Informácie o serveri
Čítať tému
POZOR!
|
|
Joseph_CZ |
Pridané 13.03.2014 15:06
|
![]() ![]() Príspevkov: 585
Založený: 11.03.12
|
Nevím jestli je to fake nebo ne ale radši to sem dám. Jiří Machoň Dávejte si pozor!!!!!! Moje kamarádka vyšla z domu,( Volfa 13,ČB ) jen koupit cukr do vedlejšího krámu, před domem ležela těhotná cikánka,prosila o pomoc, kamarádka jí zavolala záchranku.Z přijíždějícího auta vyskákali cikáni, že viděli, jak těhotnou moje kamarádka okradla, že jí prý vzala 7 700Kč. A výsledek? Moje kamarádka rozhodnutím soudu v prosinci 2013, MUSÁ ZAPLATIT 7 700KČ A JEŠTĚ DOSTALA PODMÁNKU... Pokud náhodou uvidíte dítě, které pláče a křičí, že se ztratilo a ví adresu (může ji mít napsanou třeba na lístečku, který Vám ukáže) ... Nikam prosím nechoďte !!!!!!!! Zavolejte policii, ať pomůže ona ! V žádném případě neveďte dítě na uvedenou adresu. Můžete se stát obětí únosu. Je tu nová mezinárodní, dobře organizovaná mafiánská skupina, která unáší lidi za výkupné nebo na orgány, přičemž používá tento trik !!! Není to výmysl, bohužel, až takto jsme to dopracovali, že náš český stát je rejdištěm zločinců. Každej si to přeberte jak chcete ale myslím že v týhle zemi je to asi zcela v pořádku. |
|
|
WendiS |
Pridané 13.03.2014 15:15
|
![]() ![]() Príspevkov: 742
Založený: 13.02.13
|
Já jsem chlupatej, tlustej, chudej a smradlavej. Mě nikdo nikdy neunesl a ani neunese. ![]() |
|
|
SmokysCZ |
Pridané 13.03.2014 15:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 204
Založený: 14.04.13
|
Moc ti nevěřím, opravdu?
Upravil SmokysCZ dňa 13.03.2014 15:35 |
|
|
twistedTSD |
Pridané 13.03.2014 15:18
|
![]() ![]() Príspevkov: 1316
Založený: 24.02.11
|
Výmysl to na 99,999% je. Takový typický český hoax. |
|
|
Sh1TeRkO |
Pridané 13.03.2014 15:18
|
![]() ![]() Príspevkov: 3253
Založený: 10.03.12
|
Keby šla po múku tak sa to nestane. ![]() ![]() ![]() Žarty bokom. V tomto svete sa už niet čo čudovať, také prípady, že nad tým stojí rozum. Ukradla 77oo kč. Ako mohla byť usvedčená z krádeže, keď to podla logiky je vlastne slovo proti slovu. Alebo sa mýlim? |
|
|
Joseph_CZ |
Pridané 13.03.2014 15:19
|
|
Taky si myslím ale tak nikdy nevíš co.. Kort v týhle zemi. Tady je možný všechno... |
|
|
asthenic |
Pridané 13.03.2014 15:24
|
![]() ![]() Príspevkov: 1518
Založený: 29.06.12
|
Aby cigánke ukradla 7,7oo korún? Veď tolko peňazí ešte nevidela. |
|
|
Fellaz |
Pridané 13.03.2014 15:27
|
![]() ![]() Príspevkov: 500
Založený: 27.01.14
|
Citácia funnky_ napsal: Dávky kamaráde, dávky. ![]() |
|
|
Sh1TeRkO |
Pridané 13.03.2014 15:28
|
![]() ![]() Príspevkov: 3253
Založený: 10.03.12
|
Máte nejaké vysoké. |
|
|
Joseph_CZ |
Pridané 13.03.2014 15:30
|
|
Divíš se když si nadělají 5 dětí a čekají další... Vždyť oni přece jsou utlačovaná rasa tak jim stát radši zvedne dávky a bílým je strhne aby to nějak zpravily.. Ale stop je to zase o ničem jiném jen sem to sem dal co kdyby náhodou. |
|
|
NorB |
Pridané 13.03.2014 15:51
|
![]() ![]() Príspevkov: 1035
Založený: 14.07.13
|
