Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Aktuální situace - design ( vyjádření )
Patazz
Takže pánové aby bylo jasno, jsem to já kdo tohle řek samotnýmu tvůrci designu (nejmenuju tvůrce).
Řeknu vám jak to bylo.
Hráli jsme s pixelem csko, já jsem nějak zabrousil do témy designu (nebudu tady říkat co jsme si psali). Ale pak mi pixel napsal právě tu věc, kterou jsem napsal tomu designerovi.
Víte, dělali by jste si screeny chatu u člověka se kterym se dalo kecat v podstatě o všem? nedělali, vím.
Já ty screeny taky nedělal, proto ted není jakejkoliv důkaz prokázat to že to pixel psal.
Steam historie chatu se maže, takže to zjistit nejde.

Pixel tvrdí že nic takovýho nenapsal a já tvrdim opak.
Takže nehodlám aby tu ze mě dělal blbečka, jsi blbečkem ty jestli to takhle přožíváš.

Nemám důvod tady dělat ze sebe něco co nejsem, za to ty musíš bejt za toho kdo za to nemůže.

Já jsem ten s kym si pixel o tom psal. Nebudu nic skrejvat.

Mám stoprocentně čistý svědomí že nelžu.

Seberte si to jak chcete, věřte buďto jemu, nebo mě.

Ale já si tu na hlavu s prominutím s.rát nenechám.

http://superparba.eu/forum/viewthread...rowstart=0
Upravil/a Patazz dne 12.03.2014 18:53
Spooky
Neviem, či som jediný mimo. Ale vôbec nechápem čo tu riešite. :-D čo si mu napisal že sa nevie korčulovať a on to vzdal? :D (skúste to nebrať ako provokaciu)
Mikull
[img]http://1.bp.blogspot.com/-Rc8k_D3yYoE/Tw4IyOKMysI/AAAAAAAAAls/awgasVzJMfA/s320/Stephen-Colbert-Popcorn.gif[/img]
RYSY
Je to medzi Vami Smile nechcem sa do toho miešať Smile
Patazz
Pixel si hraje na neviňátko, přitom za to může on a hodil to na mě. takhle vám to řeknu.
Thor
A proč to sem píšeš? Kdyby si byl taky jistý a čistý, nemusel by si sem nic psát a neřešil by si to... Oba dva za to můžete..
Patazz
on napsal jeho ''pravdu'' já napíšu mojí pravdivou pravdu
wlcacek
No a?
Patazz
jak jako noa
Panzer
Citace
RYSY napsal:

Je to medzi Vami Smile nechcem sa do toho miešať Smile

Tak drž hubu a nepleť se sem ne :D
Jinak patazz má aspoň kulky na to to sem napsat a je dobře že se nenechává obsírat.
wlcacek
Citace
Patazz napsal:

jak jako noa

No prostě No a?
Panzer
Citace
wlcacek napsal:

Citace
Patazz napsal:

jak jako noa

No prostě No a?

já bych si si na hlavu srát taky nenechal wku.
Patazz
wlku tohleto neberu nijak vážně, budto sem nic nepiš nebo napíš něco rozumnýho, nezajímáš
wlcacek
Však nemusíš.
jen kdyby aspon vysvětlil pointu topiku. je to zplácané páté, přes deváte.
wlcacek
Citace
Patazz napsal:

wlku tohleto neberu nijak vážně, budto sem nic nepiš nebo napíš něco rozumnýho, nezajímáš

Nezajímáš?

OK jak myslíš, máš 15 min na nějakou kloudnou větu. pak to zamknu a bude klid.
Patazz
Jak 15 minut? já chci vyjádření pixela, nebudete tady ze mě dělat koně.
Tohle je kludná věta ty klide.
Wanty
Design byl slibovanej, měl být už nevím jakej datum sám nahozenej, ale prý byl na webu schovanej nějakej achievement, ale podle mě byl žvást i tohle. Jenom jste z nás dělali blbce, aby jsme tomu veřily. Když jsi nám Pixeli slíbil, že v neděli bude nahozenej, už nevím datum všichni čekali a opět nic. Kde byla chyba? Myslím si že na tvojí straně, protože když něco slíbím a dám i termín tak už to dodržím. Paťaz, obdivuju tě že jsi sem napsal tvojí pravdu, který věřím i já.
wlcacek
Citace
Patazz napsal:

Jak 15 minut? já chci vyjádření pixela, nebudete tady ze mě dělat koně.
Tohle je kludná věta ty klide.

Tak si to sním vyřeš v SZ když nejsi schopný napsat oč vlastně jde.
V tomhle topiku jsou akorát tak žvásty o ničem. nic konkrétního.
Psali jste si na steamu? to je fajn tak hlavně že jste si pokecali.

Při tom když odepisuješ, tak zauvažuj jestli je někdo tady nazevlovaný celý den nebo ne. taky můžou být nezůčastněný že?

Topik zamykám. pokud máš problém, založ si něco v zeptejte se administrátorů a tam směřuj svůj dotaz a vyjádření na Pixela.

Lock!
dpq7WImm8w
Dovolím si poznámku, kdo něco pode mě napíše, automaticky pozastavení!
//Edda se to netýká, postnul to ve stejnou minutu.

Citace
Design byl slibovanej, měl být už nevím jakej datum sám nahozenej, ale prý byl na webu schovanej nějakej achievement, ale podle mě byl žvást i tohle. Jenom jste z nás dělali blbce, aby jsme tomu veřily. Když jsi nám Pixeli slíbil, že v neděli bude nahozenej, už nevím datum všichni čekali a opět nic. Kde byla chyba? Myslím si že na tvojí straně, protože když něco slíbím a dám i termín tak už to dodržím. Paťaz, obdivuju tě že jsi sem napsal tvojí pravdu, který věřím i já.
Co to tady zase žvatláš za kraviny? Nevíš o tom co se tu dělo ani ň ale hlavně, že jsi schopen napsat takovouhle kravinu. Ještě tu Pixelovi zazlívej, že se snažil ten web doladit do nějaký rozumný podoby fakt další génius s iq houpacího koně.. a samozřejmě jak tupá ovce budeš přikyvovat všemu, co je proti Pixelovi, vážně, obdivuji blbost některých jedinců, která sahá až do záhadných výšin.

Zamykám, protože se tu řeší akorát kraviny a hlavní téma jaksi uteklo.
Upravil/a dpq7WImm8w dne 12.03.2014 19:05
Sh1TeRkO
Wlcacek, toto je Tvoj postoj k tomuto topicu, že "No a?" a keď sa Ťa človek opýta, že aké "No a" tak mu vypluješ zmyslovo to isté? Toto sa sem nehodí. Buď máš názor alebo nemáš. Nabudúce hoď koment skôr, že to je piate cez deviate, to Ti brať nikto nebude ako to čo si tu predviedol teraz. Sú tu horšie topiky. Autor čaká na vyjadrenie hlavného administárora, ktorý vytvoril podobný topik a Ty tu ideš točiť o zamknutí? Tiež nemiestne.

Takže sa hoďte do kludu a počká sa na Pixela.

Ach.

S pozdravom Eduard.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche