Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

[TIP]Grafické efekty GTA
Rap
Ahoj,
Velice často je pokládaná otázka jak vylepšit grafiku v GTA ?
Začneme teda od nejjednoduššího. V ESC si zapneme nastavení a klikneme na img.tpx.cz/uploads/zaklad.png
Poté si nastavíme jas na 100% a klikneme na advanced.
img.tpx.cz/uploads/advaced.png
Nastavíme si vybarvenost, Frame Limiter dáme na ON, nastavíme VISUAL FX QUALITY na very high a dáme rozlišení na 1366 X 768 X 32.
img.tpx.cz/uploads/konec.png

Pak jsou do GTA různé instalované módy které jsou dostupné na GTA.cz. Například ENB apod.
http://gta.cz/san-andreas/clanek/down...k/download

Dále tu je stažení GGMM - tento program Vám nainstaluje modely aut do GTA.
http://gta.cz/san-andreas/clanek/vkla...-pres-ggmm.
Doporučuji se přečíst návod jak s GGMM zacházet.

Pak je na všech serverech příkaz /fpslimit [ČÁSLO 20 - 90] - tento příkaz Vám vylepší opět grafické efekty.

Jak lze mít co největší či nejlepší grafiku v GTA ?
Jednoduše, hodně hráčům to pomáhá - GTA se do okna (něco jako MC) u většiny počítačů se to dělá přes klávesu ALT + ENTER.

-Tohle bylo shrnutí všech základních graf. efektů, řekl bych, že je to většinou pro nováčky, pokročilí hráči tohle všechno (alespoň doufám) znají.
LeGacy
Čo sa týka toho Frame Limiteru, tak to má zrýchliť GTA, ale mne sa ešte viac seká obraz. Je to blbosť, lepšie sa mi hrá bez toho. Dám si /fpslimit 90 a stále je to také spomalené.
Panzer
Na samp jde víc než o kvalitu spíš o fps, tohle je blbej návod když tam cpeš největší rozlišení :D
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Sh1TeRkO
Najlepšie je mať GTA nastavené tak, aby bol užívatel spokojný (sám si ponastavuje všetko). Módy a tak sú blbosť.
Rap
Citace
Panzer napsal:

Na samp jde víc než o kvalitu spíš o fps, tohle je blbej návod když tam cpeš největší rozlišení :D

To je na hráčích jaké si dají rozlišení. Když máš výkonný PC tak se ti to s tím nelaguje. To jsou je typy, každý si z nich může vybrat, co bude a nebude používat.
Shonteyy
Já hraji s 1366x768 a všechno na low.
Stejně se na tom GTA nedá už nic moc vylepšit.
_flowy
je celkom haluz že sa mi dá v multiplayeri nastaviť rozlíšenie až na 1920x1080, v singly mám len 1680x1050 a neni to len číslo ale fakt tam sú tie textúry lepšie .. ale detaily na low, antialiasing a framelimit off, to už by ten moj nedal
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
8 Hlasů
19%
Skyrace
9 Hlasů
21%
Deathmatche
3 Hlasů
7%