neskôr mu prišiel Proč !! s tým, že sa ospravedlňujú a otcom naozaj je. Bezdomovec to šiel okamžite Dáme si jedno nee? a potom sa pobral za Dám ti pusu a priniesol jej aj Kytka pro tebe. Dám ti pusu sa usmiala a prijala to a zasa z toho bola velká Mám tě rád a Zima štastne do kým Skull nerobila poriadky. Smile
Patazz
Byl jednou jeden Relax (cigan) a ten neBezdomovec (nepracoval).
AK47
Jo, najednou to jde, když někdo vidí, že může dostat odměnu.. :D Viz tohle.

Kdysi žil jeden administrátor jménem Rudaking, který dával BANNED!!! na potkání a všude dával odkazy na Proč !!.
Jednou kdysi šel do bufetu *Oběd*, ale byl tam jakýsi Ratatata, který ho hned zabil, než si stačil objednat salátové menu. king zareagoval okamžitě a než si stačil Ratatata vzít SkullPickup, měl Mám ban. Hráči se začali do chatu ptát WTF a king jim řekl Spam a hned je Tu máš ze serveru. Když se vrátili, začali si stěžovat na neoprávněný kick, ovšem king začal rozdávat BANNED!!! za osočocvání administrátora, až nikdo na serveru nezbyl kromě king. Hned si stáhnul s0beit a jezdil AirBrkem po celém SAMP. Ovšem potom přišel hlavní Boss jménem Pix*LOVELINUX* a Mám ban byl na místě.
Ovšem náš king se jen v BANNED!!!listu potají smál "Přístě se sem vrátím jako druhý lofastek rofl"
Zazvonil konec a byl z toho *OTRAVENY*

Pokud by se to Rudy nějak dotklo, ať mi napíše, klidně to smažu *11*.
(Mimochodem, kdo první najde v mém příběhu skrytý achievement (nemyslím to s tím designem rofl), nechť napíše, na serveru může dostat 50k :D)
zorys
Byl jednou jeden DJ Ikarosis Zle, který prodával firmu za 400 000 000, ale Pavol čumím si z něho dělal srandu, takže Zle Sex čumím, čumím Jooo, ale nepomohlo mu to Ikarosis pokračoval v Sex, ale i přesto pavol psal hrdému královi Rudovi *JSEM FAKT NAŠTVANÝ*, ale ruda se přidal k Ikarosisovi, takže pavol nestihl říct ani WTF, takže na scénu přichází král Zorokus *COOOOL* a vysmál se Zle, že mu neprodal tu firmu za 400 Mega, tak Zle vzal Skull, ale *COOOOL* se mu vysmál a začal poslouchat Vicetone Music a teď přišel na scénu Wlcacek Hi, ten přemýšlel o tom, jestli čumím má vlhký zadek plný indulony pro aktivní anál a nebo dát Mám ban Zle, ale Hi, mu dal Na holou , ale Zle na něho ukázal FU, takže Hi se nasral a šel do *NAPIVU*, čumím ale Zle utekl, takže se Zle naštval a dal si Dáme si jedno nee? a *JSEM FAKT NAŠTVANÝ* si šel dát *PEPSI*
AK47
Tak co, kdy bude to vyhodnocení?
Fellaz
Výherce je AK47, ozvy se mi o $$$ na serveru.
Lock!
Panzer
Pivo Kytka pro tebe Pusinka pro tebe Mám tě rád Sex Ooooh *Hraju* FU Omg ¨ds Na wécku *MIMCO* WTF Tu máš Naštvaný Relax *udiveny* *VZDAVAMSE* Ooooh <- holka Ratatata jednodušší než vymejšlet to s textem :D
dpq7WImm8w
Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
7 Hlasů
18%
Skyrace
9 Hlasů
23%
Deathmatche