Ja to vidím takto, práveže v poslednej dobe sme utlačovanou rasou už my, bieli. Nič nemám proti tým čo fakt, že aj idú pracovať atď. Chápem ich, v pohode, narodili sa v horšej skupine ludí, ale aspoň sa vedia správať. A práve tá druhá, väčšia skupina je tá ktorá si tu by som povedal myslí, že "vládne", čo je smutné. A ešte na koniec by som povedal, že som zvedavý prečo, ak je teda zavedená tá "povinná" školská dochádzka, vela z nich školu ani nevidelo? Teda, nemyslím tým, že ju neboli vykradnúť. ![]() ![]() Neberte prosím toto ako rasizmus, je to len spojené s tým ako sa správajú. A čo sa týka článku, tak pochybujem že to je pravda, kvôli tomu čo napísal tuto pán Dedo. (eddo) A to že oni využívajú dokonca ešte aj to, že človek im chce pomôcť tak to je od nich ... radšej nepoviem čo. ![]() The End. Nechcem sa tu viac rozčulovať. |
|
|
Luko |
Pridané 13.03.2014 16:24
|
![]() ![]() Príspevkov: 1183
Založený: 05.12.12
|
Je to hnusné ako si rasy navzájom ubližujú ako biely nemajú radi čiernych Slovensko/Česko Rómov. Tieto prípady ukazujú aký je náš právny systém nedokonalý ako nás ludia okrádajú a trpia za to ludia čo boli dokonca okradnutý proste to je hnusné. Som skôr radikálnejší typ človeka strašne sa mi na to zle pozerá ako moji bratia aspoň tí slušnejší sú sužovaný národnosťou ktorá iba ničí tento Štát. Rómsky lud si myslí, že Slovenská ústava pre nich neplatí podla mňa nevedia ani čo to je sú to len prisťahovalci čo sužujú naše národy. Ale je tu problematika Rómovia si myslia, že my sme ty zlý a my Slovania naopak. Ak by sme mali ísť do podrobností tak oni pre náš národ nič neurobili nezomierali v bojoch nepodielali sa na vyhotovení Slovenského jazyka a aj tak ho používajú oni nevedia ani kto sú odkial prišli. Snažili sme sa byť k ním ludský oni nám to opätovali, že nás okrádajú kazia mladým život luďom ktorý majú ciel napr. študovať. Podla mňa je načase spraviť razantné kroky a to aj s použitím násilia myslím si, že keď niekto s niekým nevychádza a len sa na ňom priživuje tak by tu nemal byť a keď nechce odísť tak ho musíme vyhnať. My sa na to len pozeráme, ale nepohneme ani prstom tvárime sa, že všetko je v poriadku, ale nieje do kelu! Oni si zvykli na život, že im niekto nemôže ubližovať, ale to je chyba musia mať aspoň trocha strach, že takto to nepôjde. Treba ukázať našu silu treba robiť razantné a násilné kroky ak to nejde oko za oko zub za zub nemyslím to doslovne, ale vždy sa to nejako vyrieši. Teraz trocha narazím na myšlienku tretej ríše oni chceli spraviť to, že by bola len jedna rasa jeden jazyk jedna národnosť snažili sa to spraviť zo všetkých síl, ale iné rasy sa proti tomu bránili a nedovolili im to spravili to dobre bránili sa kto by to nespravil, ale jedná sa o myšlienku. Ak by mali Nemci vyhrať 2. sv. vojnu tak by mi bolo úplne jedno akej rasy som a určite by som presadzoval tú myšlienku. Dneska som však Slovák osud to tak chcel a tiež sa budem brániť aspoň sa o to snažiť. Nemusí byť systém jednej rasy, ale viacerých svet je rozmanitý, tak prečo nemôžu byť aj ludia. Nech si žije každý na svojom území zo svojimi luďmi keď to tak osud chcel, ale my sme už iná spoločnosť ako pred 1000 rokmi sme rozumnejší a poučili sme sa z chýb. Ak chceme ako ludstvo niečo dokázať tak musíme držať spolu navzájom si pomáhať, ale ak to nedokážeme tak to musíme zmeniť a to hneď pretože sa nikam neposunieme a zahynieme všetci v následku toho, že nás všeobecný vývoj dobehne a my sa nebudeme vedieť brániť ani sami pred sebou. |
|
|
Ruda |
Pridané 13.03.2014 17:18
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
LuKasko ten tvůj názor je hezkej, ale trošku z jinýho světa. Vyrůstám ve městě, kde je s cikánama problém od jakživa a vždycky bude a tvrdím si říct horší, než všude jinde. Upřímně vám tu říkám, že vidět tam tu cigánku krvácet tak se po ní ani neohlédnu. Takto mě tohle město vychovalo prostě. Jim se nevyplatí v čemkoliv pomáhat. |
|
|
Majky_ |
Pridané 13.03.2014 17:25
|
![]() ![]() Príspevkov: 1172
Založený: 28.06.13
|
Volá cikán do banky: "Ne more, už mi přišla podpora?" Bankér: "Ještě ne, ale tuším, že mě už ji z platu ztrhli" |
|
|
Xena |
Pridané 13.03.2014 17:37
|
![]() ![]() Príspevkov: 2016
Založený: 21.07.11
|
Ja som toho názoru, že by sa na každého malo ísť rovnakým metrom a pre všetkých by mali platiť rovnaké zákony, ale toho sa pravdepodobne na tomto svete nedočkáme. O tom, čo písal Joseph som už počula. Pre vlastné dobro je lepšie zavolať políciu, aj keď oni sami majú z cigáňov/Rómov/ neprispôsobilých strach. S takými žijem v jednej dedine, niektorí sú v pohode, ale nie všetci. Česť výnimkám. |
|
|
asthenic |
Pridané 13.03.2014 17:40
|
![]() ![]() Príspevkov: 1518
Založený: 29.06.12
|
Sú individuá, u rómov, ktorý sú úspešný, dokonca vo svete. Potom sú rodiny, pri ktorých Vás presvedčí len farba kože, pretože sú spoločenský a vedia sa správať ako normálny ludia. No potom sú tu tí, ktorých je 80%, ktorý nevedia čo je to slušnosť, pohodlie a normálny život. A tých vonkoncom netreba lutovať, pretože majú možnosť žiť život, ale nechcú. Mňa ulica vychovala tak, že sa po nich ani nepozriem, áno, som rasista, ale len na "Cigáňov". Čierna a žltá rasa vôbec neprekáža, a takto by to malo byť. Všade. |
|
|
RYSY |
Pridané 13.03.2014 17:57
|
![]() ![]() Príspevkov: 514
Založený: 25.02.13
|
Nemám rád romov, naštastie v našom meste ich moc není, niektorý sa najdu ale su to pracovitý ludia, tých uznávam, ale nájdu sa aj tý ktorí nič nerobia len kradnú čo sa dá. Raz sa mi stalo, šiel som večer okolo 20:00 (v zime) cez mesto na zastávku MHD,ako som šiel po ulici, povrieskoval po mne nech mú dam peniaze dokonca sa na mna pustil, ale nič nezmohol použil som svoj oblubeny chmat (chodím na kurz bojovania ![]() Upravil RYSY dňa 13.03.2014 18:01 |
|
|
Tearsko |
Pridané 13.03.2014 18:01
|
![]() ![]() ![]() ![]() Príspevkov: 8714
Založený: 07.03.12
|
to si kde vzal taký hoax |
|
|
Greplik |
Pridané 13.03.2014 19:16
|
![]() ![]() Príspevkov: 301
Založený: 12.08.13
|
Slyšel jsem o tom. Cikány vůbec nemusím, protože za svůj život jsem se potkal jen s takovýma, kteří zbili kamarádovy malého bráchu skoro do krve a podobně. Věřím, že jsou nějaké takové vyjímky, které pracují a a jsou v pohodě ale bohužel ty jsem nikdy nepoznal osobně to mám asi jako Ruda asi bych se na ni podíval a šel pryč. Neberte to prosím jako rasizmus ale za svůj život jsem se setkal jen s tou horší skupinou a utvrdilo to ve mě takový názor. Nakonec jsme utlačováni my. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 HlasovSkyrace
9 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
2 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí